Токуда Болница - София - 9 тема

• 47 357
  • 707
  •   1
Отговори
# 300
Scarlett83 Честит бебок! Да Ви е жив и здрав и много да Ви радва  Hug

# 301
Момичета, вече си имаме още един син!
Да ви е живо и здраво момченцето, Скарлет!  Hug Много здраве и всички най-хубави пожелания за малкия Ивайло. Браво на смелия татко и най-вече на мама   bouquet
Пиши, моля те, когато събереш сили, как ти се стори второто раждане, че и нас това ни чака- по-бързо ли се развива, по-лесно ли е?

# 302
Scarlett83, честито юначе! Само радост да ви носи и да слуша батко си! 

На мен днес ми се обадиха от Токуда за да ми отменят часа за 12.04 за д-р Лазарова!  Cry Преместиха го за 19ти, но и това не било сигурно! Д-р Лазарова не се е почувствала готова за прегледи и е удължила болничния си! Дано се оправи бързо!  Praynig Не мога да избирам нов лекар в последния момент.
Освен д-р Илиев, имате ли информация за някой радетел за нормално раждане след секцио?  Rolling Eyes

# 303
  • в 1001-та нощ
Д-р Попова  Peace стискам палци - всичко да мине хубаво  Peace
кумата ми ражда физиологично, с преносване при  newsm78 Кръстанова или Кирякова  newsm78 - ще питам - жената с много търпение не я насилва за секцио, бебето беше 4200

setony, търпение, мила   bouquet не вярвам да те изпуснат, ако раждаш  Peace - ние си мислим, че без ехограф "няма да видят", но те виждат това ежедневно и улавят моменти, които са необозрими  за нас  Hug

Scarlett83, браво на Вас, честито, поздравления  Hug  bouquet

и аз много харесвам д-р Калайджиева   bouquet

# 304
Scarlett83, честитоооо, да ви е жив и здрав и много да слуша

Кръстанова или Кирякова  newsm78

Според мен е била Кирякова,две от момичетата в моята стая раждаха при нея и казаха че е голям фен на естествените неща.

И нашите безплатен първи преглед беше при Калайджиева - много съм доволна

# 305
  • София

Scarlett83, честито бебе! Да ти е живо и здраво.

[/quote]

Раждала си при моята докторка - Кирякова!

# 306
  • Sofia
Освен д-р Илиев, имате ли информация за някой радетел за нормално раждане след секцио?  Rolling Eyes

Д-р Илиев е радетел на нормално раждане след секцио, така ли?
Това е интересна информация за мен, благодаря   bouquet

Момичета, за лекарките, които изброявате - за нормално раждане СЛЕД СЕКЦИО ли имате предвид?
Аз също знам, че Кирякова не натиска за секцио (при мен се наложи в 9 месец, дотогава само нормално сме обсъждали), но все пак казуса нормално след секцио е по-различен.

Аз вече записах час при нея, ще видим какво ще каже, при всички случаи имам прекрасни впечатления от нея при първото си раждане, много ми се иска пак при нея да е второто.

Скарлет, честита рожба, да ти е жив и здрав!

# 307
  • в 1001-та нощ
не, коментираме тези, които поддържат физиологичното раждане и не толерират секцио - без основателна причина

наскоро коментирахме кой се осмеляваше за физиологично след секцио  newsm78 дали не беше Лазарова - не помня, май около mari бяха дискусиите (да ме извини, ако бъркам   bouquetnewsm78 , може би тя ще си спомни  newsm78 или друг newsm78

# 308
Алена, да , не си в грешка, точно за нея ставаше въпрос Hug
Избрах Лазарова защото знаех, че е голям фен на нормалното раждане, но пък за съжаление при мен се оказа отново седалищно- до края.На операционата маса чух разговора между Лазарова и Илиев, или по-точно как се възмущаваха от жените изрбрали да раждат секцио без основателна причина.
Мисля, че когото и да избереш от двамата няма да съжаляваш и ще бъдеш подкрепена, освен ако няма основателна причина за секцио.

# 309
Здравейте, бих искала да попитам дали има платен пакет за ЖК, както в Шейново е 500 лв? Аз преди месец звънях да си запиша час за д-р Кирякова по здравна каса, защото знам че записват часове за след месец. Но ми казаха, че по здравна каса не записват вече.

Благодаря предварително Simple Smile

# 310
Няма платен пакет. Плащаш си всеки преглед (по 15лв) и изследванията, които се правят (като можеш да ги направиш във всяка лаборатория). Но няма пакет, който да платиш и да ти покрива цялото проследяване.

# 311
Благодаря много!  bouquet

# 312
dobra, много ти благодаря за описанието и обяснението  Hug
Аз се успокоих напълно, до сега бях на фетална биометрия с Доплер, което аз бих определила като изследване включващо обстойно анализиране на абсолютно всичко Grinning , та бебчо е супер и си има всичко необходимо, тренира си да диша и когато си реши ще се гушкаме. Голямо щастие е да видиш и чуеш, че всички показатели са ок  Grinning .

Scarlett83 миличка, а би ли споделила, /когато имаш възможност/ за присъствието на таткото...С теб ли беше в предродилна? Може ли да се разхождате заедно по коридора докато имаш контракции или не е желателно той да е с теб там? Ти в самостоятелна стая ли си? В родилна зала има ли определено място на което той да застане, за да го виждаш? Ще съм ти благодарна за всякаква инфо. по случая. Още веднъж честито и много щастие с бебчето  Hug

# 313
  • Sydney
adorable за кога дават часове при Кирякова?

# 314
Няма платен пакет. Плащаш си всеки преглед (по 15лв) и изследванията, които се правят (като можеш да ги направиш във всяка лаборатория). Но няма пакет, който да платиш и да ти покрива цялото проследяване.
kak така 15 лв.  newsm78
Това е цената за запис на тонове по принцип (поне таква беше).
Аз плащам 30 лв (води се ехография)
Иначе ако се прави гинекологичен преглед 35 лв
преглед + ехограф 30+35 лв.
Нещо явно минаваш много тънко  Mr. Green иначе това са цените  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт