Мъж Телец - 3

• 38 514
  • 767
  •   1
Отговори
# 450
Редбул имаш една голяма сърдечна телешка прегръдка от мен  Hug че отговаряйки на мацката и аз получих просветление за моето теле. И при мен ситуацията е подобна - значи всичко между нас е ОК , разбираме се перфектно , но когато стане въпрос за ревност той казва че не трябва да го ревнувам и че той мен също не бил ме ревнувал Wink / за което не съм сигурна обаче / . Не искал да се шашкал от мен и че трябвало да му имам доверие защото то решавал с кого да бъде и това съм аз.  Heart EyesИ  аз си задавах същите въпроси , мислех си че не иска сериозна връзка с мен .

# 451
Хм, благодаря за съвета... а и не се бях замисляла за свободата от тази гледна точка.
Въпреки , че едва ли е съвсем вярно това че един телец никога не би взел решение да прекрати отношенията пръв... все пак той е скъсал с бившата си приятелка.
Цитат
С времето толкова ще те обикне че ако решиш (той няма да реши) да се разделите ще те убие, тебе и всичките ти приятели и семейство. Е, не буквално но, може да отнесеш един два шамара.
Ама искаш да кажеш, че оставя решението на мен, защото веднъж реша ли се, няма връщане назад... защото би го приел тежко ако се разделим впоследствие...?
Обаче аз смятам, че мъжа трябва да направи първата крачка и че ако той иска да имаме връзка, трябва да се реши, аз не бих предприела такава стъпка. Както и да е, аз не искам да избързвам, но тези негови виждания малко ме плашат, може би просто не би искал да има сериозна връзка.

# 452

Мисля че в границите на нормалното когато си влюбен е да го търсиш по 2 3 пъти на ден да си говорите и бла бла или съобщения. Но, вероятността да бъдеш сръчкана ти - да те наругае да ти повиши тон докато ти обяснява че сега не може да говори е голяма. Няма да обръщаш внимание на това и нещата ще са ОК. Защото след като затоври телефона ще се почувства зле че се е държал така. КАто се освободи ще ти се обади, ще се подмазва с цел да разбере да ли му се сърдиш. Само не му казвай че няма проблеми защото ще продължи да ти вика и посел да се извинява, но с времето ще спре да се подмазва защото ще знае че няма проблеми. По- добре като се подмазва изцеди от него всяка капчица вина. И ще видиш как ще започне да ти се обажда и винаги ще намира време за теб, ако не през работно време то след това. Пак напомням че гледам само от моята гледна точка и говоря според мен.

Никога не си е позволявал да ми повишава тон, просто такъв му е стила, рядко се ядосва - типично за ТЕЛЕЦА! Някак си обаче не умея да се възползвам от ситуациите - той много оценява положението и търпението в което ме е поставил, но за съжаление рядко се виждаме и това ме прави тъжна! Ето защо в скайп си пишем, той ми е казвал, че съм единствената дето толкова често ми пише, а напоследък се извинява , когато има работа да върши и ми праща целувчица - НЕЩО< КОЕТО ДО СЕГА НЕ Е ПРАВИЛ ..... усещам го че се отпуска  Embarassed
Но щом казваш - ще пиша редовно, макар някак си да ми се искаше той да поема инициативата, но явно аз съм човека движещ колелата

С риск да си повторя въпроса  какво мислиш за това, че ми е казвал " Не се влюбвай в мене!" ... Дали наистина го мисли?  Tired

# 453
Хм, благодаря за съвета... а и не се бях замисляла за свободата от тази гледна точка.
Въпреки , че едва ли е съвсем вярно това че един телец никога не би взел решение да прекрати отношенията пръв... все пак той е скъсал с бившата си приятелка.
Цитат
С времето толкова ще те обикне че ако решиш (той няма да реши) да се разделите ще те убие, тебе и всичките ти приятели и семейство. Е, не буквално но, може да отнесеш един два шамара.
Ама искаш да кажеш, че оставя решението на мен, защото веднъж реша ли се, няма връщане назад... защото би го приел тежко ако се разделим впоследствие...?
Обаче аз смятам, че мъжа трябва да направи първата крачка и че ако той иска да имаме връзка, трябва да се реши, аз не бих предприела такава стъпка. Както и да е, аз не искам да избързвам, но тези негови виждания малко ме плашат, може би просто не би искал да има сериозна връзка.

Ти поглеждала ли си бик в лицето - говоря буквално. Да виждаш усмивка някъде? Grinning
Това е олицетворението на сериозността.  АЗ не вярвам че сериозен мъж ще си губи времето в несериозни неща, или неща в които не влага нищо.

Абе, какво Ви става? Спокойно, като си влюбена и искаш да си с него какъв е проблема да си признаваш? В крайна сметка срещу Вас стои човек, не някакво божество или не знам как да го нарека. Мисля че се филмирате доста и чв този страх от Телеца е неоправдан.

# 454
Аз в момента имам такъв сериозен проблем, обаче не мрънкам нали?

# 455
този страх от Телеца е неоправдан.
Точно това ми е много странно! как е възможно да внушавате едновременно спокойствие и уют и страх?! а е факт!
и сте толкова сериозни...ма пускайте ги по- често тия усмивки.... защо си ги криете? чак изглежда леко странно Сфинксът да се пречупи и да мръдне крайчетата на устните нагоре Simple Smile
помрънкай си, Редбул, затова сме тук да ви чуем  Hug ако пък и можем да ви посъветваме- ще сме супер доволни да си върнем поне малко жеста който вие, телчовците правите за нас Simple Smile

# 456
Преди някой да се е обидил за мрънкането. Да кажа че сериозният ми проблем е че не мога да си инсталирам Bluetooth мишката Grinning

# 457
е не мога да ти помогна  Mr. Green

# 458
"телчовците"   -  много яко, май верно ще се женим  Laughing Laughing

# 459
Ми ти мислиш, че се шегувам ли, Тельо?! Simple Smile  Heart Eyes  Flutter Flutter Flutter
взимам те веднага!  Mr. Green

# 460
Ти не се шегувкай ,че може и да стане ,на колко си години - ще трябва ли да ти викам "како" Laughing

# 461
Ама не ми се стресирай, Телчо, миличък,  gydi kiss съдбата ми го говори  smile3521
=====================
ти на колко си? Thinking

# 462
чакай да сметна от 1987 до сега колко са Simple Smile,абе сравнително млад ,кофтито е  че съм безработен , а исках  и да те издържам Laughing .Абе телец без пари не е много хубаво  Grinning

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 21:58 от bcdd

# 463
'Зимам та и млад и безработен - съдбата не знае възрастови граници  Mr. Green . Ша ти викам "какиното" Hug  Flutter Flutter

# 464
И аз доскоро бях безработен... и нямах ерекция през това време..

Общи условия

Активация на акаунт