Славна варненска дружина-купонджийки и половина-V

• 75 927
  • 260
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Светле ,благодаря ти ,ще се го намерим по това обяснение.
След толкова много служебни ангажименти ,освен да ти пожелая повече сили и издържливост ?!

# 121
Светле ,благодаря ти ,ще се го намерим по това обяснение.
След толкова много служебни ангажименти ,освен да ти пожелая повече сили и издържливост ?!

Да, благодаря! Hug
И дано имам късмет за хубаво време в София, че  не  ми се пътува във виелици Simple Smile

# 122
Обещах ви покани преди време. Денят е 18-ти, неделя. Мястото - сцената на бивше читалище Маяковски. Начало - 11,00. Вход - свободен. Продължителност - около час.
Заповядайте - представлението си заслужава, ще ви се прииска и вие да затанцувате. А и толкова отдавна не сме се виждали... децата се забравиха...

# 123
Честито Рождество!
Здрави, щастливи и благословени дечица!
Добри и усмихнати майки, задружни и спокойни семейства и повече време за срещи и веселби!

Честити и щастливи празници и на приятелите на Варненската дружина, от цялата страна , а и от чужбина! Hug

# 124
Честито Рождество Христово !  Бъдете здрави,обичани ,добри и много щастливи!Нека  Close-mas: детски смях и щастливи дечица да пълнят домовете ви! Close-mas:

# 125
Честита Нова Година на малки и големи в този форум.Желая на всички една мирна ,весела и по-усмихната 2012.Бъдете живи и здрави!!!
Надявам се да се видим това лято......

# 126
Честита Нова година на всички и от нас! Close-mas: baloni cheersС пожелание за здраве,спокойствие,обич и разбирателство! HugДо много нови срещи тази година на цялата дружина!Надявам се много нови мами да се присъединят тази година!Всяко детенце да намери своето семейство! PraynigЦелувки и до скоро!  love001

# 127
Честита Нова Година на всички!

pashokito, радвам се да те видя, макар и виртуално!

kokona68, радвам се, че и ти се обади в темата, ама защо така чак лятото ще се видим?

Тази година пропуснахме да изпратим старата година както си знаем, дано успеем да посрещнем новата, преди да е пукнала пролетта! Simple Smile

На всички майки, татковци, баби, дядовци на милите малки приятелчета на моя син желая здрава, успешна и щастлива Нова година!
Тази година ще имаме и няколко първолачета, да видим дали темата няма да се преименува в "Първи клас, първи клас, пратих мама в лудницата аз" Simple Smile

by the way, на мен ми се падна от баницата "Учение и труд", най-вероятно ще изучавам старателно и ученолюбиво материала за първи клас, къде да ходя.

Целувки и до скоро, дано през тази година намерим време за повече срещи, аз съм си набелязала няколко хубави места!

# 128
Здравейте Варненска дружина! HugКак сте? Rolling EyesНикой не пише, само Луска държи фронта! smile3501Къде ви отвя вятъра?То навън ,че не става за излизане-верно,ама поне пишете от време на време. smile3523  typeuuПоздрави и целувки на всички от нас!  love001 newsm51

# 129
Приятели,нашето дело е в понеделник.Дано мине безпроблемно ,че откак са  ни насрочили делото не съм с3е разминала ни ден без валидолче .Детето иска да чуе съдията как казва,че вече е наше дете Simple Smile,дано и позволят да чуе  newsm78.Стискайте палци Simple Smile

# 130
Стискам всички палци, късмет, късмет, късмет!

/ако имаш после време и останали нерви,обади се за кафенце/

# 131
  • ВАРНА
Дано се свърши веднъж завинаги!Стискаме палци и ние.Смелост цвете!

# 132
Момичета,благодаря за стисканите палци  Hug дадоха ход на делото,изслушаха ни,изслушаха и детето,но отложиха за края на месеца Sad.БМ не била редовно призована.......може ли някой ,който години наред не се интересува,да е с отнети права и сега да си чааааакамеее.Добре,че детенце не се усети,че отлагат и е щастливо Simple SmileЧу  са и новите имена   и грейна Simple Smileа как сияеше като казваше на съдията защо иска да е наше дете,всички и се радваха ,огря съдебната зала направо:)

# 133
Цвете, цял ден ви мислих вчера...

Като са изслушали и детето, като са се умилили толкова, защо края на месеца?!?!?

Боже, кога наистина ще започнат да изхождат от интересите на детето? Не я разбирам тази работа.

# 134
  • София
Като са изслушали и детето, като са се умилили толкова, защо края на месеца?!?!?

Има някакви срокове, във връзка с "надлежното призоваване".
Нашето дело за приемното настаняване го отложиха по същата причина. Междувременно се призовава надлежно билогичния родител и обикновенно втория път делото минава.

Цвете стискам палци   Hug

Общи условия

Активация на акаунт