Токуда Болница - София - 9 тема

• 47 368
  • 707
  •   1
Отговори
# 495
При Кирякова съм ходила веднъж на профилактичен преглед, преди около година и половина и аз съм с добри впечатления от нея. Трябва явно да прочета повече мнения за всеки от лекарите им и да видя с кой бих се чувствала най-комфортно.    Peace
Но определено ще раждам в Токуда. Това, че имат най-доброто неонатологично отделение ми е най-важният фактор.

# 496
здравейте момичета, за първи път пиша в темата. в 7г.седмица съм и аз се насочвам към токуда. четох назад, но не ми стана ясно колко струва раждането в токуда, задължително ли се прави избор на екип,нали сега  не може да е по висок от 350лв? ако може някой да ми разясни или да ме насочи къде да прочета, предварително благодаря!

# 497
здравейте момичета, за първи път пиша в темата. в 7г.седмица съм и аз се насочвам към токуда. четох назад, но не ми стана ясно колко струва раждането в токуда, задължително ли се прави избор на екип,нали сега  не може да е по висок от 350лв? ако може някой да ми разясни или да ме насочи къде да прочета, предварително благодаря!

# 498
Здравейте, момичета, някой може ли да сподели дали Кръстанова изражда? Днес бях при нея за установяване на бременност и мисля при нея да се следя, но отново ще си раждам при Димитров и се чудя дали няма да се получи неудобно като и кажа?

# 499
  • в 1001-та нощ
moskovska - до колкото зная - пак си струва, колкото преди, просто доплащането ще е с друго основание, а не "избор на екип"

silvergreen - до колкото зная - изражда и мисля, че би се получило кофти  Peace 

# 500
Здравейте момичета Heart Eyes,  благодарение на вашите коментари и аз избрах Токуда, с цел да изтрия неприятните си спомени од ТК преди година и половина с първото ми раждане....та така...8 г.с съм и преди един месец си записах час при Др - Илиев чаааак на 5 ти май...Надявам се този път наистина да получа коректно отношение Grinning

# 501
Здравейте, момичета, някой може ли да сподели дали Кръстанова изражда? Днес бях при нея за установяване на бременност и мисля при нея да се следя, но отново ще си раждам при Димитров и се чудя дали няма да се получи неудобно като и кажа?
Със сигурност изражда и според мен е най-добре от сега да си изясните отношенията, тъй като ако накрая й кажеш и имате някакво недоразумение по между си, докато си вътре 6те се виждате на визитациите и 6те е некомфортно и за двете ви.

Здравейте момичета Heart Eyes,  благодарение на вашите коментари и аз избрах Токуда, с цел да изтрия неприятните си спомени од ТК преди година и половина с първото ми раждане....та така...8 г.с съм и преди един месец си записах час при Др - Илиев чаааак на 5 ти май...Надявам се този път наистина да получа коректно отношение Grinning
Бъди убедена че си направила добър избор - аз останах повече от доволна от Токуда и от Илиев въпреки че не ме е израждал той, но съм го виждала при престоя си там.

# 502
  • в 1001-та нощ
brmbrm, честито  Hug лека и спокойна бременност и успешен финал накрая  Hug

какво те притесни в ТК?  newsm78

Със сигурност изражда и според мен е най-добре от сега да си изясните отношенията, тъй като ако накрая й кажеш и имате някакво недоразумение по между си, докато си вътре 6те се виждате на визитациите и 6те е некомфортно и за двете ви.

Peace Peace Hug  bouquet

# 503
A.l.e.n.a, още следващия път ще говоря с нея, първата ни среща мина чудесно и мисля, че писаното по форумите за нея като лекар и отношение ще се размине с моето лично мнение.А за д-р Димитров съм решила тъй като мисля че пак ще е секцио, а предишния път се възстанових за няма и 7 дни, и в момента нямам дори белег, а и вчера на прегледа Кръстанова не видя къде е шита матката, перфектна работа Simple Smile

# 504
# 505
  • в 1001-та нощ
ама ти си съвсем на края  Blush Blush Blush предполагам физиологично раждане?  newsm78 при кой лекар?   bouquet

# 506
Да, накрая съм  Laughing , ще опитаме физиологично, имам и показатели за секцио, които ще се следят и ще има готовност да се реагира. При д-р Илиев съм, той наистина е привърженик на нормалното раждане и както той казва, ще му дадем шанс  Grinning .Аз психически съм готова и за двата варианта, както преценят, че е най-добре за бебето, другото не ме интересува, не държа да е по единия или другия начин.

Утре съм на преглед и ехограф да видим как стоят нещата с бебока съвсем предстартово и да си синхронизираме вижданията за раждането  Wink .

Момичета, а на колко см. се слагаше епидурална 5 или 6  newsm78 ?

# 507
Здравейте,

Има ли някой представа, дали д-р Лазарова е в болнични и тази седмица. Вчера (26-ти) дали е приемала. Не успявам да се свържа с регистратурата.

# 508

"Ако бащата желае да присъства на раждането на своето дете е необходимо да посети семинарните срещи водени от  АГ специалистите от Токуда болница."

Toва задължително ли ще бъде?  Shocked
Въобще много неясно е написан целият материал...

# 509
  • в 1001-та нощ
...Момичета, а на колко см. се слагаше епидурална 5 или 6  newsm78 ?

някъде казват при 4 см, не и по-късно, чувала съм, че и до 6 см слагат ...

Общи условия

Активация на акаунт