Славна варненска дружина-купонджийки и половина-V

• 75 925
  • 260
  •   1
Отговори
# 135
  • ВАРНА
Мили момичета,много съм щастлива!Днес моя близка приятелка получи лелеяното обаждане от социалните,видя си детето и стартира процедурата по осиновяване.Увеличават се редиците ни  Grinning.Покрай нейното вълнение и аз не съм спала,споделям опит(въх),ценни съвети(нъл съм дърта),а и мойта госпожица е доволна,че ще става кака(хипотетично).Дай Боже, повече такива вести!

# 136
Честито  bouquetЧестито  bouquetЧестито  bouquet

За новото попълнение хиляди прегръдки Hug

А, ние, мили дами, няма ли да се видим скоро, вече ми е мъчно за вас!В неделя е Заговезни, но например в събота?

# 137
Ние от утре ще превземаме ски пистите! Сърдечни прегръдки за всички!
Цвете, стискаме палци и чакаме добри новини от вас в края на месеца!

# 138
Oste_edna,весела почивка! Nature SnowmanМерси за палчетата,дано е последно дело вече.Детето нали остана с  впечатление,че всичко приключи/социалната каза да не разваляме щастието/ започнала да си пише новите имена на контролно.Г-жата и се скарала,че няма още решение ,тя задраскала имената и беше тъжна.Успокоих я ,че скоро ще излезе решението....и тръпна в очакване.
,

# 139
започнала да си пише новите имена на контролно.Г-жата и се скарала,че няма още решение ,тя задраскала имената и беше тъжна.
,

Меко казано, реакцията на т.нар. госпожа е странна...

# 140
 smile3514  #2gunfire #2gunfire #2gunfireОтново отложиха.....Да вземат законодателите поне да вземат да награждават БМ  с медали.Големи почести ,нищо че е с отнети права и не я търсила изобщо вече 3 и половина години.Бясна съм е малко,иде ми да вияяяя!Подхода на госпожата не ми се коментира....педагог ли да е?!При това с много голяяяяям стаж newsm78 Е,втората половина на март може би,едва ли не ще мине или пак ще отложат....Трябвало да изрази мнение,какво мнение,жената не се интересува ,те мнение и искат newsm78

# 141
О, Цвете, много ви съчувствам и много ме е яд.

Ползваш ли юрист, не може ли нещо да се направи?

Мисли ли някой от тях каква мъка е това за малката, в крайна сметка тя всичко вече разбира ooooh!

# 142
Да,ползваме адвокат.Чак на вторат призовка съседите казали,че въпросната г-жа не живее там,та се сетили служебно да проучат адреса и сега ще я призовават на друг адрес.Нерви да имаш ама корабни въжета на плитка плетени  Mr. GreenДнес двамата психолози говориха с детето.Тя се престашила и казала на една "приятелка "тайната си.Добрата "приятелка" съобщила като на събрание пред целия клас/по-горен клас/,та умуват детето да каже на своя клас,а те да обяснят и да я подкрепят,за да  е по-спокойна,отколкото да вижда как си шушукат зад гърба и и я сочат newsm78Днес шестица по български и двойка по математика.Милата разногледа стана ,какво ли и е в душицата Weary

# 143
Много съжалявам за това, което се случва с делото.Съдебната процедура е твърде тегава ,точно при безхаберни био-родители, но трябва да се спази.Вероятно не е утешение, но по-добре да се изчака, отколкото като в два случая за които преди време писах-да се отхвърли молбата за осиновяване.
Трябвало е още преди години да се предприеме процедура за лишаване от родителски права, но за съжаление не е извършено .

Прегръдки за двете ви, зная че сте силни и ще издържите още мъъничко. Hug

# 144
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Цвете , цвете...и от мен прегръдки! Няма да коментирам!

# 145
Честита Баба Марта на всички! Да са ви здрави, игриви и щастливи дечицата!
Цвете, като чета се чудя, какво ли става пък с децата по домовете, за които никой не го е грижа. Много жалко!

# 146
Здравейте,девойки.Аз най-накрая се появих отново Laughing

# 147
Здравейте,девойки.Аз най-накрая се появих отново Laughing

Здравей, девойко!Честито ти нов ник!  bouquet
 И хайде, като се стопли времето най-накрая да се видим, че се забравихме

# 148
Здравейте на всички мами  Simple Smile!
Надявам се да приемате попълнения Grinning.
Сравнително прясна майка съм на един дребен бяс на почти три години. Дребчо е в къщи от края на месец май миналата година и вече сериозно си търси компания за игри. Живеем в Аксаково, привърженици сме на игрите на открито и за това честичко се разхождаме във Варна.
Ще се радвам да можем да се срещнем с вас и вашите дребосъци Simple Smile.

# 149
Здравейте на всички мами  Simple Smile!

Здравей и добре дошла в "дружината"!
Независимо, че малко пооредяха срещите, ние пак се събираме, играят си децата заедно и много ще се радваме да се запознаем с новото попълнение!Като се постопли времето се надяваме да се видим Hug

Общи условия

Активация на акаунт