Мъж Телец - 3

• 38 319
  • 767
  •   1
Отговори
# 495
Ти мани майтап ,ама имах една колежка рачка дето биеше мъжа си по главата с тенджерата ,трябва да свиквам май Laughing Е не съм деен ,как ще се издавам толкова нали все нещо скрито трябва да има ,я виж по другите теми дали има толкова подробности

# 496
Ти мани майтап ,ама имах една колежка рачка дето биеше мъжа си по главата с тенджерата ,трябва да свиквам май Laughing

Не е Май а, е Юли... Grinning айде млъквам че наистина разводнихме темата доста.

# 497
аз със острите предмети проблем нямам... (кого заблуждавам, онзи ден си рендосах пръстчето докато правих салата от моркови- цункай ми го да мине, Тельо )
Тази ще да е била доста луда  Joy
Мило, би могъл да дойдеш, ако искаш  в рачешката тема да не дразним Бивол  Flutter да видим там какъв фурор ще предизвикаме  Mr. Green

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 23:08 от M5

# 498
Еми добре ,почнаха да ме командват вече ,нема лошо  Laughing Нали почва с "Ела" - тва се води предложение бе ,подсказка Laughing

# 499
Леле оставих ви за 2 часа...... сгодихте се, сбихте се и накрая се оттеглихте  Joy!!!

Това за оставянето на избор забелязвам, че наистина е прецакване - няма избор - натиснат до стената и да действа!!!!!! Ей така май става номера при телците!   bouquet

# 500
С риск да си повторя въпроса  какво мислиш за това, че ми е казвал " Не се влюбвай в мене!" ... Дали наистина го мисли?  Tired[/color]

Аз също бих искала някое Теленце да каже какво мисли относно тези думи,  защото моето теле преди време ми беше казал нещо подобно. А то беше, че не искал да се виждаме много често, защото ще се влюбя в него newsm78

Ами, ти влюби ли се? Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 08:56 от RedBull

# 501
Много спам ... много нещо

# 502
Влезте в темата жената лъв или овен и ще видите какво змачи "Спам"

# 503

Аз вече бях влюбена  Blush

# 504
Привет на всички.От 12 години съм с едно теле,казвам си ръка на сърцето...е няма по голям кеф да живееш и да бъдеш обичан и обгрижван от теленце  Heart Eyes
пп.за дупетата е вярно  Wink

# 505
  • Варна
еее... много хубаво го каза Grinning

# 506
Цитат
От 12 години съм с едно теле,казвам си ръка на сърцето...е няма по голям кеф да живееш и да бъдеш обичан и обгрижван от теленце 

И аз искам така да направя някоя жена щастлива, уви, мазохисти са повечето човеци с вагини...

# 507
  • Варна
ами на първо четене, рядко изглеждате като ощастливители, въпреки че е така Grinning

# 508
Цитат
От 12 години съм с едно теле,казвам си ръка на сърцето...е няма по голям кеф да живееш и да бъдеш обичан и обгрижван от теленце 

И аз искам така да направя някоя жена щастлива, уви, мазохисти са повечето човеци с вагини...
защо бе, Бивол, защо мислиш така? на мен едно теле ми върза тенекия Sad не вярвах, че така ще стане но факт...

# 509
Сякаш вие не ни вързвате тенекии... Телето е най-страдащото животно от любовта, при това мъжките Телета..

Общи условия

Активация на акаунт