Израел 53

• 41 300
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • T"A
Ментов каза, че всяка таалюха за Пурим е адлюада  Blush питах се дали няма да има нещо другия петък, но явно ще бъде този... Вие там ли ще ходите?

(за утре привечер имам покана за раматганско улично парти с маски, но още не съм решила дали ще ходя...)

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 23:55 от Mentha

# 76
Ами най-вероятно Party  Да не се срещнем и ние случайно Wink

Някъде видях написано и за още нещо на Ротшилд , но не помня къде го видях.

Иначе ето тук има много инфо за партита в Тел Авив:

http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1436842339873#!/event.php?eid=136786056390806&index=1

# 77
  Червеничко, сори Blush Embarassed Embarassed, незнам защо автоматично схванах, че малкия е рожденик doh Предай най-сърдечни поздрави на мъжа ти Blush За списанието и мен ме издразни досадния им сохен, звънеше ни постоянно ooooh! Добрата новина е, че мъжа ми трябва след месец да си сменя картата, защото и изтича валидността Tired
   Ментуш, мерси за сайта за Софито  Hug

# 78
  • Някъде там...
Мимкис, в петък работя..Аз съм на 6 дневна работна седмица. Нека да се видим другата седмица ако ви е удобно, защото аз съм грипава и не мисля, че е добра идея малкия да е около мен  Confused

За неделя, не ми дадоха почивка  Tired

# 79
  Ok, Bube, оаказа се че ще имаме гости в петък ние Laughing Ще се чуем другата седмица. Оздравявай Hug
    Изчезвам, че ми изпя цяла опера малкия да излизаме Crazy

# 80
Гледам става вече дума за Пурим, сетих се да питам тази година имате ли време и желание да се "маскираме" и ако да, кога?
Ние до сега правихме мишлохей манот (пликчета с лакомства и изненади), дават точен списък, че да няма разсърдени  Mr. Green. Децата така си ги харесаха, че искат в томболата, която ще разиграват утре да им се падне собственото.
Цяла седмица творим на Меди булчинска рокля, не че е нещо особенно, но мойто гардже е с претенции  Laughing.
Както Мента е отбелязала имахме и ден с пижами, ден спортен, с шапки, абе цяла седмица се преобличаме и тичаме по задачи.

МЧ, да ти е жив и здрав любимият   bouquet!

Много ми е тъжно и мъчно и на мен за японците, дано все пак успее да са размине най- страшното!

# 81
  • На дивана, под юргана
Гледам става вече дума за Пурим, сетих се да питам тази година имате ли време и желание да се "маскираме"...

Да, откога го чакам маскирането...  Laughing

# 82
Тали, благодаря за поздравите.Предадени са!Добре е,че си тук Hug. Започнахме да се тревожим.
Ние до сега правихме мишлохей манот (пликчета с лакомства и изненади), дават точен списък, че да няма разсърдени  Mr. Green. Децата така си ги харесаха, че искат в томболата, която ще разиграват утре да им се падне собственото.
Joy Joy Joy

По повод маскарада-какво ще кажете за понеделник (йом шени)?

Борянка, бързо оздравяване! Hug Надявам се скоро да се видим.

# 83
  • T"A
За неделя, не ми дадоха почивка  Tired

Много жалко!  Sad

Бубе, и ние по-нататък ще гледаме да минем, но все пак много би ми се искало, когато е възможно, и ти да дойдеш  Hug

Аз съм "за" маскирането, но не знам кога ще се пременя  Simple Smile

МЧ, ти от сега си помисли какво ще бъдеш във форума, а може още утре да влезнеш маскирана  Simple Smile

Мимкис, не е фатално станалото със списанието, не си го слагай на сърцето, какво пък толкова - ще ти се намира четиво  Simple Smile Иначе при подновяване на карта плащанията от старата автоматично се пренасочват към новата, поне с моите все така е било  Wink

Видяхте ли клипа на Натали Портман в подкрепа на кампанията на Адаса за строежа на новото "крило": http://www.youtube.com/watch?v=VaBUF88A3FE
Появява се и в края (след 1 мин и 30 сек) на този клип: http://www.youtube.com/watch?v=c60slgTB5aY&feature=related

# 84
    Хаг Самеах!

# 85
Хаг Самеах!
Ясно е, че всички празнувате, но като ви остане време поразкажете с какви костюми бяхте, пьк и малко снимки ако може да покажете...

# 86
  • София-България, Израел - където си поискам
Хаг Пурим Самеах!

# 87
  • На дивана, под юргана
Да побутна малко...

# 88
  • София
 Party

нещо голямо затишие тия дни покрай празника.
май някои е попрекалил с изпълнението на някои мицви
Joy Joy Joy

# 89
Хаг Пурим Самеах! и от мен  Hug Hug

Елинда заставам плътно зад коментара ти  Party

Побутнете , побутнете Граф М. фон Вартбург ( у ля ля  Crazy) барем потръгне  Wink

Общи условия

Активация на акаунт