Нови придобивки в гардероба - 25

• 95 233
  • 679
  •   1
Отговори
# 645
Буба, "другата блуза" - бялата наистина е много готина. Няма да питам от къде е ? Laughing

Аз чакам едни обувки утре с голямо нетърпение, дано ми станат.

п.п. Буба, на снимката си ти, нали? Само не си руса вече и така направо приличаш на девойка. Simple Smile

Станаха ли ти обувките, които явно вече си получила?  Wink
От къде ги чакаше, онлайн ли ги поръчва? А туниката?

Иначе бялата ми блуза е BCBG MaxAzria.  Heart Eyes

На снимката съм аз, да. Явно е вярно това, че бременността на старИ години подмладява, смятам на 40 да си ударя още една такава "доза подмладяване", живот и здраве  Flutter  Hug

# 646

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 15:47 от naia

# 647
Малко нови покупки от днес  Simple Smile

# 648
nelly_ns_85 , всички неща са страхотни,но пръстенът ме грабна най - много!Ще кажеш ли от къде го взе ? Hug  bouquet

# 649
Nelly, обувките са страхотни, откъде са?

# 650
Мимозка, мерси Simple Smile
JaMbaLaQ, от ибей е , ако искаш ще ти пратя линк към продавача.
и аз се присъединявам лъм питането на ulenceto за пръстенчето.

# 651
susikata, много ще съм ти благодарна! Аз си я бях харесала в един сайт, но оригинал на Валентино и беше дооста солена.. Rolling Eyes

# 652
Писах на лични Simple Smile Тази гривничка, не знам на кое е реплика,но е сладка и е далече от солена Wink

# 653
naia момиченцето и перушинките са много сладки.

# 654
Благодаря момичета   bouquet
ulinceto , susikata пръстена е от New Yorker - имаше го и с жълти листенца.
Bimisagri сандалите са на Ipanema - Gisele Bundchen - моделът е от миналото лято.

# 655
Момичет, според вас обувки с такава подметка дали са удобни? До сега не съм носила такъв вид, а ми харесаха и се чудя дали да ги поръчвам...  Thinking

http://img69.imageshack.us/f/4710411399018001.jpg/

Аааа,разкошни са и съм сигурна ,че ще бъдат много удобни. Party Party Таз подметка е най-удобната. Party
Каква им е цената ,знаеш ли? newsm78

# 656
  • ...край Дунава
Момичета, имам бегъл спомен, че тук съм виждала този ......хм, как да го нарека newsm78 тренч в стил милитъри на "Зара"-показавам снимка за да Ви подсетя/снимката не е много добра, но е от личния ми архив и съм я изрязала/, интересува ме дали сте го виждали в магазините на Зара-и ако да-на каква цена? Силно се интересувам.
Ето го

# 657
  • София
Слънчеви очила "пеперуди"  Mr. Green от днес:

Любов от пръв поглед... Heart Eyes А и подарък, което ме прави още по-доволна... Mr. Green

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 16:30 от Noir

# 658
# 659
  • Варна
Ноар очилата са върховни Heart Eyes

Мимозке  всичките ти придобивки са супер,но ще шушнеш ли за шантавия топ и черната рокля?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт