Славна варненска дружина-купонджийки и половина-V

• 76 119
  • 260
  •   1
Отговори
# 105
  • ВАРНА
Барчето е на пресечната на Кракра с Дрин.Ако идвате по Кракра от Макао(Голдън Тюлип бившия Бизнес хотел) след кръстовището с   Бенковска в лява страна.

# 106
Иланг, много е пораснала Доника, видяхме снимки, Лора е много впечатлена! Ние сме още в отпуск - далеч от Варна. Ще се видим по-късно. Приятни срещи!

# 107
Честит първи учебен ден на първолаците Мира и Светльо!

Много светли и спорни учебни дни, пълни тетрадки с шестици и много нови и добри другарчета им пожелавам!

Честито и на всички предучилищничета/ ама, че дума се получи Simple Smile/, те май повечето ни деца са на предучилищна!

Очакваме снимков материал от знаменателното събитие и

На Добър Път!

# 108
Здравейте Варненска дружина и  тук да се похваля че ще ставам мама на един бебок от мъжки пол.Много сме щастливи с таткото и сме в еуфория от всичко.Интерисуваме обаче вашето мнение и препоръка за някой педиатър в окръжна болница или куротна поликлиника кадето мога да запиша детото да си има личен лекар.

# 109
  • Варна
Благодаря ти Светле! Наистина голяма емоция беше на 15септември.Виждам че децата ми вече са пораснали много, само за близо 2години .Искам да са живи и здрави и да възприемат доброто от заобикалящия ги свят.Има пуснати снимки  тук http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1479515583&sk=photos
Лека нощ и до нови срещи ,вече ми е мъчно  за зсички  Hug

# 110
Има пуснати снимки  тук http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1479515583&sk=photos

Мамини сладки ученици, колко сериозни и разумни изглеждат! Hug

до скоро!

милото 81, аз съм в друг район, иначе с удоволствие бих ти помогнала в избора.Надявам се някоя мама да ти отговори,но не си спомням коя точно къде живее.

# 111
Zdravejte vsi4ki varnenski mami i de4ica! Hug/izvinqvam se za latinicata/Pozdravi ot men !Nadqvam se da ste zdravi i vse taka da se sre6tate na kuponi.Vesislava 4estito ti parvolaci!  [smilie=smile3525.gif]Vijdam 4e otdavna nikoj ne e pisal tuk.Do novi sre6ti!  newsm51Mnogo mi e my4no za Varna i za vsi4ki! smile3518

# 112
Zdravejte vsi4ki varnenski mami i de4ica! Hug/izvinqvam se za latinicata/Pozdravi ot men !Nadqvam se da ste zdravi i vse taka da se sre6tate na kuponi.Vesislava 4estito ti parvolaci!  [smilie=smile3525.gif]Vijdam 4e otdavna nikoj ne e pisal tuk.Do novi sre6ti!  newsm51Mnogo mi e my4no za Varna i za vsi4ki! smile3518

Hug Hug Hug

Много се радвам, че се обаждаш!
Надявам се на нови срещи!Отдавна не пишем, защото нали знаеш, децата растат, имат си вече повече ангажименти, но ние сме си все същите ,чуваме се, виждаме се, макар и "камерно" понякога.Не мога да се наканя да кача снимки от последния рожден ден на дивачето, но скоро и това ще стане.

# 113
Момичета, в последно време много се налага да пътувам и за себе  си време нямам, а за детето-съвсем.

Но тази седмица реших да водя детето на "културно мероприятие".
От програмата "Киномания" във ФК , детската програма е безплатна.В неделя от 11ч. ще ходим на "Големият мечок".Филмът е 73минути,т.е. тъъъкмо време за пица ще стане, а може и за бира, ако времето се омилостиви и се постопли.

Както казва Бобо "Кого ще  включваме?"  Simple Smile

# 114
  • ВАРНА
Ако оздравеем ще се включим.Малката е на антибиотик,а аз на първак.Вчера бе с огнено гърло,сополи до колената и крива,като колянов вал на Камаз.Днес значително по-свежа и свиреща от упор на хармоника(само да разбера,кой и я подарил),а аз  търсеща забрава и спасение в алкохола.Пазете се от злия вирус!
  Ето пак наду адския инструмент.....ще пробвам да го топна във вода,чела съм в приказките,че помага.

# 115
Ако оздравеем ще се включим.

Бързо оздравяване, много ще се радвам да дойдете, също и ако други се престрашат в тези мразовити дни.За хармониката- и аз имам такова зловредно  изделие и то подарено от приятел.Ама много успешно го зарових на дъното на коша с играчки Simple Smile

# 116
Ние - не! Усилени балетни репетиции преди коледния концерт, за който пак ще получите покани. Иначе и у дома инструментите се множат. Наблягаме на пианото и Jingle Bells - вече с две ръце, цели два акорда и един фа диез  Wink
За сега сме здрави, пу, пу! Иланг, дано се разминете без усложнения. А Лора пак за Доника и Мартибобо тези дни говори. И рисува покани за вас... Трябва да се видим скоро.

# 117
  • Варна/UK
иланг-иланг, бързо оздравяване, ама това сравнение с коляновия вал Joy

Аз имам ангажимент по работа в неделя и няма отново да успея да се видим Sad

# 118
  • Варна
Здравейте на всички ! Къде се изгубихте ?
Имам питане -някой ще ми каже ли къде се намира театър Щурче ?Чух че е някъде около лятно Тракия ,но нищо повече не мога и в нета да разбера.Ще ми се да ги заведа моите палавници.Пък ако решите нещо заедно да организираме може да се обадите  Laughing

# 119
Здравейте на всички ! Къде се изгубихте ?
Имам питане -някой ще ми каже ли къде се намира театър Щурче ?

Вървиш по бул."Сливница", като подминаваш ІІІ гимназия и малко преди да отбиеш за Бурлекс, там в една от пресечките ,между блоковете е.Сградата е изрисувана и се вижда отдалече.

И на мен ми е много тъжно за всички деца, но в последно време много пътувам и не ми остава време в събота и неделя за нищо.Утре съм в Силистра, като се върна, в неделя ще пътувам за София и там ще съм 5 дни.Но съм наумила две-три културни мероприятия, пък може и само на игра да отидем някъде.така, де поне да изпратим старата година.

П.С.Не съм забравила снимките ,поставила съм задача на таткото, надявам се да се "отчета" преди  края на годината. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт