Токуда Болница - София - 9 тема

• 47 419
  • 707
  •   1
Отговори
# 450
На мен също ми го предизвикаха- бях 8 дни след термин и с много малко води.
В 12:30 ме приеха, в 13 ми пуснаха система окситоцин и в 17:46 родих успешно.

Иначе със системата можеш да си се разхождаш из стаята, коридора и да си ходиш до тоалетна.

# 451
  • Sofia
Здравейтеее... На някоя от вас предизвиквали ли са раждане в Токуда???

И на мен два дни, на първия именно деня на термина нищо не подейства, на втория чакахме цял ден и в 17,10 родих успешно нормално въпреки многото колебания.

# 452
Момичета, сигурно сте обсъждали въпроса, но не знам колко назад по темите: Колко време след операцията носят бебето? Същия ден или чак на следващия?

# 453
честно казано деня на операцията ми е малко мътен, че много ме хвана упойката и после спах почти целия ден, но по едно време май ми го донесоха за малко бебчо, но аз можех само да го гледам, защото не можеш да ставаш. вече в деня след операцията ти го дават за цял ден

# 454
Аха, мерси. Сега ми казаха, че ако си го поискаш, ти го носят, което е хубаво. Даже и само да го погледаш, пак е нещо.  Simple Smile

# 455
Моля ако някой има служебния тел. на д-р Димитров да ми пише.Имам някакъв негов ,но е личен и не вдига .

# 456
Моля ако някой има служебния тел. на д-р Димитров да ми пише.Имам някакъв негов ,но е личен и не вдига .
На мен от регистратурата ми казаха, че Димитров нямало да бъде там последните 2 седмици от април. т.е. от днес (ако е вярно), ако човека е някъде на почивка едва ли ще вдигне, може и в чжбина да е  Rolling Eyes. Иначе сега си изрових неговат визитка отпреди 4 год. там има моб, дом. тел. и електронна поща. На регистратурата не ти ли дават вътрешния тел. на АГ Кабинета му  newsm78

# 457
  • Sofia
Момичета, сигурно сте обсъждали въпроса, но не знам колко назад по темите: Колко време след операцията носят бебето? Същия ден или чак на следващия?

Ако не ме лъже паметта бебето задължително стои 2 часа в кувьоз за наблюдение след раждането, после вече ти го носят и можеш да поемеш грижите през деня според възможностите си.

# 458
На мен от регистратурата ми казаха, че Димитров нямало да бъде там последните 2 седмици от април. т.е. от днес (ако е вярно), ако човека е някъде на почивка едва ли ще вдигне, може и в чжбина да е  Rolling Eyes. Иначе сега си изрових неговат визитка отпреди 4 год. там има моб, дом. тел. и електронна поща. На регистратурата не ти ли дават вътрешния тел. на АГ Кабинета му  newsm78

Успях да се свържа с кабинета през регистратурата най-после.Като печалба от тотото е  Grinning .А и с него.Звънна ми човека да ме успокой  Grinning .Иначе наистина няма да бъде на кабинет-отложиха ми часа който имах за другия понеделник ,а и днес не беше там.

# 459
Мерси, NBM.

lizi_beti, да разбирам ли, че е в отпуск Димитров?

# 460
  • София
да, Димитров е в отпуск, аз имам час за 02,05 и мисля, че дотогава няма да е в болницата

# 461
Мерси, NBM.

lizi_beti, да разбирам ли, че е в отпуск Димитров?

До другия вторник със сигурност го няма.А той преглежда само в понеделник.Така че остава 02.05.За тогава и на мен ми записаха час.

# 462
Ясно, мерси! Да, аз също имам часове за 2 и 16 май, даже на последния преглед си ги записа човекът на листче. Питам за отпуска, защото беше споменал, че може би през май ще излиза, но като е сега, съм по-спокойна, че през деветия ми месец ще си е на работа.  Simple Smile

# 463
Иначе със системата можеш да си се разхождаш из стаята, коридора и да си ходиш до тоалетна.

Добре де, не сте ли вързани с монитора за следене на тонове. Преди 4 години раждах предизвикано и от сутринта до вечерта бях на легло вързана за апаратурата. Може би заради това разкритието ставаше бавно. Даже по едно време питах доктора дали нямаше да е по-добре да се разхождам, и той "Ми да", обаче вече ме бяха хванали силните болки и така и не ме "отвързаха".  Confused

# 464
Добре де, не сте ли вързани с монитора за следене на тонове. Преди 4 години раждах предизвикано и от сутринта до вечерта бях на легло вързана за апаратурата. Може би заради това разкритието ставаше бавно. Даже по едно време питах доктора дали нямаше да е по-добре да се разхождам, и той "Ми да", обаче вече ме бяха хванали силните болки и така и не ме "отвързаха".  Confused

Амии, аз през известно време заявявах на акушерката/доктора, че искам да се поразтъпча малко и ме отвързваха. Grinning С питане става...

Общи условия

Активация на акаунт