Карате ли се с родителите си

• 5 756
  • 62
  •   1
Отговори
# 60
При мен тя много ме хвали пред хората. Явно е някакъв метод на възпитание - никога да не е достатъчно и все да искат повече.
Още нещо много .... обидно. Ако нещо не е както трябва си измислят версии и украсяват ситуацията за пред близки и познати  Confused Понякога си мисля, че ги е срам от мен.

# 61
  • София
В безсмислени приказки по телефона всичко е наред. Ако живеех в един град с майка си щях да се чувствам ужасно. Много се различаваме и тя все още се опитва да се налага. При последното й посещение (за 2 дни) на втория изцепи "аз сега търпях един ден прахосмукачката ви да седи там, айде сега вие да потърпите един ден да седи еди-къде-си" Shocked Сега нямам търпение като отидем у тях да кажа същото hahaha
С ужас очаквам Гергьовден, когато ще търпя от всички страни и нея, и нейната майка  Praynig дай ми сили...

# 62
  • варна
Моята майка ще ме умори вече .
Ходихме на бунгала с мъжа ми и приятели  ,тръгнахме в събота и се върнахме в неделя ,вчера се чухме с майка по телефона и и казах че сме ходили.
Днеска ми звани и ме пита
 Я кажи къде ходихте на бунгала?
Защо да ти казвам ?
Ми да разбера колко далече сте ходили?
Малеее побеснях и се развиках ,че ми държи сметка и прекалява вече .
Разбирам че се притеснява ,защото сам бременна и в началото имах малко проблеми ,но това на нищо не прилича вече

Общи условия

Активация на акаунт