Мъж Телец - 3

• 38 510
  • 767
  •   1
Отговори
# 465
какво млъкнахте всички? притесних се  Embarassed
bcdd, нали знаеш че се шегувам?

# 466
Шегуваш се ? Аз вече палих колата да идвам ,прецаках се ,ето видях те ли защо телците са сдържани ,щото все се шегувате  Laughing Laughing Laughing Ако е заради работата, заради тебе и президент ша станааа Laughing Laughing Laughing

# 467
И аз доскоро бях безработен... и нямах ерекция през това време..
Абе ако трябва ще се  напъна ,в краем случай ,нема да са  излагаме яяя Laughing

# 468
Аз пък напуснах работа Grinning Сега ми е по- добре. Даже повече пари имам Grinning Grinning Grinning

# 469
Ей .верно ли бе ,освен да организираме една среща на безработните телци,ще си пием ...Веселба да ставаа Laughing

# 470
Ние за скайп група не се организирахме кво остава за среща на живо Grinning пък камо ли да пием Grinning

# 471
Понеже го осъзнавам ,че трудно се организираме ,аз мога да направя жертвата ,ще организирам бе колко му е ,после може да се похвалим ,като най добри организатори  Laughing Laughing
Проблемът с организацията е че всеки има претенции ,а трябва твърда телешка глава ,нема претенции има организация ,а телците нали сме любезни все даваме право на избор да има Laughing

# 472
Шегуваш се ? Аз вече палих колата да идвам ,прецаках се ,ето видях те ли защо телците са сдържани ,щото все се шегувате  Laughing Laughing Laughing Ако е заради работата, заради тебе и президент ша станааа Laughing Laughing Laughing
Hug Hug Hug кой ще те чака бе, мило, аз съм вече пред вас... Embarassed  married Kissing Heart

# 473
Кажи поне на колко си де ,хем аз те питах пръв ,много мразя да  искат ,а да не дават  Laughing

# 474
аз съм казвала, ето колко се интересуваш от мен....

=============
на 26

=============
ама за теб мога да започна да раста наобратно- като във филма с Брад Пит Wink

# 475
Е па то не е много ,да идвам аааа Laughing Нема проблем аз и без това разсъждавам ,като на 43 ,та и повече Laughing

# 476
Понеже го осъзнавам ,че трудно се организираме ,аз мога да направя жертвата ,ще организирам бе колко му е ,после може да се похвалим ,като най добри организатори  Laughing Laughing
Проблемът с организацията е че всеки има претенции ,а трябва твърда телешка глава ,нема претенции има организация ,а телците нали сме любезни все даваме право на избор да има Laughing

Вярно е, обаче ако искаш резултати не трябва да даваш право на избор. Хората започват да се объркват, чудят се какво да правят кое е най- правилното решение и накрая нищо не става. Друго си е да им кажеш еи тва и точка. Grinning Типично по телешки. И да си призная напоследък забелязвам, че това което съм им казал е вярно и постъпват по моя начин, но първо трябва да си счупят главата. Да си опитат техния начин. И като стане по моя започват да ми смъкват от 9 дола вода как това бил техния начин и как аз съм им говорил друго. Тва че спестявам подробности като изводите до които ще стигнат не означава че не съм знаел. Grinning Grinning Ама какво да ги правиш - стоиш и им се смееш насреща, и те доволни мислят си че им се радваш на успеха. Grinning Тц тц тц тц... Grinning Grinning

# 477
Е па то не е много ,да идвам аааа Laughing Нема проблем аз и без това разсъждавам ,като на 43 ,та и повече Laughing
че кой е казал че е много?! идвай да ме вземеш, че измръзнах на студа, Тельо...  Crossing Arms   Flutter

# 478
ако искаш резултати не трябва да даваш право на избор - за  жалост в днешният свят и преди е това начинат .Как мразя тва нещо ,ти си го казал преди 5 месеца и той изведнъж е прозрял правилното решение и е щастлив и доволен  Laughing Laughing

# 479
Е хубаво ще дойда ,ама къде си Simple Smile ,и като те взема ,после сигурно ще има заживяли дълго и щастливо,аааа Laughing Иначем  ,дори и само да направя на пук ,че сме били много нерешителни ,ще запаля колата и ще дойда ,ако ще да си на другият край на София Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт