Look fantastic с безплатна доставка до БГ в момента

• 64 636
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Веднага пробвах да канцелирам поръчката от бутона в сайта, но ми върнаха отговор, че тя вече е обработена и готова за изпращане  #Crazy
Това става в 00.11 ч. 5 мин след като видях, че съм дублирала поръчките
Ахам,с моята първа поръчка също беше така.И аз 5 мин.по-късно пробвах да канселирам,ама и на мен така ми изписа Crossing Arms Досега поръчките ми все са били с някакви проблеми,да видим тази като дойде  Rolling Eyes
baby_jeiny ,значи моята от 29ти би трябвало да е тук в четвъртък Mr. Green Flutter

# 631
  • in a Lovesong
Ахам,с моята първа поръчка също беше така.И аз 5 мин.по-късно пробвах да канселирам,ама и на мен така ми изписа Crossing Arms Досега поръчките ми все са били с някакви проблеми,да видим тази като дойде  Rolling Eyes
baby_jeiny ,значи моята от 29ти би трябвало да е тук в четвъртък Mr. Green Flutter

Дано   bouquet

# 632
Има 20 % за първите 200 клиента, аз преди малко се възползвах   Peace FIRST20
Какво намаля newsm78, имам два лака в поръчката и не им сменя цената Crazy

Само да вметна, че кода е FIRST2 (не FIRST20). Преди малко пуснах една поръчка и работи.  Peace
Да,  в следващият си пост съм го написала вярното, а първия път съм се объркала, тъй като карах по спомен, никъде не го видях в сайта вече.  Peace
Снощи успях да пусна с кода, благодаря Grinning

# 633

Моята от 31.08, диспачната на 2.09, е вече тук Sunglasses

# 634
  • София
И моята поръчка от 24/08/2013 диспачната на 25/08 пристигна днес. Само незнам какво да го правя подаръка,който получих с поръчката Grinning - Все си мислех, че ще е нещо, което ще употребя, но то е за голяма и дълга коса май. newsm78

# 635
Ами дай го на мен  Mr. Green Шегувам се. Всъщност как ти се струват, хубави ли са според теб? Аз ги изпуснах за 1 ден. Избирах си продукти на единия ден и като поръчвах на другия вече го нямаше. Та да съжлявам ли ,че съм ги изпуснала, или не са кой знае какво?

# 636
Здравейте, искам да попитам за съвет относно шампоаните на Редкен, досега не съм ползвала такива, косата ми се омазнява по-бързо на скалпа но иначе е нормална. Боядисвам се.Спрях се на шампоан и балсам за боядисана коса. Става ли за мен или да ми препоръчате нещо друго.

# 637
  • София
Ами дай го на мен  Mr. Green Шегувам се. Всъщност как ти се струват, хубави ли са според теб? Аз ги изпуснах за 1 ден. Избирах си продукти на единия ден и като поръчвах на другия вече го нямаше. Та да съжлявам ли ,че съм ги изпуснала, или не са кой знае какво?
Ами всъщност не са ролки, както си мислех аз, а един пръстен като донът, който да напраи ето това:
Скрит текст:
В комплекта има и сух шампоан  и фибички. Не мисля, че си изпуснала  нещо специално..

# 638
O Боже!  Laughing как само заблуждават тия хора. Хич не съжалявам, това струва 2 лв. е, без шампоан и фибички Grinning Но те бяха писали, че комплекта струвал 30 евро (или паунда) редовна цена... тц тц.

# 639
Не ти ли изпратиха тази чанта, гледам, че я има на снимката?
Скрит текст:

# 640
да, и не трябваше ли да са ролки, а не гъба за коса?  Thinking

# 641
Трябва да са роклите+донъта+шампоана и някакъв диск.

# 642
Аз получих поръчката си, изпратена на 30-ти август. Наистина има един куп подаръци - ето този сет на Wella и Escada, включващ мини шампоан, маска, спрей и парфюм:

Олио за коса Wella - 2 мл.

Мини спирала на Urban Decay - Big Fatty Mascara

Комплект мостри, сред които маската на Макадамия, три мостри на кремове, един мини-размер на маска за лице на Gatineau и спирала на PIXI в пълен размер

И мини-преса за коса. Ама наистина мини, толкова миниатюрна преса дори не знаех, че съществува  Laughing

Както и да е, много съм доволна от поръчката и от подаръците, така че бих поръчвала с удоволствие от сайта отново.

# 643
За колко пари ти беше поръчката?

# 644
Около 75 евро, доколкото си спомням.

Общи условия

Активация на акаунт