Електронни библиотеки

• 511 640
  • 827
  •   1
Отговори
# 240
Някой има ли идея къде мога да намеря в ел.вариант книгата "Любов" на Елиф Шафак.
 Hug

# 241
  • Казанлък of all places
Никъде за момента. Дори да четеш на турски или английски.

# 242
  • Видин
Свалих аудиокнигата на "Игра на тронове" на английски. Ако някой я иска да каже Simple Smile

# 243
На единия компютър в къщи мога да свалям книги от читанката, на  другия при отварянето на книгите бутоните за сваляне в epub. txt. и т.н.  не са активни, всъщност въобще не се появяват. Къде може да е проблема, регистирах се, влизам и тегля по един и същи начин...

# 244
С какъв браузър си? Една позната имаше такъв проблем - ползваше интернет експлоър, след това си сложи мозила и всичко беше на ред.

# 245
Някой да е намирал Джордж Фридман в електронен формат? И то на български, ако е възможно  Grinning

# 246
Здравейте и честит празник на дамите, които празнуват   bouquet
Искам да попитам някой знае ли от къде мога да си сваля "Пътувания по България" на Иречек в електронен вариант ?

# 247
Здравейте, току-що разбрах за нова книга на Тери Пратчет "SNUFF", някой да я е срещал в електронен вариант на английски някъде?

# 248
  • София
Здравейте, току-що разбрах за нова книга на Тери Пратчет "SNUFF", някой да я е срещал в електронен вариант на английски някъде?

Заповядай!

Напоследък ми стана мания да се ровя из безплатните промоции на Амазон. Всеки ден свалям по 1-2 книги. Открих ето този блог, където ежедневно се публикува актуален списък. Всеки път има интересни неща.  Peace

# 249
  • Враца

Напоследък ми стана мания да се ровя из безплатните промоции на Амазон. Всеки ден свалям по 1-2 книги. Открих ето този блог, където ежедневно се публикува актуален списък. Всеки път има интересни неща.  Peace
В самия форум на Амазон има ежедневна тема за безплатни заглавия. Там според мен са повече отколкото в блога.

# 250
  • София
Благодаря за линка, във форума открих още един страхотен блог за промоциите.

# 251
Здравейте, издирвам Fifty shades of Grey на E.L JAMES , в един сайт се превежда, но историята е много запленяваща и не мога да чакам глава по глава. Със Sony съм и не мога да я изтегля от AMAZON- някакви идеи ?

# 252
  • на бюрото
@ rania
Имам книгата в pdf на английски, ако искаш мога да ти я изпратя по имейл  Simple Smile

# 253
Vielica, благодаря за предложението, вече ги изтеглих  ако някой иска мога ди му ги изпратя

# 254
Много се радвам, че я има тази тема ... Наскоро реших, че осъзнах, че знанията ми за 2-та световна война не са на мн добро ниво. Може ли някой да ми препоръчна книга в Pdf формат или някоя поредица.

Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт