Отговори
# 435
  • София
  Моля ви, помагайте, не помня коя мама беше ходила на '' Моравско село''   и не намирам поста й  Embarassed Ако чете, моля те, сподели пак  Praynig   bouquet

# 436
  • Варна
много ме е яд на Колектива!!!
регистрирах се преди време, даде ми код за 5 лв отстъпка
и когато реших да си го ползвам тоя код...греда!
уж ми го прие и си купих нещо, после не ми даде ваучера.
тва на ко прилича?!

Аз пък тръгнах да си купувам два ваучера за 4D кино във Варна, приемаше ми кода, но, вместо да ми остави 1 лв. за доплащане, то ми намали цялата сума от 6 лв., при което стойността остана 0 лв. и не ми позволи да потвърдя поръчката. Питах ги какъв е проблема и ми отговориха, че по принцип кодът не работи за сделки, чиято единична стойност е под неговата и ми предложиха да си направя друг профил с нов мейл и да се опитам да си купиш друго със този код, тъй като вероятно изобщо да не ми го признае при нов опит. Т. е., кодът може да се ползва само за предложения на стойност над 5 лв., независимо, че аз исках да купя два ваучера по 3 лв. и сумата за плащане беше над стойността на кода. Аз не съм го използвала реално, но може би няма да мога да го ползвам за друга оферта, тъй като щом съм го вкарала, дори и без да има осъществена покупка, повече няма да ми го признае... Rolling Eyes С кода от "Задружно" нямах абсолютно никакви проблеми, а сега  Rolling Eyes

# 437
  • София
  Моля ви, помагайте, не помня коя мама беше ходила на '' Моравско село''   и не намирам поста й  Embarassed Ако чете, моля те, сподели пак  Praynig   bouquet
Аз бях Simple Smile Питай.

# 438
http://vipoferta.com/offer.php?offer_id=74 търся за себе си и от доста време се чудя, но все не смея. Страх ме е да не ме обезобразят... Козметиката гледам е хубава, но... иначе незнам.
Благодаря ви предварително...  Heart Eyes

Аз бях писала един просторен коментар на първа страница за Бона Деа, с добри впечатления съм от салона и по-конкретно от фризьорката. Имаше обаче и друг коментар, но за маникюристката, че си претупала работата. Нямаме информация как работи козметичката.

# 439
А, Уасабито не е ли точно това зеленото? Поне Гугъла това ми показа като търсех как се прави , и ми излезна да се разтвори малко в соев сос?

Да, уасабито е зелената люта паста  Peace Слага се малко количество от нея в соевия сос  Simple Smile

# 440
  • София
Хапнахме от пастата на Гоу паста, грабо, хареса ми. Бяхме трима човека, другите двама не останаха очаровани, домашната паста е малко по плътна и дебела, въпрос на вкус, аз си падам по тестеничко  Embarassed.

# 441
Момичета, чак сега успявам да се включа. Радвам се, че има и други, които потвърждават мнението ми за кавитацията.... В началото само се усъмних, но сега съм абсолютно сигурна, че никога няма да се подложа на такава процедура. Не и на тези евтини машинки, които могат само да ти навредят...
Хубаво е повече хора да го научат, защото като гледам, наистина има голям интерес към процедурата и за жалост понякога сме толкова наивни, че се втурваме да се подлагаме на какво ли не за малко пари, което да ни извае ....  Rolling Eyes без да проучим предварително .....

# 442
Видях оферта за шофьорски курс на ВИП-Драйвър в някой от сайтовете и искам да дам съвет когато правите нещо толкова сериозно, потърсете лични препоръки от хора, които вече са минали по този път. Аз карах там курса си и изобщо не съм доволна (имах глупостта да попадна там на случаен принцип).
Поздрави!
В бързината забравих да се похваля с четири купени ваучера за паста и 4 за пиците на "Мамма Мия", където всъщност съм редовен клиент и честито на успелите да се вредят за пица! Някой да знае като има ограничение за 2 ваучера на човек, дали пречи това, че съм закупила 4 (два от моя и два от името на сина ми). Притеснението ми е от това, че ще дойдат на един адрес.

# 443
  • София
аз съм карала курс във вип драйвър - ХОРА НЕ СИ ГО ПРЕЧИНЯВАЙТЕ - курса ми траеше близо 4 месеца , защото инструктора все нямаше време , няма никаква терория ,само ви дава листовки срещу- 10 лв и каза когато ги науча да се явя на вътрешен изпит, паркиране въобще не се учи , задна също , часовете не са по 40 мин както би трябвало , а и си следете бройката ,че и там лъжат... аи съм карала само на големите улици , булеварди в малки улички не , тръгване от ръчна също не
след този курс ми се наложи да се запиша в друга школа да ме научат как се кара

# 444
аз съм карала курс във вип драйвър - ХОРА НЕ СИ ГО ПРЕЧИНЯВАЙТЕ - курса ми траеше близо 4 месеца , защото инструктора все нямаше време , няма никаква терория ,само ви дава листовки срещу- 10 лв и каза когато ги науча да се явя на вътрешен изпит, паркиране въобще не се учи , задна също , часовете не са по 40 мин както би трябвало , а и си следете бройката ,че и там лъжат... аи съм карала само на големите улици , булеварди в малки улички не , тръгване от ръчна също не
след този курс ми се наложи да се запиша в друга школа да ме научат как се кара
Абсолютно подкрепям, не ми се искаше да бъда крайна, но съм съгласна с всяка една дума казана по-горе! На мен също ми се наложи да взимам много допълнителни часове.

# 445
Момичета, някоя от вас да е пробвала антицелулитния масаж с вендузи в imasdelka? Много е изгодна офертата, салона ми е близо, но нямам идея дали е ефективен този вид масаж...Някоя поне ако е запозната, да сподели..
Ужасно ми харесва този масаж (въпреки, че не е точно "масаж") - аз сама си слагам вендузи Crazy За ефект не мога да кажа, тъй като аз ги правя заедно с антицелулитен  Peace
Но трябва да се внимава все пак как се прави.
Ако става въпрос за ефикасен масаж - бих казала, антицелулитен с мед   Heart Eyes
За студиото - не мога нищо да ти кажа.

# 446
Здравейте,незнам дали е тук мястото,но все пак -имам вау4ери за кавитация в Фрея Идун.Няма да ги ползвам,защото имам 2 кисти на щитовидната жлеза(противопоказано е).Който иска може да ми пише на ли4ни

# 447
  • София
 ВаняМ  Hug ние сме там на 18 и 19 март, с едно приятелско семейство и двете деца, но понеже аз организирах почивката ни почвам да се притеснявам, защото приятелката ми е чела  отрицателни отзиви в нета. Моля те, сподели пак как е мястото, отношението, храната ....
 Много благодаря предварително   bouquet

# 448
  • В страната на бурите
Запис - така се "зарибих" по тези сайтове напоследък, че всички коментари ще са ми полезни!

Тъкмо гледах тези шофьорски курсове за моя приятелка, но май ме разубедихте!

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 21:09 от Wonder woman

# 449
  • София
Аз да дам отзиви за Шоколадова терапия в студио Кинетик (закупено от 888). Thinking

Със смесени чувства съм. "Салонът" се намира в сградата на Нипроруда. Представява един по-голям кабинет с две кушетки отделени със завеси и пред тях два велоергуметъра http://www.kinetik-bg.com/index.php?option=com_phocagallery& … -36&Itemid=68  Stop Но да не държим толкова на това. В салона/кабинета  newsm78 имаше мъж и жена. Жената беше тази, която извърши процедурата. Много мила и любезна, пусна ми хубава музичка и постоянно ме питаше как съм и ми обясняваше за продуктите. Лошото е, че в салона беше хладно и нямаше къде да си остави човек дерхите.  Crossing Arms Самата терапия уж трябваше да е : "-Масаж на гръб,седалище и задна част на крака с три различни продукта". А всъщност беше масаж с пилинг продукт само на гърба, последван от масаж на гърба и краката с олио и завърши с някакъв продукт като маска пак на гърба и краката,които бяха увит с найлон за около 10 минути. Масаж на седалище не беше направен.  Naughty  Аромат на шоколад, така и не усетих.  Crossing Arms Ефектът не знам какъв е. Не беше лошо, но нищо особено. Галене с някакви кремчета. Laughing

По време на масажа, звънна телефонът и някаква жена искаше да си запази час (всичко се чуваше). Масажистката каза на мъжа, че за ако била за Шоколадова терапия нямало да я вземе в 5.30ч. (разбирай ваучер). После мъжът изкоментира нещо от сорта "Тия ако искат и в 9ч. да си запишат час!"  ooooh!
Това, което най ме подразни е, че докато бях по корем с глава в дупката и с гол задник, мъжът беше влезнал при жената и нещо си шушукаха.  ooooh! Ок, може и той да е масажист, може и да се опна да се пека така на морето, но не ми харесва, докато съм се отпуснала и не виждам какво се случва, да ме гледа някакъв непознат!  Naughty #Cussing out После, когато се обличах, завесата не беше хубаво дръпната и за да си взема дрехите от перваза, на който ги бях оставила, трябваше пак да му се покажа на хубостника!  ooooh! Не съм толкова срамежлива, ама не ми беше приятно!  Crossing Arms

Та като присъда  Laughing >  Жената беше много мила и усещането беше пиятно, но до толкова. 45 лв. не бих дала (колкото е редовната цена). Всъщност и 18 лв. не бих дала отново.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт