В момента чета...-5

• 47 466
  • 782
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря за мненията момичета, беше ми интересно.   bouquet

И по темата - смятам да почна "Старецът и морето", за мой голям срам, не съм я чела.

И аз наскоро я прочетох. Приятно четене! И сподели какво ти е мнението. Simple Smile

# 466
  • ул. "Мечтание"
Днес дочетох "И други истории" на Георги Господинов. Много ми допаднаха разказите!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 17:28 от Нощни очи

# 467
Днес дочетх "И други истории" на Георги Господинов. Много ми допаднаха разказите!  Heart Eyes
любимият на моят съпрус автор

# 468
Мария. Ч, за жалост не мога да те насоча. Други от него не съм чела Sad Но бих заложила на отзивите в сайта на Бард /които са издателите му тук/ или в дрги сайтове за продажба на книги - досега не съм се подвела Peace

# 469
  • Sofia
Вив, много благодаря за бързия отзив.
Успокои ме малко, че си мислех, че аз нещо не съм вникнала както трябва, а и сега не съжалявам за финала.

Ще ми бъде интересно да се включи някой с положително мнение за "Закуска в Тифани". Все пак да прочета и друго мнение, неприпокриващо се с моето  Rolling Eyes

Скоро я четох и останах във възторг. Филма не съм гледала, така че не мога да направя никакви сравнения. Съгласна съм, че сюжетът не е нищо особено, но Капоти ме накара да ИЗЖИВЕЯ книгата, да я почувствам. За мен тя беше не история, а ноктюрно, благодарение на което изживях чужди чувства и поживях в чужд свят. Разказите му също много ми харесаха.  Peace

# 470
Сега чета Ъруин Шоу - 'Вечер във Византия", както и Х. Хосейни - 'Хиляди сияни слънца'.

# 471
"Нечестивци" на Джон Конъли.

Малко преди това трета част от Игрите на глада - "Сойка-Присмехулка" на С. Колинс.

# 472

Започнах тази и ме грабна от първите страници

Завиждам ти, че четеш за първи път Шелдън, с неговите книги съм осъмвала  Heart Eyes За мен е уникален!
Каквото и да прочетеш негово ще те държи до последната страница!

Вчера си дочетох с голям кеф (въпреки неочаквания финал, който не ми хареса  Mr. Green) Смъртта е моята крепост на Сюзън Хил. Ще потърся и други нейни книги Simple Smile

# 473
  • Ямбол
Започнах да чета "Под прикритие" - Харлан Коубън. След "Гората" имам отметка на този автор и тази ми попадна в библиотеката и си я взех. Започва добре.

# 474
  • Mostly in my mind

Започнах тази и ме грабна от първите страници

Завиждам ти, че четеш за първи път Шелдън, с неговите книги съм осъмвала  Heart Eyes За мен е уникален!
Каквото и да прочетеш негово ще те държи до последната страница!

Напълно подкрепям.  Peace Страхотен е...беше

Аз чета сега Очите на дракона на Стивън Кинг

# 475
  • София
И аз към феновете на Шелдън, а конкретно тази книга ми е сред най-любимите  Heart Eyes

# 476
  • Ямбол
Приключих "Гневът на ангелите". Прекрасна книга наистина! Благодаря ви, момичета! Ще продължа с този автор  Peace

# 477
  • Mostly in my mind
моите най-любими негови пък са Диамантената династия и Ако утрото настъпи Simple Smile...а и Непознат в огледалото...абе май всички Mr. Green

# 478
Сега чета Ъруин Шоу - 'Вечер във Византия", както и Х. Хосейни - 'Хиляди сияни слънца'.
ухаааааа Peace Peace Peace

# 479
Дочетох:

Увлекателно написана, бързо се чете, сюжетът не е нищо неизвестно, но нещо ми писна да чета книги за мизерия напоследък  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт