Отговори
# 525
  • София
Някой знае ли какви са условията /лични впечатления/ в хотела от  тази оферта http://bg.kolektiva.net/spa-za-dvama-v-inter-hotel-veliko-tarnovo.html? И дали си струва?

От къде си попаднала на тази обява аз влизам в Колектива отделно и за никой град не я дават офертата или още не са я обявили.Иначе и на мен много ми допада!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
От всички оферти я видях, но после наистина влизам в сайта на колектива и я няма, пробвах да я купя, пуска ме  newsm78. Странна работа.
Хотела сега си спомних долу горе къде е в търново, но това "реновирана стая лукс" нищо не ми говори. На сайта им няма галерия като галерия, да видиш хотела, само басейна долу горе се вижда. Фитнес, парна барня, сауна ... мистерия. И цените им написани от ... до...  Thinking
Един масаж включен, ама "релаксиращ"??? За някой релаксиращ масаж може и 15 минути да е. И дете до 6 години се доплаща, айде сега сина ми на 1.5 примерно, какво ще изяде или изпие от закуската, или пък басейн и спа ще ползва  ooooh!.
Изгодно звучи, но ... какви са реалните цени, не става ясно. Поне за мен. Затова моля помагайте  Hug.
ПС Пух върни се по назад вчера четох отзив за тоя курс, помня че беше негативен, но друго ... не, намери и прочети  Wink.

# 526
Някой знае ли какви са условията /лични впечатления/ в хотела от  тази оферта http://bg.kolektiva.net/spa-za-dvama-v-inter-hotel-veliko-tarnovo.html? И дали си струва?

От къде си попаднала на тази обява аз влизам в Колектива отделно и за никой град не я дават офертата или още не са я обявили.Иначе и на мен много ми допада!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
От всички оферти я видях, но после наистина влизам в сайта на колектива и я няма, пробвах да я купя, пуска ме  newsm78. Странна работа.
Хотела сега си спомних долу горе къде е в търново, но това "реновирана стая лукс" нищо не ми говори. На сайта им няма галерия като галерия, да видиш хотела, само басейна долу горе се вижда. Фитнес, парна барня, сауна ... мистерия. И цените им написани от ... до...  Thinking
Един масаж включен, ама "релаксиращ"??? За някой релаксиращ масаж може и 15 минути да е. И дете до 6 години се доплаща, айде сега сина ми на 1.5 примерно, какво ще изяде или изпие от закуската, или пък басейн и спа ще ползва  ooooh!.
Изгодно звучи, но ... какви са реалните цени, не става ясно. Поне за мен. Затова моля помагайте  Hug.
ПС Пух върни се по назад вчера четох отзив за тоя курс, помня че беше негативен, но друго ... не, намери и прочети  Wink.

Така стана ми ясно от къде е офертата тя не е в градовете  като цъкаш , а е в дясно в категорията пътувания и почивки!!!!До тук добре ето и сайта на хотела ама защо никъде не виждам нещо като спа галерия или подобно!!!!Ето сайта :www.interhotelvt.bg ако ти откриеш къде е спато  пиши!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 527
Аз да изкажа огромното си разочарование от суши-сета на Суши Експрес. Изобщо не съм го теглила и не ме интересува дали е повече от килограм, защото не това е най-важното при сушито със сигурност. Или аз съм много капризна, но това е пародия на суши, сухо, 99 процента ориз и 0.1 процент други, останалото са претенции за суши. Седя, чета коментарите в Грабо колко са доволни и се срамувам от собствените си претенции, но няма как да не ги споделя, защото съм голяма фенка на тази храна и съжалявам върло, че си прецаках небцето с тази оферта! Wink

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 14:37 от Dazy

# 528
заинтригувахте ме с това велико търново - в секцията за пътувания и почивки на колектива е сделката за търново, там я намерих:-) щото наистина я няма никъде в градовете. баси търсенето, баааси. по-затрито не можаха ли да го сложат. ама няма да се възползвам от нея, май - на половинката не му се ходи.
обаче има и други интересни неща там - как ми се доходи в кавала, ама току-що издумках едни 200 лв. към топлофикация и не знам дали ще успея да си взема.
ох, мрачен понеделник, мрачен

# 529
Благодаря, Бетелгейзе! Не знам как съм пропуснала поста - уж следя темата ooooh! Ще се свържа с авторката на поста за повече информация.

# 530
Dazy аз съм със същото мнение за сушито на Суши Експрес, мои приятели направо го изхвърлили и бяха много разочаровани,  за мен това е поредното доказателство, че всички коментари и мнения в грабо са манипулирани, жалко за всички тях Simple Smile
Ако някои има впечатления нека да сподели по тази оферта, и мен ме вълнува  http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/ipl-celi-kraka-via-medica.html
Благодаря ви

# 531
обаче има и други интересни неща там - как ми се доходи в кавала, ама току-що издумках едни 200 лв. към топлофикация и не знам дали ще успея да си взема.
ох, мрачен понеделник, мрачен

Същите терзания както теб бушуват в мен Laughing, офертата изглежда много добре, хотел със звезди, макар и по гръцки, закуска, та и вечеря,  та и прилични отзиви в tripadvisor.
Не е мрачен понеделникът, а джобът е празен точно сега Laughing
Нека поне на другите да обърнем внимание, да се възползува, който има възможност.

# 532
След едва две процедури фотоепилация в Белиз,вече виждам резултати.
Последно ги махнах преди седмица,но косми наболи няма,а кожата ми стои гладка.Честно казано бях скептично настроена.
Преди няколко дни ходих на маникюр в салон на Ангел Кънчев,офертата за 7 лв вместо 12 ,мисля,че беше в Дийлс.Още на другия ден ми се отлепи лака.

Ходихме семейно и в Спа центъра,оферта от Грабо за Св.Валентин.Представях си го по-голямо,а не две малки басейнчета,които определено не стават за плуване,а само за стоене.Фитнеса не съм посетила.Иначе мястото е направено добре,водата е топла.Не си струва 60 лв вход обаче.

# 533
...Ако някои има впечатления нека да сподели по тази оферта, и мен ме вълнува  http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/ipl-celi-kraka-via-medica.html
Благодаря ви

И мен, цитирам, за да се появи и на тази страница. Малко часове остават...

# 534
Момичета, така ли никой от Варна не си е купил ваучер от Колектива за антицелулитни процедури в Nelly's Beauty Center, които бяха 4 за 20 лв.? Много ми се искаше да чуя някакви отзиви newsm78

Аз имам, ама още не съм го ползвала. Peace

Снощи ходих за пръв път. Първоначално леко ме смути фактът, че масажите се правят от масажист, защото досега не бях ходила при мъж. Доволна съм от масажа, беше смесен (мануален + вендузи) и не болеше. Ходила съм на антицелулитен масаж, на който едвам стоях от болка, но този масажист ми каза, че това било абсолютно погрешно схащане. Не знам колко е вярно това но и аз също винаги съм си мислела, че колкото повече те мачкат и те боли, масажът е по-ефективен, а този беше дори приятен. То от 4 масажа кой знае какъв ефект няма да има, но можело да се вземат след това пакет от 10 масажа за 100лв, което си е доста добра цена. Покрай тези ваучери обаче имат голям проблем с часовете за записване и става трудно да се уредиш с удобен час, понеже са заети със седмици напред. Очаквам и другите, които сте си взели ваучери за там да споделите впечатление.  Wink

# 535
За Варна има отново ваучер за суши сет в Немо. Има ли ползвали такъв предния път, отзиви?   bouquet
Момичета, да знаете нещо за този салон: http://sdelkite.bg/sdelka/54-%D0%B4%D0%B2%D0%B0-%D0%B0%D0%BD%D1% … %D0%B2%D0%B0.html ?

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 16:26 от bezant

# 536
За Варна има отново ваучер за суши сет в Немо. Има ли ползвали такъв предния път, отзиви?   bouquet
Аз използвах за вино и суши, когато имаше промоция, ресторантът е хубав, обслужването също, но сушито не ми хареса особено, несхто оризът мисля, че имаше проблем, макар и да не съм яла преди, това не ми хареса. Но има пък в грабо много положителни отзиви, на хора, които им е харесало;... възможно е просто ние да сме попадналли на такова... малко бавничко става всичко, по добре може би ако решиш, е да си направите предваотелно резервация, за да не се налага да чакате много да ви го приготвят

# 537
За Варна има отново ваучер за суши сет в Немо. Има ли ползвали такъв предния път, отзиви?   bouquet
Аз използвах за вино и суши, когато имаше промоция, ресторантът е хубав, обслужването също, но сушито не ми хареса особено, несхто оризът мисля, че имаше проблем, макар и да не съм яла преди, това не ми хареса. Но има пък в грабо много положителни отзиви, на хора, които им е харесало;... възможно е просто ние да сме попадналли на такова... малко бавничко става всичко, по добре може би ако решиш, е да си направите предваотелно резервация, за да не се налага да чакате много да ви го приготвят

Благодаря ти   bouquet Ами то попринцип оризът на сушите е по-особен, но може и да не му е било нещо наред Simple Smile Може да вземем един ваучер и да пробваме Simple Smile

# 538
  • Пловдив
Някой знае ли какви са условията /лични впечатления/ в хотела от  тази оферта http://bg.kolektiva.net/spa-za-dvama-v-inter-hotel-veliko-tarnovo.html? И дали си струва?

Ние ходихме в началото на месеца. Хотела не е нов , но стаите са ремонтирани и хубави. Масажа е половин час само на гръб. Препоръчвам да се храните извън хотела.

# 539
Някой знае ли какви са условията /лични впечатления/ в хотела от  тази оферта http://bg.kolektiva.net/spa-za-dvama-v-inter-hotel-veliko-tarnovo.html? И дали си струва?

Значи, хотела изглежда доста трагично отвън. До колкото знам и от вътре е същото положението. Преди години съм ходила на басейн там, не беше лошо, водата беше добра като темепература, ходих зимата, съблекалните бяха хубави и новички и чистички. Но не съм ползвала други услуги и не мога да дам мнение. Но както казах за хотелските стаи не се изказват много ласкаво.

Ето един сайт с повече мнения и снимки (за съжаление повечето външни) на хотела. Като цяло преобладават негативните мнения.

Общи условия

Активация на акаунт