Електронни библиотеки

• 511 682
  • 827
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Не успявам да се регистрирам в escape-bg.net, мейла ми се ползвал вече. Може ли някой да ми прати Принцът на приливите на лични?

# 211
Прати ми на лични имейл адрес, за да ти препратя Принца, който получих от Вени  Peace

# 212
Не успявам да се регистрирам в escape-bg.net, мейла ми се ползвал вече. Може ли някой да ми прати Принцът на приливите на лични?

Аз се регистрирах, но с големи трудности Crazy Изтеглих книгата, минах я през Калибрето но като я качих на киндъла, тя излиза като сканирана. Аз я имам вече сканирана на компа, благодарение на една любезна потребителка тук Peace
Има ли начин да се качи на киндъла и да се чете нормално, като книгите от Читанката например newsm78

# 213
# 214
  • София

Аз се регистрирах, но с големи трудности Crazy Изтеглих книгата, минах я през Калибрето но като я качих на киндъла, тя излиза като сканирана. Аз я имам вече сканирана на компа, благодарение на една любезна потребителка тук Peace
Има ли начин да се качи на киндъла и да се чете нормално, като книгите от Читанката например newsm78

Не съм видяла файла, но зависи от изходния материал - ако файла е със сканирана книга, няма как да се конвертира в друго, освен сканирана книга.

# 215
Мда, благодаря за отговорите Peace Все си мислех , че има начин. Ще я чета така.

# 216
  • София
РумиК е права. Не е много приятно, но съм благодарна и на това сканиране, защото книгата си заслужава.

# 217

Не съм видяла файла, но зависи от изходния материал - ако файла е със сканирана книга, няма как да се конвертира в друго, освен сканирана книга.
Всъщност мисля, че има начин да се направи конвертиране на сканирана книга, макар да е доста трудоемко. Ако сканирания файл се разпознае посредством OCR програма, например Abbyy FineReader, може да се получи .doc файл. След това може документът да се преобразува в .mobi. За това аз лично ползвам Mobipocket Creator. Признавам си, че не съм правила конвертиране на цяла книга, но с две страници съм се справяла безпроблемно.

# 218
  • Ямбол
При обръщането от pdf в doc с Abby FineReader не всички букви се разпознават правилно. Много зависи от качеството при сканиране. Налагат се корекции, заради които ще трябва да се мине цялата книга, което пък ще развали удоволствието от четенето.
Аз затова не тегля от този сайт, защото там са само pdf, txt, rtf и подобни, които не са удобни за е-четец, поне за мен.

# 219
  • Видин
Аз не успявам да се справя Abby FineReader без сериен номер  Confused  Когато тръгна да запазвам док документа ми запазва само 1вата страница - заглавната, повече не може с безплатната версия  Tired

# 220
Здравейте!
Сега откривам темата и много ми хареса, има много полезна информация   bouquet
Видях, че обсъждате "Принца на приливите". Аз в момента я чета на "нормална"  Laughing
книга, към средата съм.Ако някой иска, след като я прочета мога да я пратя.

# 221
Някой, ако е попадал на "Мостовете на Медисън", да даде знак. Може и в оригинал  Peace

# 222
  • София
Old Sport, и този роман е качен в ескейпа http://escape-bg.net/torrents-details.php?id=5999. Гледам, че е ПДФ и предполагам е сканиран като Принцът на приливите.

# 223
Вени,и без друго мислех да ти пиша на лични..знаех си, че ти ще ми я намериш  hahaha Ще видя какво мога да направя. Мерси!  bouquet

# 224
  • София
Old Sport, ако не успееш да си я свалиш, пиши  Hug и ще направим като миналия път, но по-късно, че съм се разчистила у дома и минавам на пресекулки покрай компютъра.

Общи условия

Активация на акаунт