Карате ли се с родителите си

• 5 758
  • 62
  •   1
Отговори
# 15
  • Шумен
Случва се да се скараме с баща ми, но с него рядко се виждаме та не е много често. По телефона си разменяме хапливи забележки, главно той на мен. Все си намира в какво да ме поучава  Rolling Eyes Майка ми почина отдавна, с нея пък бяхме като куче и котка. Но въпреки всичко си я обичах, както обичам и баща ми  Heart Eyes

# 16
Редовно.
Понякога направо едвам я понасям (майка ми, де)
Не познавам по-негативен и вечно недоволен, мрънкащ субект от нея.
Но ми е единствена, та си я търпя.. Laughing

# 17
Не се ядосвай,авторке.Както беше казано по-горе-ядосали са се и са си го изкарали на теб. Confused

# 18
Да караме се.
Работя с татко и не е минал ден в който да не сме се скарали.
Майка ми когато я видя винаги се караме, тя е ужасен сноб.

# 19
Родителите ми с годините станаха много сдържани и много положителни. Безкрайно се радват на всяко телефонно обаждане, на всеки празник, когато се събираме заедно.  Така се чувствам и аз. Случва се да изразят мнение, което е прекалено крайно, но съм поставила граници. Винаги обяснявам, кое не приемам и кое е прекалено. На твое място бих обяснила на първата отрицателна дума, че се грижиш повече от всеотдайно за детето си и че причината, че децата се разболяват не е в родителите им. Замисли се, според теб защо реагират така, едва ли е за да те обидят. Имат си тяхна причина или ти тълкуваш съветите и загрижеността им неправилно.

# 20
С майка ми се разбираме идеално, никога не сме се карали. Баща ми е пълната противоположност. Имало е цели месеци в които не си говорим, а от десетина години сме само на формалности. Не си го слагай на сърце, детето си е твое а не тяхно. Тонът им говори само за тяхното възпитание.

# 21
Доста съм се карала с баща ми. Сега не, просто защото живея много далече. И преди не съм живяла с тях, но при всяко прибиране се скарвахме. Close Той е от типа хора, които вечно правят забележки, а аз просто полудявам от това. От 14 годишна живея извън къщи и съм много доволна от това.
Имала съм случаи да отидем на гости с децата, да се скараме за нещо дребно и аз да подпаля мъжът ми по телефона да пали колата и да идва да ни прибира( тогава живеехме на 130км. от тях). И той, бедният(мъжът ми, де) идваше по всяко време, защото знаеше, че съм изпушила яко Crazy
Сега не сме се виждали от година и половина, приказваме си по телефона и всичко е окей Peace
Кофти е, че май и аз приличам на него Rolling Eyes, старая се да не правя забележки, защото знам как се приемат от околните, особено в тинейджърска възраст Crazy

# 22
  • София, център
Е, нормално...Майка ми още смята, че съм на 5... Laughing

И моята. Все си мисли, че аз съм дъщеря ми, обърква ни на моменти  Mr. Green

Дереме се яко, но не можем една без друга.
С баща ми сме еднакви кибритлии, та спряхме да се караме от известно време, безпредметно е.

# 23
В общи линии не. Родителите ми са кротки и възпитани хора. Откак не живеем заедно са си позволявали въпроси, изключително рядко съвети и никога повече. Аз от своя страна също не съм конфликтна личност, и рядко се карам с когото и да било.

# 24
  • с/у ОколоМръсТното
С баща ми - не. С майка сме имали 2-3 пъти разногласия по дадени теми.
Но каране зверско с викове, крясъци и сръдни - никога. Не бих го допуснала и преживяла.
Другата рода редовно ме изкарваше неграмотна по отношение на гледане на дете. Била много слаба и вечно болна и кой е виновен?  Twisted Evil
Ма знаеш ли как си го преместих в другия крачОл  Sunglasses

# 25
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не, те са доста отстъпчиви хора ....уникално добри и прощаващи ... всичко биха дали за мен, каквото и да им направя или кажа ... което пък беше причина да бъда много неподготвена за егоизма в живота , но аз много ги обичам, въпреки, че понякога им се карам, без да са виновни

# 26
Е как. Постоянно. Особено пък когато детето е болно, рядко ще минем без да ми вдигне кръвното. Но аз съм си виновна, защото и се връзвам, неща които друг ми каже ще ги приема спокойно, обаче както майка ми друг не може да ме ядоса.

# 27
С майка ми се разбираме идеално, никога не сме се карали. Баща ми е пълната противоположност. Имало е цели месеци в които не си говорим, а от десетина години сме само на формалности. Не си го слагай на сърце, детето си е твое а не тяхно. Тонът им говори само за тяхното възпитание.

И при мен ситуацията е същата! Непрекъснто е намирал поводи да се кара с мен, и да си налага мнението, но това преди да се омъжа и да се роди детето - безкрайни поуки Whistling ooooh!
/Зодия Рак  #Cussing out/

# 28
Чак да се караме не. Сърдя им се от време на време или те на мен. На баща ми  мога да се сърдя по-дълго, защото той прекалява с крайните си изказвания понякога. Понякога майка ми си позволява да дава съвети, но знае, че аз преценявам дали да го приема или не. Възпитана съм да не отговарям и да зачитам по-възрастните. Затова ми е трудно да се карам с тях. Казвам само в прав текст не желая да обсъждам еди какво си, обиждате ме или не сте прави и после седмица, две не си говорим. Иначе когато бях тийн точно един пъти си позволих да повиха глас на майка си и тогава баща ми прелетя хола със счупен крак, хвана ме за ревера и така изсъска, да внимавам с тона към майка ми, че и досега ми държи влага.

# 29
Не се карам нито с майка ми, нито с баща ми от 20 години, откакто се изнесох от апартамента им. Това е защото се виждаме много рядко, а по телефона се чуваме по 1-2 пъти в месеца. Не, не живея в чужбина, в един град сме, макар и на другия край. Последния път, когато ходих у тях беше....мисля през август миналата година Rolling Eyes. Такива са ни отношенията ooooh! През лятото ще правим голям ремонт и в нашия апартамент няма да може да се живее. Ще изкараме около 2 седмици в родителския апартамент. Гледам на това гостуване като на заминаване за Северния полюс. Отсега се самонавивам, че трябва да издържа съжителството с тях. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт