Славна варненска дружина-купонджийки и половина-V

• 75 920
  • 260
  •   1
Отговори
# 150
  bouquet
Ще чакаме среща  Simple Smile.

# 151
Честити рожденници Алекс на Луска,Мирето и Светли на Весислава!  bouquet newsm59 smile3510Да са ви здрави,усмихнати и палави порасналите дечица!Весел купон и много настроение на празника! newsm44  ura newsm67 Tada  party002 Gift/Извинявам се за закъснението/ Praynig

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 17:01 от pashokito

# 152
  • Варна
Благодаря Иринка!Тази година беше много скромно,но имаше купон с баба и дядо в къщи.Живот и здраве догодина може да е по голям купон.

# 153
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Велислава, много са пораснали децата! Чудесни са !

# 154
  • Варна
Благодаря ти  Дидка,наистина много пораснаха и се промениха, има още доста да се желае ,но полека лека всичко ще си дойде на мястото.Все пак са минали само 2години и 3месеца.Ти кога ще идваш насам?Аз не съм на работа и се надявам да можем да се видим!

# 155
Аз да се оплача....отложиха делото отново.Насрочиха четвъртото след 20 дни .Изпратили 2 призовки на различни адреси,но върната била само едната.Докога ли?!

# 156
  • ВАРНА
Дано е последното отлагане цвете!Аз имам спешна питанка към съгражданките.Някоя от вас,дами ще пътува ли скоро до Турция?Защото за да не отрежат краката на баща ми се налага да се закупи лекарство разреждащо кръвта.Имам рецепта, но пустия ЕС не разрешава продажбата му.

# 157
Цвете, съжалявам, Боже, каква несправедливост спрямо детето (а и вас)! Дано това е за последно. Как реагира малката?

# 158
Да се похваля- имаме си бебе -куче на 44 дни, Барон.

Малкият още не го е видял.Днес му сваляха конците, държал се е смело, след два дни махат превръзката и сме готови за нови лудории.Довечера у нас циркът ще е пълен.

Има ли желаещи за неделя преди обяд, докато е топло времето?
Предложение за закрито- Пфое Мол- широко и удобно е.
Предложение за открито- Аквариума, евентуално.
Мислете до неделя,хайде забравихме се, току- виж на празника през юни не сме се и познали.

# 159
  • ВАРНА
Аз съм съгласна.Стига да не ни мине водно колело път де.

# 160
Да сме здрави само, на линия сме.

# 161
Къде предпочитате да се видим в неделя- на закрито или на открито?

Виждам, че времето е хубаво, ако искате-  в неделя, пред Аквариума около 10.30-11часа.
Ние с детето ще избезем там да си поиграем.
Майката, която искаше да се запознаем, ако чете темата да ми пише на лични за размяна на телефоните.

# 162
  • ВАРНА
Tам сме:)

# 163
За съжаление няма да се видим на тази среща. Мишлето ми имаше рожден ден тази седмица и сега ще празнуваме.
Искрено съжалявам, че ще отложим, но няма как!
Пожелавам Ви весели игри!

# 164
  • ВАРНА
Мераклиите за сбирка,да не забравите,че местим часовника с час напред!Дано има хубава цаца,че да открием сезона  beer3

Общи условия

Активация на акаунт