Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за марката Weleda за бебета?
Какви кремове са ефективни за предотвратяване на стрии?
Какви са мненията за лосионите Mustela за бременни и бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за марката Weleda за бебета?
-
Какви кремове са ефективни за предотвратяване на стрии?
-
Какви са мненията за лосионите Mustela за бременни и бебета?
Лосионите на Mustela за бременни и бебета обикновено се приемат добре от майките. Те помагат за поддържане на еластичността и хидратацията на кожата. Много майки харесват аромата и ефективността на продуктите. Мненията за марката Mustela за бременни жени и бебета обикновено са положителни. Продуктите се използват за поддържане на еластичността и хидратацията на кожата. Много майки са доволни от аромата и ефективността на продуктите.
-
Какви са препоръките за козметика за бебета?
-
Какви са препоръките за облекло на новородени, включително избор на дрехи и използване на слингове?

Лошо му стана на милия, ама и на мен ми се свидят 70 лв. Може да вземем от 50, тези които не са с многото обиколници
Или пък да имаме късмет някой да ни подари
но все пак беше голям кеф не дадох да ме начернят но поне бутнах един за късмет който ме изгледа малко странно ама карай то ще е от виното

та - ще видим, ама искам някакъв по-актуален именик.. доста имаме за обсъждане ми се струва.