В момента чета...-5

• 47 473
  • 782
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Благодаря за мненията момичета, беше ми интересно.   bouquet

И по темата - смятам да почна "Старецът и морето", за мой голям срам, не съм я чела.

# 451
  • Варна/Лондон
Довършвам втората част на ''Милениум'' и довечера съм на 3-та. Ей, снощи до 4 часа съм чела, голяма работа е тоя Ларшон. Тамън да я оставя и хоп, ново развитие по случая и уж още малко, още малко та до среднощите.... Crazy

# 452

"Тифани" ми беше харесала и на мен, angelina.bgk, коя друга на капоти би ми препоръчала (коя ти е любимата;-)? Hug

# 453
  • sofia

Ето ми го сегашното четиво, но още съм съвсем в началото. Много я харесвам тази жена как пише!
По темата с Капоти - харесвам го избирателно. Ето в този сборник има много приятни неща:

# 454
  • Ямбол

Започнах тази и ме грабна от първите страници

# 455
Мария.Ч., много харесах тази книга - не можах да я оставя преди едно лято. Не мога да кажа същото за "Диамантената династия".

# 456
  • Ямбол
Аyas, това е втората книга, която чета на Сидни Шелдън. Първата беше "Ако утрото настъпи" - пак по препоръка оттук. Не крия, че ми е адски интересен автор. Кажи ми, моля те, коя да е следващата, която да си взема да прочета?

# 457
  • София
Това

# 458
  • Казанлък of all places

"Тифани" ми беше харесала и на мен, angelina.bgk, коя друга на капоти би ми препоръчала (коя ти е любимата;-)? Hug

Много обичам  "Арфата на тревите " и "Сбъднати молитви" . "Други гласове, други стаи" е истински пример за южняшка американска проза- може да те влюби в идеята да заживееш в Луизиана и да пееш в неделния хор. Simple Smile Много ми е любима също.
Преди няколко години излезе от печат "Лятно пътуване", което е било загубено и открито случайно, съответно , печатано години след смъртта на писателя - е, ето тази книга ме разочарова. Според мен е имало защо да бъде загубена.

# 459
Здравейте, аз мисля да започна да чета он-лайн поредицата на Робърт Джордан- Колелото на времето (Wheel of Time). Намерих всички части в www.chitanka.info book
Има ли някой, който да е чел поредицата. Ще се радвам да сподели мнение.

# 460
  • На земята, която е всъщност звезда.

Много обичам  "Арфата на тревите " и "Сбъднати молитви" . "Други гласове, други стаи" е истински пример за южняшка американска проза- може да те влюби в идеята да заживееш в Луизиана и да пееш в неделния хор. Simple Smile Много ми е любима също.
Преди няколко години излезе от печат "Лятно пътуване", което е било загубено и открито случайно, съответно , печатано години след смъртта на писателя - е, ето тази книга ме разочарова. Според мен е имало защо да бъде загубена.

Това е и моето мнение, като бих добавила сборника Музика за хамелеониSimple Smile
Относно Лятно пътуване, не съм толкова разочарована, колкото я приемам за един от първите опити и, в такъв контекст, дори ми беше интересно да видя как авторът се е развил като

# 461
  • София
Здравейте, аз мисля да започна да чета он-лайн поредицата на Робърт Джордан- Колелото на времето (Wheel of Time). Намерих всички части в www.chitanka.info book
Има ли някой, който да е чел поредицата. Ще се радвам да сподели мнение.
Пиши в темата за фентъзи и фантастика, там има хора, които са я чели цялата. Аз 2 пъти стигам до 6-та книга и ми писва, ще видим кога ще я продължа

# 462
В момента чета това

Противоречиви мнение бошуват в мен, все още не мога да преценя дали ми харесва или не  Simple Smile

Иначе гласувах за последното. В интерес на истината имам малко лично мои книги. Чета от библиотека, взимам от приятели, разменям с други...както дойде.

П.П Много хубава тема. Мисля да си "открадна" идеи за следващия ми избор.

# 463
  • Варна

Това е и моето мнение, като бих добавила сборника Музика за хамелеониSimple Smile
Относно Лятно пътуване, не съм толкова разочарована, колкото я приемам за един от първите опити и, в такъв контекст, дори ми беше интересно да видя как авторът се е развил като
И аз такова отношение имам към "Лятно пътуване". Знам, че е клише, но най-любимото ми негово произведение е "Хладнокръвно". Всичко останало някак ми бледнее на неговия фон.

# 464
Чета от нета, но и взимам книги от познати.Понякога, когато ходя до университета минавам през онези амбуланти, които продават стари книги - има истински антики сред стоките им. За в момента си чета лекциите  Laughing Laughing Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт