Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXVI

• 48 104
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
The Fighter http://www.imdb.com/title/tt0964517/ Хареса ми, определено и го препоръчвам.  Peace Аз съм фен на бокса, да не говорим за съчетанието м/у любимите ми Mark Wahlberg и Christian Bale ( мисля, че спечели Оскар за поддържаща роля за този филм ). А и саундтрака с Whitesnake  Heart Eyes
Абе не знам кой от вас какво е харесал - не харесал / видял - не видял / разбрал - не разбрал от The Romantics...
На мен ми остана една бримка на чорапа. Всички се чудеха как да я спрат/скрият... Аз пък се чудех като са на 10м от къщата, що не се върна да се преобуе  Whistling
И досега се чудя  Mr. Green
Laughing Важно е, че имаха червен лак в чантата  Wink Ей, много ми е противна тая Кейти Холмс и това е  Sick

# 31
TILT  има ли някаква вероятност да го намеря в някой торент сайт?
Или Стъпки в пясъка?

Peace

# 32
  • В светлината на слънцето
Аз също ще изкажа пристрастно мнение по повод коментара на Лулумба. На мен Франко ми харесва много, и то от много време, и никога не бих го обвинила точно в актьорстване и преиграване, но разни хора, разни ...

Аааа, не съм го обвинила в преиграване ни най-малко.  Naughty Точно обратното - написах, че играе баш по Станиславски, което ще рече пълно сливане с образа. Просто на мен лично ми се искаше да има и леееко Брехтов поглед към ролята. В чичо google може да се прочете повече за двете системи, да не разводнявам темата, че ако трябва да обяснявам кои са тия двамата и за какво се борят, ще стане мноого дълга и широка. Mr. Green
И малко спам...
Лу, между книгата и филма реално няма допирни моменти от сюжетна гледна точка. В "Гърдата" млад професор по литература - здрав и прав, се превръща в огромна женска гърда. И лежейки на един хамак ден след ден преминава през ада на душевните си терзания, които ескалират от болка и наслада през съмнения и отричане до (не)спасителната лудост. В този смисъл направих асоциация с алпиниста, който също изживява своеобразен душевен катарзис, заклещен в пътя на безисходието.  Thinking

# 33

Любим филм!

Голяма омраза към Кейти Холмс, бре! Mr. Green

По принцип бях предубедена към TILT, но наистина ми се видя банален и някак плъзгащ се по повърхността. Отделно, Явор Бахаров ми е много антипатичен по някаква причина.

А "Стъпки в пясъка" е толкова очарователен и истински, че го гледах два пъти.

Отдавна се каня да гледам българския "Единствената любовна история, която Хемингуей не разказа" и днес смятам да му отделя внимание.

# 34
  • София
"Shine"
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=27984&hit=1
Не си спомням да сме го коментирали. Но пък е филм, който трябва да се гледа. Според мен. Peace
Разтърсващ е за мен.

Записвам го в списъка за гледане. Стана ми любопитен   bouquet

Абе не знам кой от вас какво е харесал - не харесал / видял - не видял / разбрал - не разбрал от The Romantics...
На мен ми остана една бримка на чорапа. Всички се чудеха как да я спрат/скрият... Аз пък се чудех като са на 10м от къщата, що не се върна да се преобуе  Whistling
И досега се чудя  Mr. Green
Joy
Странно, но и аз си спомням само това от филма. И подкрепям Аурора с логичния въпрос защо просто не го свали...
Спирах го 1000 пъти и просто в един момент му пуснах края та да видя ще я има ли сватбата ими не. За себе си определям този филм като най - тъпата романтична комедия, която съм гледала (разбира се с пълно уважение към тези, на които им е харесал - по вкус и по цвят - знаете)

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 17:19 от Vanya_I

# 35
  • In The Middle Of Nowhere
Сега я издирих и изгледах пак, ами да, гнусна си е Sick http://www.youtube.com/watch?v=n5jqrePiFXE
Наистина е много гадна  Sick

На мен не ми пречи, много харесвам този филм, колкото и да е тежък. Ролята на Холи Бери ми е любима   Peace

Shine отдавна го имам изтеглен и май му е време вече за 'премиера'.

Съжалявам, че не мога да се включа с нещо съществено по темата, но сега се мъча да гледам "Зеленият стършел" изтеглих си го главно заради Кристоф Валц, беше ми любопитно да го видя след Гадните копелета. Отначало ми се стори интересен, но сега по средата ми с е струва, че ще е голяма мъка докато свърши.
  bouquet

# 36
  • Русе
 И аз да споделя недоумението от The Romantics, за разлика от свежото въздействие на Columbian Love / Колумбийска любов (2004) .

The International - темата за световната конспирация задържа вниманието ми. Хареса ми.

Преди няколко вечери гледах "Прероден" - Номиниран за "Златен глобус" трилър - САЩ/Германия, 2004 г. Много ми допадна.

# 37
"Прероден" - Номиниран за "Златен глобус" трилър - САЩ/Германия, 2004 г. Много ми допадна.

Може ли линк към imdb за този филм,че с българското заглавие не го откривам  Confused

# 38
Сега се връщам от кино-толкова рядко ми се пада възможността да ида на кино(веднъж-два пъти в годината) и доста дълго ще съжалявам, че си "изгърмях" ходенето за "Аз съм номер 4"! Толкова....плосък и измислен и недобре направен филм не бях гледала от доста време. А доколкото разбирам ще има и продължение.
 Иначе също изгледах "Абатството Даунтън"-много ми хареса, очаквам с нетърпение следващият сезон. Веднага след това започнах и "Сага за Форсайтови", но някак си...не бях готова след Абатството и ще изчакам да ми мине чувството, което той остави у мен и тогава...

П:С:
А това е "Били Елиът" за неотварящите замунда  Wink

# 39
  • Русе
"Прероден" - Номиниран за "Златен глобус" трилър - САЩ/Германия, 2004 г. Много ми допадна.

Може ли линк към imdb за този филм,че с българското заглавие не го откривам  Confused
http://www.imdb.com/title/tt0337876/

# 40
А за Джошуа ... какво да кажа, любимец си ми е, особено сега във Фриндж изглежда страхотно  Blush
Ти гледаш ли Фриндж?

Не Blush, гледах до към 7,8 еп. на 1 сезон и прекъснах Peace Заслужава ли си да продължавам?  bouquet Интересен ли става по-нататък?

Отдавна се каня да гледам българския "Единствената любовна история, която Хемингуей не разказа" и днес смятам да му отделя внимание.

Анн Шърли, от къде ще го теглиш?

# 41

Благодаря  Hug
Да препоръчам Romy (TV 2009)-http://www.imdb.com/title/tt1210101/
Няколко дни не спирам да мисля за този филм,много ме впечатли  Peace

# 42
  • в сърцето на един мъж...
rush_rush, ти нарочно ли го правиш това???

Джой, нарочно е да Confused

# 43
  • София
гледах и препоръчвам за любителите на Джейн Остин една много хубава адаптация по неин роман - Northanger Abbey (Абатството Нортангър) - http://www.imdb.com/title/tt0844794/ - приятен романтичен филм за разпускане Peace

линк от Замунда: http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=115729&hit=1

Аника, много благодаря за препоръката, ще го гледам, много харесвам Роми Шнайдер. преди мнооого години, когато се радвахме на видеокасети имахме у дома запис на "Басейнът" с Ален Делон и Роми Шнайдер, който сега може и да не ми се види кой знае какъв филм, но тогава бях много впечатлена и го гледах много пъти Peace

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 20:45 от Aurora

# 44
Абатството въобще не ми хареса , добутах със зор до 5-та серия -  неадекватни действия и грапавост отвсякъде - прислугата си прави тъпи номера , едните са добри , другите - лоши , ветеранът  от войната въобще не реагира като му подливат вода , даже му става приятно , всичко стои измислено и изкуствено ...
прислуга и аристокрация си другаруват , дори лейдито търси работа на камериерката си и я покрива ,
другото лейди не ще адвоката , който я уважава и зачита като личност , но се бухна в леглото с потентния турчин , който пък на 25-30 години получи инфаркт , докато правеше секс ,
актьорите са слаби - прислужницата плаче с гръб към камерата , лейдито като видя турчина се ококори като невидяла , а трябваше само да хвърли лек , дискретен поглед  , вдовицата и тя се блещи прекалено много и доста гротескно ...тук с въздишка си спомням играта на актьорите в Mad Men ...
вижда се здрава лейбъристка нишка в целия филм , сигурно са искали да покажат идването на новото време, смесено с ''Гордост и предразсъдъци'' , но всичко е толкова натрапено, поставено неумело  и преиграно на едро , че не се е получило ...
ако не сте гледали ''Остатъците от деня''/''The Remains of the Day'' , ви го препоръчвам ...

Общи условия

Активация на акаунт