Славна варненска дружина-купонджийки и половина-V

• 75 919
  • 260
  •   1
Отговори
# 165
Още тази вечер местим часовника!

# 166
  • ВАРНА
 Извинявам се много!Снощи имахме гости и сме си легнали около 2:00.Аз изгрях рано,но фамилията не,затова успешно се дотътрихме в 12:30.Е пак пихме бира,но не бе същото Embarassed

# 167
  • Варна
И на мен много ми се идваше,но имахме да учим и пишем доста,пък и всичко по два пъти Mr. Green
Щях да олекна много ако се откажех от думата си.Общавам за следващата среща да се организираме по на време newsm78

# 168
Нашата одисея приключи славноооооо!  Делото мина най -после успешно! Не мога да повярвам ,че всичко приключи!Щастие!!!

# 169
Честитооооо!!!  bouquet Hug

Едва сега видях, че от вълнение сутринта съм допуснала печатна грешка, с една излишна буква.

Толкова много се зарадвах от щастливото събитие!

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 14:29 от Светкавица

# 170
  • Вън от пространство и време
Нашата одисея приключи славноооооо!  Делото мина най -после успешно! Не мога да повярвам ,че всичко приключи!Щастие!!!

Честита радост, Цвете!  Hug У вас яйцата ще блестят най-силно тази година, сигурно.  Grinning Попътен вятър в живота ви и много успехи на госпожицата в развитието на таланта, с който Господ я е надарил!

Извинявам се, че се намесвам в темичката, но буквално си разлях кафето от вълнение като влязох и прочетох новината.

# 171
  • Някъде в България
Нашата одисея приключи славноооооо!  Делото мина най -после успешно! Не мога да повярвам ,че всичко приключи!Щастие!!!
Едно голямо честито и от мен! Много здраве, радост и щастие ви желая на всички вкъщи!  Hug
Ето, че и по Цветница стават чудеса! Grinning

# 172
Цвете, поздрави за вас и момичето ви! Както ти писах - много награди и голяма победа имате! Трудно извоювана, дълго чакана - най-важната на този етап!

Нека спокойствие и радост обгърнат дома ви, голяма сила сте с тази любов, красота и талант у дома!

Бъдете щастливи!

Много се радвам... Hug Hug

# 173
Хей, това е страхотна новина!  Grinning Честито и от мене, да сте много здравички, щастливи и да се радвате на много успехи!   bouquet

# 174
Благодаря ви   мами за хубавите пожелания! HugДай Боже всекиму такова щастие!Очиките и греят   направо Simple Smile Не можах да повярвам вчера,потекоха ми сълзите вместо да се усмихна.Толкова измъчено  време ,и проточени дела,че не вярвах ,че ще го чуя.Щастие голямо!Дано това да донесе  повече спокойствие  и сигурност на принцесата ни !

# 175
Честит рожден ден на Марти на Марая06!

Да расте здраво и палаво дете, да е все такъв красавец и да го слушат мама и тати!  bouquet

Целувки и от бойния му другар в лудориите Бобо

# 176
Благодаря за пожеланията.Чакаме ви на купона Laughing

# 177
Здравейте мили дами, да ви се представя казвам се Ралица и съм едно ново попълнение към вас. Ние с нашата малка принцеса сме заедно от февруари и бих се радвала да се запозная и с други майки минали по нашият път. Досега само съм чела публикациите ви, но по ред причини все не съм писала. И така де бих се радвала да се видим и запознаем на някоя от вашите сбирки Simple Smile

# 178
Добре дошла, ще се радвам да се запознаем!
Да се оправи това време, да стане "по-човешко" и за игра,най-често през лятото се виждаме около Аквариума!

# 179
  • ВАРНА
 Добре дошла Ралица!Ще се радвам да се запознаем!
Относно местата за пукница,които коментирахме на последната сбирка проучих язовир Николаевка.Хубаво е и има риба(за феновете),НО много близко е водата.Диванетата все натам ще захождат.Това е място за зрели хора с барбекю уклон и склонност към сенки.Има и снимки http://www.snimka.bg/?profile,sort;aid=672057 ,но паролата на лични.

Общи условия

Активация на акаунт