SUPERNATURAL – Castiel: Trench Coat, Blue Eyes & Free Will

• 34 383
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Белс, неудържима си  Hug
опатка цялата балалайка и я публикува в темата Laughing
Не искам да злобея, но г-жа Екълс много разноцветно го дава, събрала е всички цветове от слънчевата дъга в облеклото и аксесоарите по себе си.
Няма да си кривя душата-г-жа Падалаки ми става все по-симпатична.

Момчетата са на ниво, супер свежи и забавни са както винаги.

# 376
Бела, Hug Hug Hug
Май за първи път го казвам на жена, но 'Не спирай!'.
Всяка твоя дума е заповед за мен

Wink Wink Wink и пак Hug Hug Hug

Обърках се - не знам кои клипчета съм гледала от темата и кои от другаде newsm78 .

Ето няколко все пак:
http://www.youtube.com/watch?v=5xOutgtLt9I
http://www.youtube.com/watch?v=Z8tE9u34UG0 и http://www.youtube.com/watch?v=QKzpHihpxcc
http://www.youtube.com/watch?v=1gOK9PjaKdE (с лошо качество)

Статия: http://www.tvguide.com/News/Supernatural-Finale-Deaths-1030660.aspx

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 13:04 от Impala

# 377
Леле Мишата е толкоз хубав, сега го загледах на по-хубаво качество!  newsm81
Мирка, от качеството на клипа ли ти се струва по-хубав или просто е хубав Joy Joy Joy Много ти се радвам на коментарите.
Аз изгледах почти всичко... Флюбена съм Blush

# 378
  • гр. София

ПП- от тумбалалайката ми изпадна, тоя енохийски речник - Розе я кажи достоверен ли е? http://www.sacred-texts.com/pag/enoch1.txt

Досега го проверявах и сравнявах с едни текстове от гоетията на Кроули, май е достоверен  Grinning

# 379
Леле Мишата е толкоз хубав, сега го загледах на по-хубаво качество!  newsm81
Мирка, от качеството на клипа ли ти се струва по-хубав или просто е хубав Joy Joy Joy Много ти се радвам на коментарите.

Хехехе Инче ами, първо гледах снимки и клипове с лошо качество и бях осветлена от красота, после гледах клипа с хубаво качество и бях заслепена, та затова да ти кажа във всички случай е хубавелко  Laughing Hug Hug Hug

Досега го проверявах и сравнявах с едни текстове от гоетията на Кроули, май е достоверен  Grinning
супер, щом казваш, значи вярвам на 100 %  Hug  bouquet

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 14:34 от Mupka

# 380
# 381
ох, днес няма да успея да свърша никаква работа Simple Smile)))

ох, вижте сравняват Дженсън и Миша с Брад и Анджелина

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

интересно ако Брад и Анджелина са Бранджелина, тогава Миша и Дженсън как ще са ? Мишенсън или Джиша  Joy Joy Joy Joy Joy

"CLEARLY, THEY ARE LOVERS LIKE ANGELINA AND BRAD"

# 382
WOW Що за материал сте публикували. Тази вечер Ще имам бая работа.
Не знам защо, но нито една от двете госпожи не ми е симпатична (няма нищо общо ревност или каквото и да е, просто въпрос на вкус). Падалекова е по земна, това да, но ми е  Sick (без никой да се засяга), а Екълсова .... по антипатична не може да ми бъде.
Май най ми допада Колинсова  Joy Joy Joy 
Извинете ме за лошия пост, ама не се стърпях ... трябваше да споделя за да ми олекне  Tired

# 383
  • # супернатурална #
Добре де! Можем ли вече да си честитим добрата новина. Щото аз вече гръмнах шампанското  Laughing
Седми сезон! М? М?!  Party Party Party

Люс, колко се чудих защо си решила, че са се поцелували Joy Мислех, че е заради червените устни на Джаред. Добре, че беше коментара на Ейнджъл за блузката Laughing
Ако искате да поклюкарим госпожите. Джен определено е напълнила пазвата, нямаше преди такива гърди, май newsm78 Дрехите и ми харесват повече от на Данийл. Тя верно се е пооляла с цветовете. Ама са хубавки и двете. Е, не колкото мъжете си  Whistling

# 384
По дяволите Twisted Evil ! Като гледам латино типа на Джаред, няма да ме огрее заради косата, очите и порцелановата кожа. Пак Дженсън би ми се паднал, само че моите очи са зелени. Е писнА ми вече Joy . Иначе, госпожите ме ми пречат, даже напротив.

Смело ще предположа, че ролята на кобилка на Сам е вакантна. Късно ли е да предложа снимка от портфолиото си?  Rolling Eyes
Хм, намерих това:
(цък)
Не прилича много, но е Сам. Каубойска шапка, закачлива усмивка, “““ти”””, висока мека трева…

# 385
  • # супернатурална #
Да не забравяме и Флюбения поглед Joy

Импалко, три думи-боя за коса, солариум, контактни лещи  Wink Като легнеш, няма да изглеждаш висока  Grinning
Госпожите и  на мен не ми пречат. По-добре ли щеше да е всеки месец нова, и нова кама в сърцето   Rolling Eyes Джен с едни гърди я водех само, и там ме задмина. Здраве да е  Tired

# 386
А защо пък да лягам newsm78  Mr. Green ?!

Ох, на Импала
  Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 16:20 от Impala

# 387
Добре де! Можем ли вече да си честитим добрата новина. Щото аз вече гръмнах шампанското  Laughing
Седми сезон! М? М?!  Party Party Party

Люс, колко се чудих защо си решила, че са се поцелували Joy Мислех, че е заради червените устни на Джаред. Добре, че беше коментара на Ейнджъл за блузката Laughing
Ако искате да поклюкарим госпожите. Джен определено е напълнила пазвата, нямаше преди такива гърди, май newsm78 Дрехите и ми харесват повече от на Данийл. Тя верно се е пооляла с цветовете. Ама са хубавки и двете. Е, не колкото мъжете си  Whistling

Е, ще има ли официално седми сезон????

А за целуването пак не го разбрах, аз също си мислех, че е заради устните на Джаред дето са като на червени....

А за Джен аз още след Френската грешка ви казах, че май е увеличила размера, ама никой не ми обърна внимание....

По дяволите Twisted Evil ! Като гледам латино типа на Джаред, няма да ме огрее заради косата, очите и порцелановата кожа.

Ох, а пък аз съм тамън като за него.... даже имам една бенка на бузата като предишното му гадже Simple Smile)) хихихи

Импалке, в едно от интервютата Дженсън те спомена Simple Smile

# 388
Няма официално потвърждение от CW, но седми сезон е сигурен на 98% Peace .

Импалке, в едно от интервютата Дженсън те спомена Simple Smile
Оо, дааа. В онова за щастливия финал, в който обаче аз не вярвам Tired .

# 389
А за Джен аз още след Френската грешка ви казах, че май е увеличила размера, ама никой не ми обърна внимание....
Е кой пък ти обърне внимание, като дори не ги гледам Joy Но според мен с Галя бъркате за нея. Пуснете си серията "Знам какво направи миналото лято", там се вижда добре, че са същия размер. Не че разбирам много, но тъй ми се струва.

Общи условия

Активация на акаунт