Електронни библиотеки

• 511 678
  • 827
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте  Hug
Някой да знае дали поредицата "Игрите на глада" я има някъде в ел.вариант?

# 226
  • Казанлък of all places
На български-не. На английски - да.

# 227
  • Видин
Някой има ли "Яж, моли се и обичай" в електронен вариант различен от пдф файл?

# 228
В читанката я има, през calibre.

# 229
  • Видин
 ooooh! Чак сега видях! Мерси  Laughing

# 230
  • София
А чиклит има ли в читанката и как да ги разпозная? И на английски мога да ги чета, ако знаете къде има.

# 231
  • София
Грета, кои автори търсиш?
При пиратите има много литература от този тип на английски. Сигурно и в Читанка има - търси по автор  Peace

# 232
А чиклит има ли в читанката и как да ги разпозная? И на английски мога да ги чета, ако знаете къде има.
Има, търси в любовни романи.

# 233
  • Ямбол
Има си чиклит в читанката. Ето как го водят там: Дамска проза (чиклит)

# 234
  • София
Мерси, Лиляна.
Не знам автори, до сега не съм чела много такива.

# 235
И аз, макар че харесвам най-вече руското дамско криминале (Александра Маринина, Дарья Донцова - основоположничка на жанра "иронически детектив"), да  "се отчета" и с Библиотеката за Древния Изток на мъжа ми към сайта със същата тематика. За съжаление почти всички книги са на английски или руски, така че са достъпни само за който е "на ти" с тези езици. Иначе Статиите и Справочните материали са на български език. Който се интересува от такива неща вярвам, че ще му бъде интересно. Предупреждавам само любителите на мистицизма и окултизма,че няма да намерят там нищо за себе си. Simple Smile

# 236
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
nosferata, страхотна работа сте свъшили двамата  Hug Голямата щерка ще е много доволна от статиите за Египет  Joy

# 237
  • Под люляка
Мерси, Лиляна.
Не знам автори, до сега не съм чела много такива.

За първи път прочетох чиклит роман преди месец време, и въпреки предубеждението ми останах приятно изненадана. Мога да ти препоръчам въпросната книга - Бар „Последен шанс“
Мариан Кийс   bouquet
http://chitanka.info/person/marian_keyes

# 238
  • Видин
Струва ми се, че преди време срещнах "Дневниците на вампира" в Читанката. А сега ги няма  newsm78

# 239
  • в сърцето на държавата
Здравейте,
някой чел ли е нещо от РАНИ МАНИКА -в ел.вариант? Рових из нета , но не намерих.
Ще съм радостна и благодарна ако някой сподели нещо по въпроса ми1

Общи условия

Активация на акаунт