Токуда Болница - София - 9 тема

• 47 458
  • 707
  •   1
Отговори
# 30
  • в 1001-та нощ
Момичета - сега пък аз да кажа - да си споделя нещо неприятно, което изживях в болницата и за което ще пиша до ПР-ите им.  Cry Confused Sad

Днес бяхме н аДК, много близо се доближи един дядо и каза, че майк аму на 84г. била приета в гинекология и нямало с какво да се прибере да й донесе дрехи и т.н. ...искаше 10 лв ... утре щял да ги върне ... newsm78

Не хванах много вяра - но не ми се разправяше .....

На излизане от кабинета - пак се увърташе около майките ...разчита вероятно на състрадателността им .....според мен си е жив просяк, като ме видя и побегна .... стана ми страшно грозно..... (не висок с тъмно яке и торба от плат, плешив, около 60г.)

# 31
a.l.e.n.a много неприятна случка. Много бързо щяха да реагират, ако беше сигнализирала на локална регистратура.
Искам да ви питам, за БХС кръв в Майчин дом ли давате, или в Токуда? Аз предния път правих само ехо-то за БХС там, а кръв в Майчин дом. Още ли е така?

# 32
  • в 1001-та нощ
всичко в токуда

# 33
мерси a.l.e.n.a ,   bouquet

# 34
dobra - успех - дано сте при Яна Wink)) нас ни прегледа една много внимателна лекарка, мисля Иванова беше и тя назначи "терапията, т.е рехабилиацията, тя уговаря кой да Ви поеме после  Peace
Личнага няма да даде 2 направления ... и аз си го помислих, но те така си ги пазят, че се чувствам едва ли не виновна като и искам. За спарвка, с каката не ме е пращала на никакъв специалист и за 3г. ми е давала 2 пъти направление за кръв!!!
За историята с дядото и парите не се ядосвай. Приеми, че ти си направила добро и това е достатъчно. За прием в Гинекология знаеш искат 200лв, може тях да е "заработвал"....
А мизерията докара и свестни хора да просия  Confused Майка ми има поне двама колеги, които е виждала по кофите - хора с образование, работили години наред ....

# 35
  • в 1001-та нощ
ох ..напрво да я смениш личната Wink))) дори да ти даде 2 направления - няма ка да употребиш и двете и едното ще го върнеш  Hug ама .....

иначе не знам 1 процедура колко струва  newsm78 и евент, ако платиш за прегледа - да ти изпишат процедурите по каса  newsm78 (като краен вариант)  newsm78

# 36
ох ..напрво да я смениш личната Wink))) дори да ти даде 2 направления - няма ка да употребиш и двете и едното ще го върнеш  Hug ама .....

иначе не знам 1 процедура колко струва  newsm78 и евент, ако платиш за прегледа - да ти изпишат процедурите по каса  newsm78 (като краен вариант)  newsm78
И Ники ми е писала, че е №23, затова вярвам, че този път няма да стане издънка.
Един масаж там е 20лв, ако не е по каса, но прегледа вероятно 35-40лв като по всички отделения.

А за личната, да не мислиш, че имаме избор  BlushВ нашия квартал има много деца и буквално се молиш да те вземе някой педиатър. С каката съм предпочитала да ходя на частен преглед при специалист, без да искам направление, но сега с две деца и след сметката за раждане и нео вече нямам ресурс за подобна политика  Blush

# 37
  • в 1001-та нощ
ооо, много добре те разбирам ....то е такова изваждане - НАВСЯКЪДЕ, че където можеш да го спестиш - все е добре, все пак не сме ходещи банкомати на презареждане, а навсякъде в ръцете те гледат ....

кой е кварталът - ако не е тайна  Hug

# 38
Запис и от мен.
Алена  bouquet за темата.
Маринелс сигурно вече е мама Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 39
Милата душица, сега сигурно е много щастлива ! Искам и аз да съм на нейно място някога, и то след още 5-6 месеца, така каза лекаря. Искам много да си имам бебе ! И много се радвам на всички, които те първа им предстои или са вече пресни мами  Hug  Надявам се към края на годината да съм тръгнала към Токуда за преглед при Димитров  Blush  А той дали преглежда и небременни?

# 40
  • в 1001-та нощ
след 5-6 месеца да правите опити пак?

предполагам преглежда и небременни - но попитай на АГ регистратура - може и по телефона  Hug

чакаме те да ни зарадваш с прекрасната новина  Hug Blush

# 41
Ами да, така ми каза лекаря, който ми прави абразиото. Най-добре след 6 месеца. То беше януари, значи към края на лятото може да действаме ! Ако е рекъл Бог ще си имам и аз. Благодаря за отговора мила.
Аз чакам с нетърпение Маринелс да пише как е минало всичко. Най-вероятно сега си почива и е много щастлива.

# 42
Запис и от мен. Остава ни малко време до раждането и ме обзема вълнението Simple Smile

# 43
Момичета - честит празник на всички ви   bouquet Бъдете винаги щастливи и дарявани с много любов  Hug

# 44
Миналия месец дъщеря ми ходи там на физиотерапия и на мен ми направи впечатление, че в централното  фоайе доста хора приличащи на клошари и цигани стояха по столовете, на локалната регистратура нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт