Електронни библиотеки

• 511 559
  • 827
  •   1
Отговори
# 540
  • София

При мен изписва Download Failed safari cannot download this file
 Cry

нямам проблем със свалянето от читанка със Сафари. Странно...

# 541
  • София-Младост

Cry

Явно проблема е при мен, благодаря ви!

# 542

Cry

Да не си със служебен таблет и да имаш сложена забрана за сваляне (пълна или частична)?!

# 543
  • София-Младост

Cry

Да не си със служебен таблет и да имаш сложена забрана за сваляне (пълна или частична)?!
Таблета е личен и ако ми кажеш от къде да проверя дали е сложена таиз забрана...ще съм ти много благодарна! Къде в настойките да погледна?  bouquet

# 544
  • Велико Търново
Здравейте!
Много спешно ми трябва да сваля East of Eden на английски. Търсих, но без успех. Ще съм много благодарна, ако някой може да сподели линк.

# 545
  • Враца
Здравейте!
Много спешно ми трябва да сваля East of Eden на английски. Търсих, но без успех. Ще съм много благодарна, ако някой може да сподели линк.

Опитай тук - epub е

Ала-Бала, опита ли с приложението на box? Като го инсталираш в него ще виждаш файловете и ще си ги сваляш без да минаваш през браузър

# 546
Здравейте,
някой може ли да ми обясни как да си сваля нещо от пиратския залив,, как се прави?

# 547
  • Велико Търново
Здравейте!

Опитай тук - epub е

Ала-Бала, опита ли с приложението на box? Като го инсталираш в него ще виждаш файловете и ще си ги сваляш без да минаваш през браузър

Благодаря и на теб, и на другата съфорумка, която ми писа ЛС.
  bouquet

# 548
  • София-Младост
Здравейте!

Опитай тук - epub е

Поразпитах в kaldata защо имам проблем, оказа се че за моя модел таблет единственият вариант е да сваля книгата на РС и след това да я прехвърля в iTunes и да синхронизирам...Simple Smile)
Благодаря на всички включили се, темата е много приятна!

# 549
Здравейте!
Тъкмо свърших препрочитането на "Looking for Alaska" на John Green и сега се опитвам да си намеря "The General in His Labyrinth" на Gabriel García Márquez на английски, понеже в книгата на John Green непрекъснато имаше отпратки към лабиринта и последните думи на Симон Боливар, а и Габриел Маркез е и любимият автор на Аляска.
Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете в търсенето. Simple Smile

# 550
Здравейте!

Опитай тук - epub е

Поразпитах в kaldata защо имам проблем, оказа се че за моя модел таблет единственият вариант е да сваля книгата на РС и след това да я прехвърля в iTunes и да синхронизирам...Simple Smile)
Благодаря на всички включили се, темата е много приятна!

Има начин за сваляне от читанка без браузера и при Ipad и Android .

За целта трябва приложение което да подържа  OPDS.   Виждат се само каталозите.

За Ipad/Iphone такива приложения са :  eBook Search App, Ouiivo eReader , Infinite Book Reader , QuickReader , MegaReader , Stanza

За Андроид : Cool Reader , FBReader , Moon+ Reader Pro , Mantano Reader

Всички в менютата си имат : Каталог/Добави нов каталог : Добавяте:

http://chitanka.info/catalog.opds

И ще виждате следното:

И като си изберете книжката това     и  после това      .

Ето една малка видеодемонстрация за добавяне в Stanza

http://www.youtube.com/watch?v=CVtVMbth1aM

# 551
Здравейте, търся Александра Маринина. Някой да е попадал на нещо (може и в оригинал)?

# 552
Здравейте, търся Александра Маринина. Някой да е попадал на нещо (може и в оригинал)?

здравей.на мен Маринина също ми е любимка,но на български -безплатно,не намирам нищо.ако искаш на руски има страшно много нейни книги в руските сайтове-погледни на 1-ва страница линковете

# 553
А има ли я някъде платено? И ако можеш да помогнеш с конкретен линк за а руски, че нещо не се оправих...

# 554

Общи условия

Активация на акаунт