На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 16

• 25 983
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте!
Честит празник на именничките!  newsm51  love001
Гери
мерси за отговора Simple Smile

# 586
Здравейте момичета. Чета Ви от известно време, но не съм писала досега. Аз съм от Софи, на 29г. Очаквам момченце на 24 май Simple Smile

# 587
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТЕДИ!ПОЖЕЛАВАМ ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТЕОДОРА-КЛАВДИЯ!ЕЛФИ,ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ТЕ РАДВА МАЛКАТА СЛАДУРАНА newsm51

Днес смятам да се възползвам от хубавото време и да отида да понапазаря малко за бебчо,дано харесам повечето неща от Вис Виталис,че не ми се обикаля много по магазините Mr. Green
Друго си е да седна да изпия едно кафенце някъде на припек LaughingАааа и да не забравя да си купя сладолед Тирамису,че от вчера само затова мисля,след като не можел да се яде десерта сега,ще ям сладоледа  Laughing

Илияна,добре дошла и лека бременност Hug

П.П.Хера,днес ще търся джапанки,ако и аз не харесам - ставаме две боси hahaha

Дано избера комплекта за изписване днес,че нямам търпение вечееее Simple Smile

# 588

Добро утро! (Поне при мен е 6.38 часа в момента  Crazy )
Честит Тодоров ден.,  Честит празник на всички именици- Теди и на Теодора-Клавдия! Живи и здрави и само положителни емоции и късмет да ви носи името!   bouquet

Елфи, моят пъп е изпъкнал-най-големия кошмар на Креола  Mr. Green
Аз от една снимка на коремите, дето ти беше пуснала забелязах как твоят си е вдлъбнат и даже коремът ти стоеше някак по-ниско, все едно стига до под пъпа и самия пъп остава незасегнат. Моят, обаче си е изпъкнал (вижда се и над дрехите даже, като бутонче  Laughing ) и страшно ми подпираше на обицата  Confused
Не знам и дали бих могла изобщо да си пъхна пак обицата за да поддържам дупката отворена. Нямам никакво място да направя това, може би ако легна и матката хлътне навътре и да успея, не знам. Мен и малко ме е страх да не ме заболи, та не смея съвсем  Rolling Eyes

Аз се запалих по слинговете също, но не знам дали ще успея да намеря нещо, което да ми харесва и да е лесно за успотреба. Опитах да си направя и собствен, от блога и обясненията на Бу (съфорумка за който не знае), но ми се струва, че не ми се получава и, че бебето ще виси и ще изпадне отстрани  newsm78 Може все пак като има бебе вътре да тежи и да не се получават такива висящи странични краища, кой знае  Rolling Eyes Но честно казано малко се страхувам да го използвам това нещо така саморъчно направено  Thinking

Хера, хич не се притеснявай за джапанките. Ще ти кажа защо- от опита, който имам в родилна зала, доста често се е случвало когато дойде момента да се мести родилката от предродилна в родилна (макар няколко крачки), тя съвсем забравя за джапанките си, въобще не и е до тях и тръгва направо боса. Джапанките ги носим после до магарето в родилна за да си ги обуе след това.
Дет се вика, няма търпение да яхне магарето, джапанките остават някак на заден план  Mr. Green

# 589
Здравейте  и от мен и  ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!     bouquet  bouquet  bouquet

# 590
Момичета, бях на преглед! Супер бързо се развиха нещата тази сутрин - трябваше да се обадя на д-р Ненов уж за следващата седмица да се разберем и той каза, че отива към Шейново, да отида в 11.30 (а беше вече 10.45). Бърз душ и експедитивна дамска "прическа" и се изстрелях, добре че живея в квартала. За първи път се срещам с него, аз лично съм много доволна, направи ми приятно впечатление, получих отговорите, които исках на въпросите, които ме вълнуваха и дори се разбрахме как ще процедираме от тук нататък до края.
Бебка иначе е в отлична форма, заметнала връв около врата, но нищо притеснително. Явно се храни много добре, защото е с 9 дни напред  Heart Eyes Вече тежи малко над 2400, миналата седмица беше 2300  hahaha Терминът по ПМЦ е 1ви май, но аз съм с по-къс цикъл, така че както са ми го изчислили по първия УЗ за 27ми април е най-актуално според мен.

Навън времето е страхотно, направих една бърза разходка, хапнах един сладолед и вече чакам обяда  eat

Моят пъп също няма намерение да изпъква, като бездънна яма е  Joy
Клю, събирай сили и скоро се мятаме по магазините  hahaha

# 591
Дет се вика, няма търпение да яхне магарето, джапанките остават някак на заден план  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy
това ме развесели яко Simple Smile

# 592
Честит имен ден на Теди и на Теодора-Клавдия на Елфи!Дано само хубави моменти да има пред вас  bouquet

Аз днес ходих на един курс.Правихме пана от вълна.Голяма терапия за нерви:)Другат седмица ще правим цветя от вълна,страхотни аксесоари са за чанти,палта,шапки.

# 593
  • на североизток
Честит имен ден на всички именици!   bouquet
За слинговете - аз имам два тип шал и съм много доволна. Използвах ги за дъщеря ми, докато стана на 7-8 месеца. Най-вече, когато се налагаше да вземаме баткото от градина. Иначе съм ползвала и кенгуру на Чико, но така и не свикнах с него.
Днес и ние се радвахме на хубавото време. Бяхме на дълга разходка, съчетана с пикник. В момента децата спят уморени, а аз си почивам пред компютъра.

# 594
 Добре дошла на новата ни мама!!!
 ЛейдиДиди, абе кога успя да направиш прегледа-Браво!!!Не само пазар ами е крайно време да направим среща мацкиииииииииии cheers
  Жени,  в събота имах леко кървене и за капак високо кръвно. И така ту рязко го свалям #Crazy, ту рязко го вдигам.
  За джапанките-вземете нещо ефтинко-дето след това ще изхвърлите без да се замислите-все пак е гнусничко там повярвайте Sick
  В Шейново, ако влезеш заради проблем с бременността ти дават ношничка на слончета, ако влезеш за раждане ,ношничката е на мечета, а след като родиш взависимост от пола , цвета е жълт или розов Joy

# 595
Честит имен ден на Теди и малката принцеса на Елфи!
Добре дошла на новата мама!!!

Днес е прекрасно времето, на човек му идва хубавото настроение и мотивация !!!

# 596
Eхаа всички днес сме се възползвали от хубавото време, аз също излезнах малко на разходка и отбелязах днес пак покупка на бебчо, жалко че не бях взела повече пари или кредитната карта  Twisted Evil ама мислех че само на кафенце ще отидем и на разходка, а то отидохме и до мола ... нищо ей тъй всеки ден или през ден да му купувам нещичко пак е нещо...
Майчета на вас всички бодита ли са с копчета, аз другите просто незнам как ще ги обличам и купувам все с копчета тик-так.
а между другото шапките за главичка кой размер трябва да търся?

Лейди Диди, браво за прегледа.. ти в София ли ще раждаш?

Клю, надявам се че вече всичко е наред, казаха ли защо е било това кървене, не трябва ли да лежиш повече?

# 597
  • Айтос/Бургас
Честит имен ден на всички именици!   bouquet

Момичета,от 2 дни ме наболява корема ниско долу,като при менструация. Cry Това контракции ли са? Знам,че не е хубаво да боли така,в понеделник май ще звъня на док.Вие имате ли такива оплаквания?   bouquet

# 598
   Златка- контракциите са стягане на корема , не би трябвало да те боли-май най добре е да отидш при доки, ако болката е голяма и дълготрайна.
  Гери , какво купи мила?Аз пак вдигнах матрака на Ивко да сложа нещо отдолу, като забравих, че не бива да го правя, така прокървих, нослава богу още на следващия ден всичко беше наред, само кръвното ме задърба доста в болницата. Но пък невероятната д-р Гагова ми направи доплер-малкия беше готов за снимки, чак доки ми подари една и си направи една за нея. Беше си вдигнал крачето и се опитваше да го вкара в нослето си Simple Smile Тежи 1800г. Всичко беше наред.

# 599
Гери завиждам ти за покупките ,няма ли да качиш снимки някъде да видим и ние дето още нищо не сме купили .
Аз качвам ето тук , но нещо не можах да кача мой снимки , дава ми грешка.
http://www.azibebe.com/p4eli4ka/pictures.php

Общи условия

Активация на акаунт