Мъж Телец - 3

• 38 314
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
Цитат
От 12 години съм с едно теле,казвам си ръка на сърцето...е няма по голям кеф да живееш и да бъдеш обичан и обгрижван от теленце 

И аз искам така да направя някоя жена щастлива, уви, мазохисти са повечето човеци с вагини...
Joy
Хвани си Девичка и няма да имаш проблем  Laughing

# 511
  • Варна
duh4enceto, ти ли си дева Grinning

# 512
# 513
Вместо да си вземаш дева ,вземи си домашна помощница ,хем ще чисти и подрежда без да ти мрънка и изисква Laughing А и е по евтино

# 514
С риск да си повторя въпроса  какво мислиш за това, че ми е казвал " Не се влюбвай в мене!" ... Дали наистина го мисли?  Tired[/color]

Аз също бих искала някое Теленце да каже какво мисли относно тези думи,  защото моето теле преди време ми беше казал нещо подобно. А то беше, че не искал да се виждаме много често, защото ще се влюбя в него newsm78

Ами, ти влюби ли се? Simple Smile

E, в крайна сметка някой има ли мнение по въпроса ни двете с щастливка?!

# 515
Така се случва, че все бягам от Девите. Нищо бе, нищо не ме тегли към тях, а те умират за мен, като некакъв спасителен пояс съм за тях. Пусти водолейки и скорпионки - изядоха ми главата в тоя живот...

# 516
Съкровище, след малко съм при рачките... Flutter

Бивол, водолейките и скорпионките са си супер.

# 517
Ех, умряла работа!  Flutter

# 518
Anaksimandra, мисля, че Бивол беше отговорил на твоят въпрос за влюбването в началото на втората тема за телците. и отговора беше нещо от рода на "много искам да се влюбиш в мен, но съм със странен характер"

# 519
БСДД, айде захапи ме с право сега!  Joy Joy Joy

Ще си прочета отново темичката, явно съм много изморена с новата работа - по цял ден чета писма и коментари, но с вас винаги е по-приятно!

М5, благодаря раче! Simple Smile  Hug

# 520
моля, моля, пак заповядай  Hug  Simple Smile

# 521
Няма да те  хапя ,знам че паметта не е много услужлива ,просто ми се искаше да не забравяме толкова ,тук ни е проблемът ,ето ти си прочела преди 1-2 седмици и вече не помниш

# 522
Здравейте,
досега винаги съм чела само, никога не съм коментирала, но ми стана безкрайно интересно Simple Smile
Та, запознах се с един господин Телец, после той активно взе да ме търси, да говорим.. Минаха се месец-два, най-сетне решихме да се видим (живеем в различни градове, учим в различни градове). Та първата среща.. сладурска работа, химия, едно друго, но нищо повече. Следователно аз, доста запленена, реших да ида в София, под предтекст да се видя с други приятели, но все пак да се видя и с него. Излязохме, беше добре, пак химия, и вече си получих първата целувка.. но точно след нея се наложи да останем още малко време заедно и беше доста неловко (целувката беше предвидена за чао). Разбрахме се да се видим следващия ден, съответно аз избързах и поисках да уговорим конкретен час, тъй като наистина исках да се видя и с други приятели. Обадих му се и го питах кога ще е готов, той каза до 40 мин., уговорихме се и 15мин преди срещата той ми прати СМС, че не се чувства добре и по-добре да оставим за друг път... Почувствах се зле и му пратих СМС, че не е нужно да ме лъже.. 2 дена никаква реакция, на третия ме пита дали не му се сърдя, понеже СМС-ът ми бил "някак си, не много топъл",  но като цяло доста дръпнато... и от тогава все така.. уж пише, но не така както беше преди това... а тъкмо бях решила, че се получават нещата....
Предполагам, че се е и стреснал малко сигурно, другото, което е, че му казах, че започвам работа, която съвсем ще запълва свбободното ми време...
За протокола, аз съм Скорпион Simple Smile)

Много точни попадания срещнах из мненията ви Simple Smile
Иначе съм имала връзка с Телец, но разликата беше, че тогава той се влюби пръв, но пък и аз бях много по-малка и различна и като цяло имаше катастрофален край Simple Smile Но все пак, докато не се карахме беше страхотно Simple Smile (с разлика, че винаги аз поемах инициативата към сдобряване )

Благодаря за търпението да прочетете дългия ми пост Simple Smile

Поздрави Simple Smile

# 523
Здравейте,
досега винаги съм чела само, никога не съм коментирала, но ми стана безкрайно интересно Simple Smile
Та, запознах се с един господин Телец, после той активно взе да ме търси, да говорим.. Минаха се месец-два, най-сетне решихме да се видим (живеем в различни градове, учим в различни градове). Та първата среща.. сладурска работа, химия, едно друго, но нищо повече. Следователно аз, доста запленена, реших да ида в София, под предтекст да се видя с други приятели, но все пак да се видя и с него. Излязохме, беше добре, пак химия, и вече си получих първата целувка.. но точно след нея се наложи да останем още малко време заедно и беше доста неловко (целувката беше предвидена за чао). Разбрахме се да се видим следващия ден, съответно аз избързах и поисках да уговорим конкретен час, тъй като наистина исках да се видя и с други приятели. Обадих му се и го питах кога ще е готов, той каза до 40 мин., уговорихме се и 15мин преди срещата той ми прати СМС, че не се чувства добре и по-добре да оставим за друг път... Почувствах се зле и му пратих СМС, че не е нужно да ме лъже.. 2 дена никаква реакция, на третия ме пита дали не му се сърдя, понеже СМС-ът ми бил "някак си, не много топъл",  но като цяло доста дръпнато... и от тогава все така.. уж пише, но не така както беше преди това... а тъкмо бях решила, че се получават нещата....
Предполагам, че се е и стреснал малко сигурно, другото, което е, че му казах, че започвам работа, която съвсем ще запълва свбободното ми време...
За протокола, аз съм Скорпион Simple Smile)

Много точни попадания срещнах из мненията ви Simple Smile
Иначе съм имала връзка с Телец, но разликата беше, че тогава той се влюби пръв, но пък и аз бях много по-малка и различна и като цяло имаше катастрофален край Simple Smile Но все пак, докато не се карахме беше страхотно Simple Smile (с разлика, че винаги аз поемах инициативата към сдобряване )

Благодаря за търпението да прочетете дългия ми пост Simple Smile

Поздрави Simple Smile

Харесал те е и е решил да приключи връзката защото е прозрял че вероятно нямате бъдеще. Ти от друг град той от друг град, учите на различни места и в крайна сметка къде са Ви допирните точки? Няма сигурна работа. Според мен.

# 524
fury на каква възраст сте ти и той ( чисто любопитство) ?

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 22:30 от naskob

Общи условия

Активация на акаунт