На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 16

• 25 962
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря ви момичета,значи според усещането....но не повече от 2 пъти на ден да кажем  Thinking

Ще взема от време на време и сутрин да мажа.Стрии нямам все още,но да не вземат да ме изненадат.Много се притеснявам ,че като се натъпча до козирката и имам чувството ,че коремът ми просто ще се пръсне....тогава отивам веднага да мажа,иначе понякога пропускам и вечер  Blush

# 631
Минавам само да ви се похваля, че за първи път от няколко месеца не ме събуждаха през ноща и се чувствам като сто милиона на цялоооо .....  newsm20 moresmile
За мазането - мажа се сутрин, ако се сетя. За сега нямам поражения... Whistling

# 632
Херич, честити джапанки  Mr. Green

Елфи, аз се мажа през вечер, през две - ама то тва от мързел... ама до сега всичко е ок...

# 633

Елфи, аз се мажа през вечер, през две - ама то тва от мързел... ама до сега всичко е ок...

А...ти да не мислиш,че не ме мързи  Laughing
Както ми се е приспало вечер и само ми е до такива процедури....  Crazy Естествено,че пропускам понякога,но след това имам угризения  Joy

Кофтито е,че все си нося много ниско бебетата/като циганките  Mr. Green /  и там под пъпа ми е най-подуто.....а аз мнгоо си пазя тази част,защото това ми е единственото слабо място/когато не съм 82 кг де  Laughing / и ако ми се появят там стрии няма да мога вече нищо да си показвам непокрито  Whistling

# 634
За мазането да кажа, предната седмица ми се беше взел акъла - гледам едната сутрин СТРИЯ отдясно на ханша. Направо полудях! smile3511 smile3511 smile3511
После започна едно обстойно оглеждане постоянно, всяко червеничко се оглежда какво е- притиснато от ластик или стрия..... Имах  2 черти червени тънки на корема. Това преля чашата. Отидох веднага в аптеката да взема такъв серум, които е за вече появили се стрии. Нямаше на Мустела, но имаше на Чико Мама Донна. Да ви кажа, за 3 дена съм изплескала почти половината ( а то е мъничко 50мл) и ги няма тези черти.... надявам се това да помага. Явно преди да се сцепи кожата се разпъва и почервенява........ може би съм се спасила, ама сега няма нацепено де и червено.
Малко дълго стана, ама исках да кажа че да не се оставяте на мързела. След като 2 дена мислех само за тия стрии да видите сега и сутрин и вечер си се мажа...... по-добре да не ме мързи толкова сега, и после да мога да си покажа корема на плажа....
Ох, изписах километри.... но наистина се бях потресла аз!

# 635
Привет момичета,

на мен малката ми е с температура цял ден ей така от нищо и няма никакви други симптоми, много ме е страх да не е някоя шарка, въпреки че в детската нямат, но знам ли, може би се вкарвам в някви филми, но стискайте ми палци да е някое леко вирусче...

Лека на всички

# 636
mushence и аз съм с чико мама донна и съм много доволна поизчезнаха ми и стари стрии.Успех.
Мен също ме мързи да се мажа , нали е мазно трябва да се чака да попие , да пазя чаршафите луда работа , за сега нямам , дано и да нямам.
Лека вечер.

# 637
 welcome Донна Ани
  ЛейдиДиди- 1crib и аз съм за сгъваемата кошарка, после ще си я ползваш дъъълго време!
  Херааааа да са ти честити джапанките мила, моите са циклама 3.50лв Laughing
  Честити покупки и на всички похвалили се с това, аз пък днес си получих бебешорските дрешки на Ивко-бях ги дала на кумата ми и до сега си ги разглеждах, стана ми едно милнооо....Вчера направих списък , който е доста олекотен , все дребни неща, но без които не може. Хавлийките и комплекта за изписване са ми по сложни, както и козметиката newsm78

# 638
ооооооооооооооо...Аз с какво ли не се мазах при предната бременност всичко беше ок и накрая последният месец се напуках , като презрял плод!Нищо не ме спаси!  Cry

# 639
аз пък като погледна на лентичките на тези, които сте по-напред.. остават 52 дни например.. много скоро ми се вижда  Crazy

# 640
Jenny, не ми припомняй  smile3506 още не съм включила обратното броене, отлагам го максимално...

# 641
И аз като Лейди Диди се ослушвам  Whistling! Ама скоро ще се захващам , че от мислене нищо няма да направя и пак в последният момент ще трябва да се разкарвам нагоре-надоло!  Grinning Оспокоението е , че поне дрешки за изписването и легло имам! Милото днеска ми вика , че скоро трябва да напазаруваме за бебето ... Той щом подхвана темата днеска , значи нещата клонят към разходки из магазините! А той самия е от хората дето правят нещатата в последният момент! Joy

# 642
МАЙчета, а какви продукти от бебешката козметиката ще ползвате  newsm78 Аз смятам да взема олио за вана - за началото и гелче за тяло и коса. Обаче не знам какъв продукт да взема за след баня- олио или лосион (Hipp имат пък и хидратиращ крем)  newsm78.
На марка още не съм се спряла, но май се колебая между А-дерма, Мустела и Hipp (много хубавичко ми ухае), което не пречи да взема нещо съвсем друго накрая  Laughing Иначе от кремчетата против подсичане определено ще е Судокрем.

Хера, честити ти чехли  Wink И благодаря за инфото за пижамите- вчера бяхме в Ст. Загора и си купих от сутерена на Универсалния. Изненада ме, че цената е по-ниска, отколкото тази в сайта.

За стриите...ами аз си имам достатъчно от първата бременност  ooooh! С какво ли не мазах тогава, ама си се появиха. Сега ми прави впечатление, че нямам нови, а не мажа с нищо, освен с лосион за тяло, който винаги съм ползвала.

Хубава вечер на всички  Hug

# 643
аз ползвам на Джосънс от първият ден с малката и такива продукти ще взема и за бебо , но от лосиона не съм доволна ! Уж с лайка за чувствителна кожа и малката каквато е бяла стана червена като рак! за това ще взема лосион или олио на друга марка вероятно Хип.
Иначе за подсичане задължително Судокрем , много съм доволна от него!  Wink

# 644
Судокремът не е ли силен да се ползва като превантивна мярка?!  newsm78 Аз много го умувам това, че ще купя - ще купя, но всеки ден ли да го ползвам или ако се появи обрив?

Общи условия

Активация на акаунт