Нови придобивки в гардероба - 25

• 95 244
  • 679
  •   1
Отговори
# 630

Милейди, ти си нечовек  Crazy Как е възможно да си всичко в едно- красива, умна, страхотна домакиня и толкова талантлив творец?! Недоумявам.....  Crossing Arms Извинете за лиричното отклонение  Embarassed

И аз имам сума ти нови неща- обаче само обувки (които вече подносих и не знам дали да снимам ) и блузи. В нищо друго не мога да се напъхам..Обещавам да снимам тези дни. Ако не го направя, да знаете, че не съм излъгала, ами съм родила  bowuu

# 631
Момичета,извинете за нахлуването ми тук,но се надявам някои да ми помогне.Ужасно много искам ето тези обувки,но тук няма моят номер,ако някой случайно има информация от къде мога да се сдобия с тях ще му бъда безкрайно благодарна.
П.С. Милейди,страхотни неща си сътворила!  bouquet

# 632
# 633
  • Варна
Иренка
изчисти си моля те кутията   bouquet

# 634
Krisito, жълтият от къде? страхотен е! каква марка е?

предполагам,че е Виктория С,ама не го открих!

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 16:28 от sparkling eyes

# 635
Моля, дами! Темата не е за дадена потребителка, за произведенията й и за поръчки! Използвайте личните бележки за целта!
трия всички постове след този по темата независимо каква друга информация е публикувана в тях!

# 636
# 637
# 638
Момичета,цял ден търся банския на Крисито, и в сайта и в ибей .... ми немога да го намеря,а се влюбих жестоко в него! Прекрасен е просто!
Крисиииииии,къде си,мила, да кажеш как се сдоби с него!? и дали имам шанс някъде да го открия?
МОмичета,ако на вас ви попадне някъде-драснете моля ви един ред! Praynig
  bouquet

# 639
# 640
Сузи червената рокля е много хубава.

# 641
# 642
  • Все на втория етаж
Буба, "другата блуза" - бялата наистина е много готина. Няма да питам от къде е ? Laughing

Аз чакам едни обувки утре с голямо нетърпение, дано ми станат.

п.п. Буба, на снимката си ти, нали? Само не си руса вече и така направо приличаш на девойка. Simple Smile

# 643
susikata , би ли споделила гривната от къде е? Разкошна е..  Hug

# 644

Общи условия

Активация на акаунт