Електронни библиотеки

• 511 689
  • 827
  •   1
Отговори
# 195
  • Враца
Един форум, в който има много електронни книги. За да се свалят изисква регистрация
http://www.sharetermpapers.com/general-b35/

# 196
Привет!
Много бих искала да прочета "Наследството на Болейн" на Филипа Грегъри. В Читанката намирам първата и третата книга от трилогията, а тази е втората и никак не ми се иска да я пропускам. Така че някой ако я има или пък знае от къде да я дръпна, да свирка!
Благодаря!!!

# 197
  • В подножието на планината
   Здравейте и от мен ,
  обръщам се към вас с молба , ако някой знае къде мога да намеря „Възкресение" на Толстой , на
  български език , да  сподели линк .

# 198
  • USA, Steak State
.

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 17:33 от TheBlackWidow

# 199
  • Казанлък of all places
Моят въпрос е следният: след като си играх два часа без какъвто и да е успех, питам тук дали някой има приставка на Калибри-то , с която да ми помогне да махна DRM  кодирането на една книга, купена официално от Амазон? Т.е. да изпратя файловете и да ми върне некодирана книгата?

Знам,че съм за шамари... Embarassed

# 200
  • София
Аз нямам програма за махане на drm на Amazon, но, когато се опитах да си инсталирам тези приставки на калибрето, и аз не успях. Но тогава търсех за epub и намерих някаква безплатна - epub drm removal - така се казва, колкото и да е прозаично. Та с две думи - потърси друга програма, plug-in-ите за калибре явно не работят или поне не е толкова лесно да се оправиш с тях. Иначе това с махането на защитата се оказа лесна работа веднъж щом намериш правилната програма.  Peace

# 201
Имам " Братството на черния кинжал" 3-та и 5- та книга. Ако някой ги иска да пише на лични. В момента търся 6 до 9-та на български.  Имам ги също на английски Simple Smile

# 202
  • София
   Здравейте и от мен ,
  обръщам се към вас с молба , ако някой знае къде мога да намеря „Възкресение" на Толстой , на
  български език , да  сподели линк .

Има го на цена 5 лева в магазина на Мтел за електронни книги:

http://www.mtel.bg/eBook-store_361/mm/ebookstore/mc/bookdetails/ma/index/bid/37

# 203
  • В подножието на планината
  Много благодаря !  bouquet  Ще си я взема .

# 204
  • София
Здравейте!
Не съм много сигурна, но мисля, че тук някой писа, че има в електронен вариант "Принцът на приливите" на български език. Търся я и ще бъда безкрайно задължена, ако можете да ми помогнете.
Благодаря   bouquet.

Винаги така става... Тъкмо постнах въпроса и взех, че си я намерих  Laughing. Ако някой я търси, ето линк http://escape-bg.net/torrents-details.php?id=3952.

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 10:05 от Вени***

# 205
Вени, мерси за линка! Аз съм му голям фен на Пат Конрой. Предполагам, че си чела Блус в лятна нощ - има я в Читанка. А На юг от Брод Стрийт мога да ти я пратя да я прочетеш (в калсически вид  Mr. Green). Ако я искаш, пиши ми на лични  Peace

# 206
  • София
Old Sport, много ти благодаря  Hug! Брод Стрийт я имам, но за мой срам още не съм я чела, както и Блус в лятна нощ. Ще го направя при първа възможност!

# 207
Прочети първо Блус-а, после другата...Последната на мен ми е любима  Peace

# 208
  • София
Обезателно ще го направя  Peace!
Много интересен автор. Когато четох Принцът..., в един момент се смеех с глас, а в следващия ми идваше да роня крокодилски сълзи. Страхотно пише.

# 209
Момичета, а да сте намирали електронни книги на Елизабет Гилбърт, но други, а не Яж, моли се и обичай? Без значение дали на бг, френски или английски. По-конкретно ме интересува Отвън границите, на английски заглавието е the last American man.
Също ме интересуват книги на Алвин Тофлър.

Общи условия

Активация на акаунт