Токуда Болница - София - 9 тема

• 47 272
  • 707
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Marinels, успех и от мен утре Hug.

# 16
Алена, благодаря за темичката  bouquet
Marinels, върнах се точно три месеца назад, и аз се чувствах като теб Hug След броени минути е голямото събитие, желая ти отново всичко да мине като по учебник да се възтановиш после бързо, и най-важното да гушнеш най-прекрасното слънчице.

# 17
И от мен запис  Mr. Green
Дано всичко с Marinels (което сигурно започва в този момент) да завърши с Хепи енд, и да се похвали после лично тя с едно хубаво здраво бебе  Heart Eyes
Да питам нещо и аз, имам преглед на 21.03 при Димитров и ми се пада така, че вече е време за ранния скрининг и вземане на кръв за БХС, обаче тъй като миналия път не съм си правила такова изследване искам да питам, тамошните ехографи достатъчно добри ли са за измерването там на каквото трябва на бебето преди да се даде кръв. Някой правил ли си е там такъв ранен скрининг + БХС? АСко някой ми разкаже ще съм благодарна  Hug

# 18
Записвам се, благодаря за новата тема!

# 19
Маренелс, в очакване сме на най-прекрасната новина от теб Hug!

Алена, благодарности за чудесната нова тема и отзивчивостта ти   bouquet !

Ах, като се замисля, че това може да е и "моята" темичка  Grinning

... Иииииии "запис" и няколко въпроса ако може...

За записа на тоновете исках да попитам - те нали са на същото място, където са и консултациите? Аз съм на тонове, но имам и час за консултация, първо кое да кажа или са заедно? /извинявам се за глупавото питане/ Embarassed. Отворените врати имат ли приблизителна продължителност? Знам, че зависи от въпросите, но все пак...Много ли се обикаля, че аз ще съм в понапреднала бременност и сигурно няма да ми е много до обикаляне...

# 20
.......... тамошните ехографи достатъчно добри ли са за измерването там на каквото трябва на бебето преди да се даде кръв. Някой правил ли си е там такъв ранен скрининг + БХС? АСко някой ми разкаже ще съм благодарна  Hug
Без да всявам излишен смут, на мен д-р Лазарова ми каза, че апарата в кабинета е вече остарял и не е хубав. Вероятно има предвид по-засукани случаи както беше моя. За ехорафия преди БХС може би е достатъчен. Дано се включат и други с коментар.

Има мвъпрос, вероятно към Алена или nikolinkа-pikolinkа - какво направление ми трябва за първичния преглед преди физиотерапията на недоносено. Тотално съм объркана. Първия път като запазих час ми казаха талон 3, код10 (нервни болести). Днес исках от педиатърката, тя ми обясни, че този талон е за невролог, а нас ще ни преглежда (доколкото разбрах) лекар рехабилитатор.  Та педи издаде талон 3, код 23 (физикална и рехобилитационна медицина). Звъннах в клиниката на Чавдаров, защото в Токуда не вдигаха и там казаха талон 3код10, после все пак се свързах и с Токуда, потвърдиха талон 3 код 23. Сега съм в шах, защото неведнъж съм отивала с грешно направление и се е налагало да се върна или да си платя.
Съвсем отделно си имаме записан час за невролог, д-р Христова и там ме предупредиха, че талона е 3 код 54 (детска неврология).

Цитат
За записа на тоновете исках да попитам - те нали са на същото място, където са и консултациите? Аз съм на тонове, но имам и час за консултация, първо кое да кажа или са заедно?
Казваш и двете заедно, защото ги въвеждат в системата и плащаш. Като им излезе на компютъра в кабинета ще те извикат и за двете неща по име. За тонове е без час, чакаш да се освободи легло с апаратура, но става бързо.

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 12:51 от dobra

# 21
  • София
a.l.e.n.a,

Благодаря за хубавата темичка!

Днес в предаването на Гала даваха, че болница Токуда ще започне да се занимава с лечение на деца с Аутизъм!
Това е похвално, защото май ще са първата болница при нас, която предприема нещо за тези дечица, а доколкото разбрах от предаването, състоянието им можело значително да се подобри след терапия.

# 22
  • София
и аз да се запиша в новата тема

marinels успех!

за отворените врати не се обикаля, а всичко е на презентация в конферентната им зала на последния етаж, продължава около 1,3 ч.

момичета по колко легла има в обикновените стаи?

# 23
  • София

момичета по колко легла има в обикновените стаи?

По 4 мами са в стая

# 24
  • в 1001-та нощ
в обикновените стаи - 4 легла - стаите са много хубави с отделна баня и тооалетна с биде система и душ кабима, почистват се ежедневно

dobra - талон 3, код 23 (както личния лекар е предположил  Peace )- казаха ми го от регистратурата на физиотерапия и рехабилитация, но можеш и там да звъннеш и попиташ там  Peace

# 25
  • в 1001-та нощ
ronisum - има достатъчно добра техника за ФМ 1  триместър и БХС - гледа се само 1 гънка на врата на бебето  Peace

най-добрата ми приятелка е бременна и я водих там - миналата седмица си прави  Peace успех

за разлика от МД - резултатите не се качват онлайн и се вземат лично сряда и петък от 14 до 17ч  Peace (лични данни и т.н. )

# 26
ronisum - има достатъчно добра техника за ФМ 1  триместър и БХС - гледа се само 1 гънка на врата на бебето  Peace

най-добрата ми приятелка е бременна и я водих там - миналата седмица си прави  Peace успех

за разлика от МД - резултатите не се качват онлайн и се вземат лично сряда и петък от 14 до 17ч  Peace (лични данни и т.н. )
мерси, успокоих се да не търся сега и друго място   bouquet
а понеже по телефона просто ми записаха час, като отида на регистратурата какво да кажа и платя, преглед, ехограф или ще ме таксуват и двете или после се плаща  newsm78

# 27
в обикновените стаи - 4 легла - стаите са много хубави с отделна баня и тооалетна с биде система и душ кабима, почистват се ежедневно

dobra - талон 3, код 23 (както личния лекар е предположил  Peace )- казаха ми го от регистратурата на физиотерапия и рехабилитация, но можеш и там да звъннеш и попиташ там  Peace

Hug Hug Hug

# 28
Добра, Петинка, благодаря за отговорите  Hug

Добра, щом ще сте в Токуда на рехабилитация носи каквото те са ти казали, при Чавдаров "въртят" направленията по доста по-различен начин /ние бяхме там навремето/, имат си собствена политика...

# 29
  • в 1001-та нощ
ronisum на регистратурата кажи, че си за БХС и ще ти кажат какво дължиш, плаща се преди прегледа, но ако се прави нещо допълнително или не е асно какво ще ти правят - може и после  Peace

dobra - успех - дано сте при Яна Wink)) нас ни прегледа една много внимателна лекарка, мисля Иванова беше и тя назначи "терапията, т.е рехабилиацията, тя уговаря кой да Ви поеме после  Peace

все пак   newsm78 - ако искаш - опитай още веднъж на регистрастурата и сподели - какво ти е казало джи пи то - все едно ти не си доразбрала нещо  newsm78

или ако може всеми 2-та различни кода и ползвай нужния, а другия върни  newsm78

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 14:04 от a.l.e.n.a

Общи условия

Активация на акаунт