Отговори
# 615
Бърз отчет - взех четири ваучера за фотоепилация от майофър, пък каквото сабя покаже.

Откровено казано, сайтът ми изглежда съмнителен.

Не пишеш до кога можеш да се възползваш от ваучерите и ако сега излязат с 'до един месец', ще се получи мнооого забавно  Laughing Laughing Laughing

Студиото също не съм чувала, обаче е близо до нас, баси кефа!

Все пак се надявам скоро да се включа с реални отзиви и дано всичко мине окей  Praynig

P.S. Ха! На сайта току що се появи коментар, че може да ги ползваш до 30 април! Е БРАВО БЕ!!! Може ли някой да ме посъветва спешно -- все още са неплатени -- ако не ги платя, се анулират, нали?

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 22:58 от Меичка

# 616
Преди 2 дни си купих вау4ер за фотоепилация на крака в колектива,тази ве4ер изти4а офертата,това зна4и ли 4е до 48 4аса трябва да платя

# 617
  • София
Относно Бенико - При мен и двата пъти до сега ми правиха дарсонвала. Не са изпускали нито една стъпка, нищо не са претупвали.  Peace

И аз имам за Рошкова ваучер.  Само дано намеря време по-скоро да отида. Party

# 618
 smile3547

Имам въпрос към всички, които следят офертите за ресторанти в София. Виждали ли сте предложение за Mediterraneo? Върти ми се, че съм мяркала оферта някъде преди известно време, но дори не съм съвсем сигурна.

Ако някой има положителна или отрицателна информация по въпроса, моля да сподели! Интересува ми от кой сайт е било предложението и по възможност линк. Много, много ще бъда признателна.   bouquet

# 619
  • и тук и там :)
здравейте и от мен,
имам ваучер за Диамантено микродермабразио в Дермаелит - има ли някой който е ходил вече да даде отзиви.

# 620
Днес си платих ваучер за масаж,сешоар и маникюр от Грабо.Зя утре съм метнала око на тази оферта http://myoffer.bg/offers/1lv-za-10-minuti-turbo-solarium-v-tzentara-na-Sofiya едва ли  е много хубав солариумът,но за 2 лева поне да го видя. Blush

# 621
Сигурно е коментирано поне 100 пъти, но да кажа и аз. Реших да си взема оферта, виждам, че е от Колектива, нямам регистрация, правя си - ок.

ОБАЧЕ сладурковците предлагат плащане САМО през  ePay и с банков превод. Няма Pay Pal, няма Изи пей!
Нито искам да се регистрирам в глупавия ePay, нито имам време, а и желание да се набутвам с преводи.
Доколкото знам не са от вчера на пазара, как мислят да я карат във въпросната фирма не знам, ама ще е БЕЗ МЕНЕ  Close Най-мразя да ми губят времето.

Малко подвеждащо са описани опциите.
Всъщност ви трябва никаква регистрация
- може да се плаща и с кредитна или дебитна карта Visa / Visa Electron. Избира се опцията ePay.bg и тя завежда на една страница, където да се въвеждат данните на картата. Мисля, че ePay.bg се водят нещо като посредник на транзакцията, но не е нужен акаунат при тях, за да се осъществи тя. Лично съм пробвала и с крединта, и с дебитна - става.

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 03:25 от Hellena_

# 622
  • софия
Вкусно меню за двама в Индийски ресторант Тадж Махал, само сега за 30лв.
Тези от Грабо въобще не мислят, че идва лято! Уффф, много се изкушавам...

И да споделя за 450гр. вкусна домашноприготвена паста със сос по избор и пармезан или кашкавал : Вкусна, добро обслужване, поговорихме приятно със собственика, докато ни приготвяха порциите. Имам още 4 ваучера. Ще си ги ползвам с удоволствие, а и след това ще наминавам Peace

# 623
  • София
Дали Partizanka още чисти след Fresh&Clean?!...  Thinking Mr. Green Mr. Green

# 624
Вкусно меню за двама в Индийски ресторант Тадж Махал, само сега за 30лв.
Тези от Грабо въобще не мислят, че идва лято! Уффф, много се изкушавам...

Повечето отзиви не бяха добри след предишната оферта за Тадж Махал!

Ивонска, то вече на смях избива  Joy

# 625
  • Sofia
Малко подвеждащо са описани опциите. Всъщност ви трябва никаква регистрация - може да се плаща и с кредитна или дебитна карта Visa / Visa Electron. Избира се опцията ePay.bg и тя завежда на една страница, където да се въвеждат данните на картата

Подвеждащо, подвеждащо, колко да е подвеждащо  Grinning Точно за това става въпрос. Не искам да плащам през  ePay.bg. Да направят опция с Pay Pal  Crossing Arms

# 626
Всъщност да, сега виждам, че покрай чистенето на прозорците са оклепали дограмата, а подът се нуждае от второ минаване, защото след господата е петна и черти. Толкова ме е яд, че сега няма да си купя никакъв ваучер поне една седмица!

# 627
Денят започва с торта  Flutter
http://www.ofertomat.bg/
Ще се разоря с тия ваучери  ooooh!

# 628
Ще се разоря с тия ваучери  ooooh!

И моят започна така Heart Eyes Mr. Green Чао-чао, стройна фигура Blush

# 629