Електронни библиотеки

• 511 640
  • 827
  •   1
Отговори
# 255
Много се радвам, че я има тази тема ... Наскоро реших, че осъзнах, че знанията ми за 2-та световна война не са на мн добро ниво. Може ли някой да ми препоръчна книга в Pdf формат или някоя поредица.

Благодаря предварително
http://chitanka.info/book/1762-istorija-na-vtorata-svetovna-vojna
Имаше добри отзиви.

# 256
Здравей те !Нова съм във форума, но обичам любовните романи/ и по точно историческите/Искам да помоля някой да ми даде линг към една книга.Степаното цвете на Сюзън Джонсън.Прочетох че тук има линкове ,но те не са активни.Ако може ми помогнете.Ивинявам се предварително, ако ви ангажирам .
 newsm78

# 257
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
nelina80, заповядай Simple Smile
цък
Не знам за какъв четец ти трябва Sad Тук я нама в моби формат Sad
Ето и други романи на тази авторка Simple Smile
цък

# 258
Търся на Блага Димитрова - Пътуване към себе си

# 259
Търся на Блага Димитрова - Пътуване към себе си

И аз не мога да я открия, в Читанка я няма Sad

# 260
  • Видин
Как успявате от pdf да направите обикновен текстов файл? Не откривам програма, която да е безплатна и да може да свърши тази работа  Cry

# 261
# 262
  • Видин
Получава се с нещо като интервали между редовете.

# 263
Някой да има The Comedy of Survival на Joseph Meeker?

# 264
  • Видин
Имам Белва Плейн - "След пожара" като текстов файл. Ако някой го иска да свирка.

# 265
  • USA, Steak State
Някой да има The Comedy of Survival на Joseph Meeker?

Проверих си в библиотечката както и на мястото откъдето си взимам книгите- съжалявам, не мога да ти помогна. Sad

# 266
Здравейте Peace
Майка ми от няколко години и се влоши много зрението и не може вече да чете. Цял живот е била страстна читателка и това много я тормози. Ако някой знае къде мога да намеря аудио книги на български или руски ще съм вечно задължена Hug
Видях в темата два линка към аудио книги, но тези на руски са повече бизнес и себепознание, тя харесва по-скоро политически, исторически книги и криминални книги

# 267
  • София
Провери в пиратския залив - има раздел аудио книги. На български - едва ли ще има, не съм чувала да се записват, но на руски е много вероятно да се изрови нещо от там. Провери и в руските сайтове за електронни книги от 1ва страница на темата (по-надолу, не само в първия пост).

# 268
  • Варна
Здравейте Peace
Майка ми от няколко години и се влоши много зрението и не може вече да чете. Цял живот е била страстна читателка и това много я тормози. Ако някой знае къде мога да намеря аудио книги на български или руски ще съм вечно задължена Hug
Видях в темата два линка към аудио книги, но тези на руски са повече бизнес и себепознание, тя харесва по-скоро политически, исторически книги и криминални книги

Ето линк към сайт с аудиокниги: http://zaknigi.com/

# 269
  • София
Супер сайтче, мерси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт