Отговори
# 450
много ме е яд на Колектива!!!
регистрирах се преди време, даде ми код за 5 лв отстъпка
и когато реших да си го ползвам тоя код...греда!
уж ми го прие и си купих нещо, после не ми даде ваучера.
тва на ко прилича?!

Аз пък тръгнах да си купувам два ваучера за 4D кино във Варна, приемаше ми кода, но, вместо да ми остави 1 лв. за доплащане, то ми намали цялата сума от 6 лв., при което стойността остана 0 лв. и не ми позволи да потвърдя поръчката. Питах ги какъв е проблема и ми отговориха, че по принцип кодът не работи за сделки, чиято единична стойност е под неговата и ми предложиха да си направя друг профил с нов мейл и да се опитам да си купиш друго със този код, тъй като вероятно изобщо да не ми го признае при нов опит. Т. е., кодът може да се ползва само за предложения на стойност над 5 лв., независимо, че аз исках да купя два ваучера по 3 лв. и сумата за плащане беше над стойността на кода. Аз не съм го използвала реално, но може би няма да мога да го ползвам за друга оферта, тъй като щом съм го вкарала, дори и без да има осъществена покупка, повече няма да ми го признае... Rolling Eyes С кода от "Задружно" нямах абсолютно никакви проблеми, а сега  Rolling Eyes

точно това ми се случи и на мен, но след като си направих друг профил не ми изпратиха повече код за отстъпка. не мога да разбера, какво им пречи да напишат 1 ред обяснение, че да знае човек.
повече няма да пазарувам чрез тях!

# 451
И аз имам ваучер за Кабуки за утре. Малко ми е странно, че 8 сушита са само с краставица и 8 само с морков,но ще видим как ще е на вкус  Flutter
Прати го на нас, ако не ги искаш Wink Аз като не ям риба, тези с краставичка, морковче и т.н. са перфектни Laughing

Много сте писали, а аз чак сега открих, че има нова тема..

# 452
  • София
Посещавали ли сте Ofertite.bg? Rolling Eyes Халюцинирам ли, или този сайт е буквално копие на Грабо, че и офертите са същите? newsm78

Редактирам: сама си отговорих на въпроса. Laughing В края на страницата пише, че е съвместна услуга на Топ Обяви и Грабо.бг. И все пак не ми е ясно защо трябва да е съвсем същият... Thinking

# 453
А, Уасабито не е ли точно това зеленото?
Аз под "ЗЕЛЕ-подобното" имах предвид онова розово нещо, дето е някакъв вид зелева туршия и всички азиатци са луди по него.. Кошмарно ми е на вкус, трябва да по някакъв начин да го отделят в сетовете, защото иначе парчето под него си е за хвърляне Sick

Иначе от офертите напоследък и от коментарите за тях оставам с впечатление, че за козметични процедури просто не трябва да се взимат ваучери, освен ако не е проверен салона. Толкова сделки (и негативни мнения) се нароиха, че почва много лошо да намирисва. На мен ми стоят два за терапия и сешоар от Бона Деа, но вече не знам дали е добра идея да ги пазя за специални случаи, както възнамерявах като ги поръчах Thinking

# 454
Момичета, така ли никой от Варна не си е купил ваучер от Колектива за антицелулитни процедури в Nelly's Beauty Center, които бяха 4 за 20 лв.? Много ми се искаше да чуя някакви отзиви newsm78

# 455
  • София
Аз под "ЗЕЛЕ-подобното" имах предвид онова розово нещо, дето е някакъв вид зелева туршия и всички азиатци са луди по него.. Кошмарно ми е на вкус, трябва да по някакъв начин да го отделят в сетовете, защото иначе парчето под него си е за хвърляне Sick

Аз съм луда по розовото нещо, ужасно ми е вкусно! Това са резенчета суров и маринован джинджифил. Wink

# 456
  • Варна
Момичета, така ли никой от Варна не си е купил ваучер от Колектива за антицелулитни процедури в Nelly's Beauty Center, които бяха 4 за 20 лв.? Много ми се искаше да чуя някакви отзиви newsm78

Аз имам, ама още не съм го ползвала. Peace

# 457

Аз имам, ама още не съм го ползвала. Peace

Ако идеш пиши Simple Smile Надявам се да е хубав масаж, по-силов, че то иначе ефект няма, ама ще видим Simple Smile

# 458
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
А, Уасабито не е ли точно това зеленото?

това е маринован джинджифил и се хапва по малко между различните видове суши - за настройване на вкуса, нещо като неутрализатор или не знам как да го нарека по-точно. На мен много ми харесва, но трябва да се яде не повече от лентичка наведнъж. А зелената паста уасаби се слага в соевия сос и то малко зрънце, на вкус.

# 459
  • Някъде на път....
Забравила съм да похваля детски клуб Абракадабра, но новата им оферта, от която заявих максималните 5 ваучера, ме подсети! - http://www.888.bg/offers/detail/active/4708

Водих детето, имат йога и английски за деца, и твърдо щяхме да продължим дори без ваучери, но съзрях новата възможност при осмиците....  Whistling
И аз закупих 3 ваучера, но в прифила ми пише "офертата не е приключила".  Rolling Eyes
Момичета, който е купувал от 888 може ли да каже дали идват по мейла ваучерите или трябва да си следя профила след 76 часа..... Thinking

# 460
Здравейте отново,
офертата от която ви се оплаквах за ваучер за фотоепилация е от грабо а салона с отвратителното обслужване е
http://www.medefect.com/main.php

# 461
  • София
 Да, от 888.бг, изчакват минат 48 часа от изтичането на офертата и тогава идват по имейла кодовете, а също и в акаунта ти  Peace  Аз пазарувах от тях запърви път  204,00 лв. и доста се притесних докато си получа кодовете  hahaha

# 462
  • София
Чудя се дали да купя ваучери за екскурзията до Гърция на ВИПОферта..... Туристическата агенция е Караджъ Турс, една приятелка е пътувала с тях и е доволна..... И понеже това е втората оферта за същата екскурзия, има ли някой, който вече е пътувал и какви са впечатленията?
Благодаря предварително.

# 463
 HugЗдрасти, Зази,
И аз имам същият въпрос....меракландисала съм се нещо. Но ако не направят достатъчно голяма група какво става-връщат превода?

# 464
  • София
Добро утро момичета, чудя се защо трябва да ни правят на глупаци сега гледам една оферта : http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=97 , е вуйна ми ходи на тази ексурзия за 39 лева стандартна цена без никакви намаления, защо трябва да ни правят на канарчета ,че екскурзията е 74 лв  #Cussing out #Cussing out #Cussing out ( а в сайта им цената е 55 лв)

Общи условия

Активация на акаунт