Мъж Телец - 3

• 38 503
  • 767
  •   1
Отговори
# 480
Това пред-последното не е само от зодията ви. и на мен ми се случва. Говориш едно- те си знаят своето и след година ти представят гениалният си извод  Crossing Arms и като им кажеш "Аз какво ти говорих?!..." все едно нищо. но най ме е яд не когато достигнат сами до извода и са забравили думите ми, а когато твърдят, че някой друг ги е светнал   #2gunfire #2gunfire

ми естествено! рак и телец как да заживеят  Heart Eyes ? даже ще има "три дни яли пили и се веселили"  Flutter
Е мило, тук ли да ти кажа къде съм?! не мога да се отърва от ухажори! като се затичат тия ми ти телци... какво ще ги правя  Laughing Laughing Laughing
Съдба е това, ако е писано- сам ще ме намериш  Flutter

# 481
Мани ще оплаша наште ,ще има : Добър вечер ,водим булката ,как ви се види ,ще става ли  Laughing Laughing

# 482
Това пред-последното не е само от зодията ви. и на мен ми се случва. Говориш едно- те си знаят своето и след година ти представят гениалният си извод  Crossing Arms и като им кажеш "Аз какво ти говорих?!..." все едно нищо. но най ме е яд не когато достигнат сами до извода и са забравили думите ми, а когато твърдят, че някой друг ги е светнал   #2gunfire #2gunfire

ми естествено! рак и телец как да заживеят  Heart Eyes ? даже ще има "три дни яли пили и се веселили"  Flutter

И какво  друго ще ядете освел пили (пиле)?

# 483
Ако има някой разбиращ емоционалният свят на жените рак  ,да ми пише ,моля за помощ  Laughing
А и също издирвам един човек ,само знам че е на територията на София  Laughing

# 484
Ако има някой разбиращ емоционалният свят на жените рак  ,да ми пише ,моля за помощ  Laughing

Няма човек. Оправяй се сам Grinning

# 485
И какво  друго ще ядете освел пили (пиле)?
Пържолки, мезенца, сиренца, винца... последното ще е в графа "пили" Wink

Мани ще оплаша наште ,ще има : Добър вечер ,водим булката ,как ви се види ,ще става ли  Laughing Laughing
"...щото и да не става- вече е късно... не сте знаели?!е, то и аз сега я виждам, ама съдба- кво да се прави! дали държа на... нея...абе аз я държа, ама тя не ме пуска..."
Grinning

# 486
И какво  друго ще ядете освел пили (пиле)?
Пържолки, мезенца, сиренца, винца... последното ще е в графа "пили" Wink

Мани ще оплаша наште ,ще има : Добър вечер ,водим булката ,как ви се види ,ще става ли  Laughing Laughing
"...щото и да не става- вече е късно... не сте знаели?!е, то и аз сега я виждам, ама съдба- кво да се прави! дали държа на... нея...абе аз я държа, ама тя не ме пуска..."
Grinning

Ами айде по- бързо че съм сварил тука един ориз за след църквата... Grinning Grinning

# 487
А и също издирвам един човек ,само знам че е на територията на София  Laughing
е, аз го разбирам... ама май ще е пристрастно, Телченце. Flutter Laughing

Ами айде по- бързо че съм сварил тука един ориз за след църквата... Grinning Grinning

Ми чакам го да се накани да ми предложи, ти пък...

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 22:52 от M5

# 488
Звънях в полицията ,казаха че незнаят нищо ,само получили телефонен сигнал "Телчо ,къде си "
Нещата стават криминални  Simple Smile

# 489
Спрете чата, че пада нивото на темата.... Настоявам! Имам собственическо чувство и огромен сантимент към нея.

# 490
Мило ,нали няма да се сърдиш много ,днеска шибнах колата  ,ама леко бе ,само драскотина ,не се нерви ,ще я оправим ,боята ще стане по-убава от преди ,само теб ще возя обещавам  Simple Smile
Не се нерви на Бивол ,той е то майските телци ,те се вживяват повече в нещата ,аз съм по земен Laughing
А и забравих  да ти кажа ,ако се вземеме печелиш ,още едно телче (Брат ми) ,той е от майските ,та ще видиш всичко ,ще знаеш всичко за телците вече Laughing

# 491
Ох, Бивол, с това ниво... вече за втори път. Първият беше когато ви поздравих с песен.
аз пък имам сантимент към Тельо...

# 492
А за песента Take it easy  ли бе ,е то и аз не ги харесвам тея ,ама се въздържах  да казвам ,ето на спечелила си 6-ца от тото с мене Laughing + тва четох в рачешката тема че сте непохватни с ножа - нема да се плашиш, аз ще ти пазя пръстенцата от опасни и остри предмети

# 493
А за песента Take it easy  ли бе ,е то и аз не ги харесвам тея ,ама се въздържах  да казвам ,ето на спечелила си 6-ца от тото с мене Laughing + тва четох в рачешката тема че сте непохватни с ножа - нема да се плашиш, аз ще ти пазя пръстенцата от опасни и остри предмети

Ти по- добре като влезеш в кухнята си пази гърба Grinning Grinning

# 494
да с нея. на мен пък ми е особено на сърце песничката- виж как си усетил да си замълчиш- това си е то! Съдба. Затова си ми слабост  Flutter . но пък и Бивол не искам да дразня, защото дава мъдри съвети (в което ти- съкровище-не си от най дейните)
затова отново ще приема забележката. мир да има.

Общи условия

Активация на акаунт