Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за марката Weleda за бебета?
Какви кремове са ефективни за предотвратяване на стрии?
Какви са мненията за лосионите Mustela за бременни и бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за марката Weleda за бебета?
-
Какви кремове са ефективни за предотвратяване на стрии?
-
Какви са мненията за лосионите Mustela за бременни и бебета?
Лосионите на Mustela за бременни и бебета обикновено се приемат добре от майките. Те помагат за поддържане на еластичността и хидратацията на кожата. Много майки харесват аромата и ефективността на продуктите. Мненията за марката Mustela за бременни жени и бебета обикновено са положителни. Продуктите се използват за поддържане на еластичността и хидратацията на кожата. Много майки са доволни от аромата и ефективността на продуктите.
-
Какви са препоръките за козметика за бебета?
-
Какви са препоръките за облекло на новородени, включително избор на дрехи и използване на слингове?

Естествено,че пропускам понякога,но след това имам угризения 
Донна Ани
и аз съм за сгъваемата кошарка, после ще си я ползваш дъъълго време!
още не съм включила обратното броене, отлагам го максимално...
Оспокоението е , че поне дрешки за изписването и легло имам! Милото днеска ми вика , че скоро трябва да напазаруваме за бебето ... Той щом подхвана темата днеска , значи нещата клонят към разходки из магазините! А той самия е от хората дето правят нещатата в последният момент!
И благодаря за инфото за пижамите- вчера бяхме в Ст. Загора и си купих от сутерена на Универсалния. Изненада ме, че цената е по-ниска, отколкото тази в сайта.
С какво ли не мазах тогава, ама си се появиха. Сега ми прави впечатление, че нямам нови, а не мажа с нищо, освен с лосион за тяло, който винаги съм ползвала.