На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 16

• 25 982
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Днес с фото и семейство хукнах да снимам кукери в Павел баня Mr. Green ама то с корем и бягащ дивак не стават работите Mr. Green

За комплектите - имам от Слави като единия е с обиколник.

# 76
Здравейте и от мен!

Преди малко погълнах 1/3 кутия сладолед и се срамувам от себе си.

За козметиката-след като си напатих ужасно с атопичния дерматит на Ева,повече не бих купила за бебето си продукт,който съдържа парабени.В Мустела има към няколко вида такива.
Има един сайт,на който му се чете  http://www.cosmeticsdatabase.com/-погледнете индексите на
Мустела.Най-добре е показателите да са 0,1 или 2.Мустела е с показатели 8 и 9.
Лично мнение,не искам да засегна никой-просто е много гаден този атопичен дерматит и вече съм педантично благоразумна към всякакви козметични продукти.
В бг мама има и цяла тема-Не купувайте продукти с парабени за детето си.

# 77

Преди малко погълнах 1/3 кутия сладолед и се срамувам от себе си.

Споко!
Аз погълнах почти цял-800 мл /незнам колко е в грамове/ шоколадов сладолед в кутия,ама хич не ме е срам  Laughing

Ще видим тези чаршафи  Thinking

# 78
За детското легло и за стаята съм се спряла на Starntler пак немска фирма има най различни вариянти но на мен ми харесва тази с кученцето има и с балдахини.
http://www.uniquebg.com/?go=product&p=list&categoryId=31&page=0

А тук са другите вариянти за детска стая - http://www.uniquebg.com/?go=product&p=list&categoryId=4

Момичета , откъде мога да поръчам хубави и качествени пердета за детска стая?

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 19:46 от Dona Ani

# 79
  • До морето :)
аз съм гледала само в сайт и на бертони комплектите ме впечатлиха и тези с обиколниците са много красиви, със сигурност ще си взема един комплект, но не знам на живо в магазина като отида какво ще харесам.Скоро четох че се предлагат и чаршафчета от хасе, някой има ли мненеие по въпроса, хубави ли са.

И аз гледах точно тях в нета,ама като гледам гледам и ми се иска и балдахина да взема ,а за него и стойка ще ми трябва....и то стана колкото една кошара кажи речи  Laughing
Викам на мъжът ми - "Харесах спален комплет!"
Той: Колко пари?
Аз: Аааа, 50 лв, ама дали не беше 60.....
Гледаме - те 70 лв.  Laughing Успокоих го ,че стойката е само 14 лв.  Joy Лошо му стана на милия, ама и на мен ми се свидят 70 лв. Може да вземем от 50, тези които не са с многото обиколници  newsm78 Или пък да имаме късмет някой да ни подари  Embarassed Все пак мисля да взема 3 комплекта - 1 на Бертони и 2 обикновени
Хера, може ли да се наредим на опашката за Слави  Crazy

# 80
аз съм гледала само в сайт и на бертони комплектите ме впечатлиха и тези с обиколниците са много красиви, със сигурност ще си взема един комплект, но не знам на живо в магазина като отида какво ще харесам.Скоро четох че се предлагат и чаршафчета от хасе, някой има ли мненеие по въпроса, хубави ли са.

И аз гледах точно тях в нета,ама като гледам гледам и ми се иска и балдахина да взема ,а за него и стойка ще ми трябва....и то стана колкото една кошара кажи речи  Laughing
Викам на мъжът ми - "Харесах спален комплет!"
Той: Колко пари?
Аз: Аааа, 50 лв, ама дали не беше 60.....
Гледаме - те 70 лв.  Laughing Успокоих го ,че стойката е само 14 лв.  Joy Лошо му стана на милия, ама и на мен ми се свидят 70 лв. Може да вземем от 50, тези които не са с многото обиколници  newsm78 Или пък да имаме късмет някой да ни подари  Embarassed Все пак мисля да взема 3 комплекта - 1 на Бертони и 2 обикновени

Joy Joy Joy

То и аз все отдалеч започвам и го усуквам по килифарски,че да не забивам директна цена....но в крайна сметка понякога ми се получава ,понякога не  hahaha

# 81
Аз във Варна си имам 1 фирма където само там си правя поръчки на ми шият чаршафи, калъфки, олекотени завивки и мисля като се върна от там да си поръчам и комплект шаршафи за  леглото на бебето поне знам че е 100 % памук и всико е качествено.
В много комплекти както в тази немска фирма липсват долните чаршафи. Продават само горен + калъфка.
Във всички градове има и производители така че може да си поръчате - хем по евтино излиза, хем си избираш десен и материя.

http://www.pakostnik.com/bg/products.php?cat=29

В този сайт има и по евтини вариянти.

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 20:09 от Dona Ani

# 82
: Хера аз също бях в Павел Баня голям студ докато ги дочакаме тия кукери и с тия гърмежи горките ми бебоци сигорно се уплашиха  ooooh! но все пак беше голям кеф не дадох да ме начернят но поне бутнах един за късмет който ме изгледа малко странно ама карай то ще е от виното  Laughing

# 83
Аз лично имам вече на турската фирма TAC http://eladabg.com/bebeshko-spalno-belio-baby-bees-p-3345.html?m … nufacturers_id=10, ето тези сините с пчеличките, имам едни и на Панагюрище, както и купих плат и баба ми уши 2 комплекта, така че мисля че 4 бр, комплекти ми стигат, но нямам обиколници.

# 84
Чаршафи имам от Алекс и няма да купувам. Имам два комплекта от памучно трико (които леко се поосукаха, но пък са много, много мекички) и два от хасе. Вис Виталис имат спални комплекти и май са на прилични цени
Дам аз си купих от там спален коплект в жълтичко възглавничка+калъвка долен чаршав олекотена завивка и обиколник. Отделно си купих и чаршафи пак в жълтичко калъвка горен и долен чаршаф има различни размери.

# 85
Здравейте, МАЙчета!
Аз бях малко извън София и пътуването хич не ми се отрази добре. Боли ме кръста и ходя като патица-предполагам, че е от пътя. Така че, който пътува - да премисли добре. Аз повече на дълги разстояния не се навивам - а страшно обичам да пътувам!  Sad
Много интересни неща сте накупили!
На Бертони чаршафите къде могат да се видят на живо?

Жени, аз ползвам крем за бременни на Мустела - нямам нови стрии, кремът попива чудно и веднага и мирише добре!  Laughing

За козметиката - с второто дете ползвах Мустела и съм доволна много. Чух че имало парабени, а аз мислех, че няма. Както и да е - проблеми не съм имала.
Сега мисля да взема Веледа. от 2 години ползвам кремът за студено време и вятър. Дъщеря ми е с бяла кожа и като ходи на ски се маже. Предпазва кожата отлично. Един такъв приятен, не мирише-прилича на вазелин от едно време.
Сега ще пробвам и бебето с Веледа.

А някой мисли ли да спази традицията, че ако бебето се роди на голям църковен празник си идва с името. Например Гергьовден е голям празник!  newsm78 Кой знае колко ли от нас ще родят точно на 6 май, а? hahaha
Хей, Нелли, страшна си!  Hug

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 21:50 от spasdidi

# 86
Аз лично мисля да спазя традицията, ако бебето се роди на празник да го кръстя на деня.

# 87
До сега се рових в сайта, който desi_shisha е пуснала..... Не знам къде могат да се намерят тези продукти, които са между 0-2..... А Мустелата и Веледата са на едно горе долу 5-6...... Като даже Веледа има повече показатели. От всички други продукти, не знам къде да ги октиря тук. Казвам всичко това, само за инфо, че до сега това рових.
Спалните комплекти аз също смятам да си ги поръчам на ми ги ушият, хем ще си избера десен и ще си ги съчетая. А и повече ми харесват с едноцветен долен чаршаф, така мога да си взема няколко едноцветни различни и да си ги сменям, ако нещо се оплескат, защото в началото не смятам че чаршафа на одеалото ще има нужда от постоянно пране.

# 88
за имената - ние уж имахме някакъв консенсус, докато мислехме, че ще е момче. обаче сега като не знаем окончателно.. за момиче нищо не можем да си изберем. аз харесвам едно, таткото друго, дребния трето Simple Smile та - ще видим, ама искам някакъв по-актуален именик.. доста имаме за обсъждане ми се струва.
за чаршафите - няма да купувам също, имаме няколко от Саши. обиколници няма да слагам, имам 2-3 комплекта мисля, ако не съм ги раздала.
за козметиката - за бебето твърдо Себа мед като начало, после може пак Веледа. Кожна лекарка (доста близка), при която водихме Саши в началото ни препоръча точно Себа мед за някои проблеми и никак не сбъркахме. Другото беше на Ла рош нещо, май някакво обикновено кремче беше. Мажа му лицето от време на време..
за стриите - мерси и на останалите за инфото с какво мажете против стрии. днес пак не си взех нищо, обаче не ми опъва толкова кожата  Mr. Green дано не се нацепя докато сляза до аптеката Simple Smile

разгледах сайта за козметиката, ми то и Себа мед е с 6..
погледнах, на Ла рош има и с нула, ще поровя още явно..

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 23:36 от jenny_b

# 89
Аз се мажа с маслото на Икаров против стрии.
Доволна съм.Има точно цвят на зехтин,някакво жълтеникаво и тежко е.Кожата ми става много гладка и мека и на сутринта я усещам супер,никаква опънатост,някак си нежна и хидратирана.

Мажа се само вечер,че мирише малко тежко.Спя с някакви мизерни черни избелели тениски,изхвърлени от мъжа ми,надолу чисто гола  Laughing И да се цапат,аз немога да видя.А след като си ги изпера си миришат на хубаво,нищо мазно няма по тях.

Аз и преди се мажех с това и нямам нито една стрия....засега също нямам,но не се знае докрая.Както съм тръгнала с килата  ooooh! Надявам се,че и този път няма да имам,защото това е единственото ми слабо място и незнам какво ще правя ако се нацепи  Rolling Eyes

Я да питам мамите с обиците на пъповете-какво стана?Махнахте ли ги вече?Аз още съм с моята,добре си е,няма начин да я махна ,яко се е заинатила  Mr. Green Картинката е потресаваща.82 килограмова майка слоница с обица на пъпа  smile3532

Общи условия

Активация на акаунт