Зимата си заминава, СЕПТЕМВРИЙЧЕ на разходки се надява!

• 24 008
  • 698
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
newsm78 Яничка ми се губи втори ден newsm78

# 136
  • Пловдив
И да се похваля днес ми дойде уолкъра от Памперс!!!Много ми е гот.След още 10 печатчета ще си взема и другата играчка.И ми дойде,ама то беше крайно време вече.
Ееее, аз не смеех да се похваля, че много ги плюете тия памперси на Памперс  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green А откакто са се родили сме си все с тях.И нямаме никакви проблеми, нито кожни, нито пропускащи  Flutter Ние имаме вече жирафчето, а чакаме проходилката всеки момент да дойде!Събираме за котето вече Laughing!

# 137
Ивчо,честит празник мила,бъди здрава и много щастлива.  bouquet

Рали,успех утре. fingerscrossedи се надявам да си изяла учебниците за 8,9,10,11,12 клас по литература Joyегати преподавателите ooooh!

ауууу,ми аз вече съм събрала и за жирафа и за проходилката,добре ме подсетихте трябва да ги пратя.Сега ще прочета какво да направя,на кого да пращам.

Яна липсва май защото майка и вече е тук,ако не се лъжа newsm78

brawn,Влади вече казва свързано "баба",не знам дали ще има период в който ще спре,но сестра му беше почти проговорила и в мига в който той се роди млъкна Crossing Armsсега напоследък я виждам ,че иска да говори,но прави напук.

Тази сутрин ме изненада приятно,аз правя кафе за мен и баща и,на нея закуска,а тя от дивана ми крещи''обичам те мами,обичам те мами"направо се напишках от кеф,а баща и позеленя от завист Mr. Green

# 138
  • у нас
оооо ама той изобщо не кара по учебници- цитира едни руски поеми ooooh!

# 139
И да се похваля днес ми дойде уолкъра от Памперс!!!Много ми е гот.След още 10 печатчета ще си взема и другата играчка.И ми дойде,ама то беше крайно време вече.
Ееее, аз не смеех да се похваля, че много ги плюете тия памперси на Памперс  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green А откакто са се родили сме си все с тях.И нямаме никакви проблеми, нито кожни, нито пропускащи  Flutter Ние имаме вече жирафчето, а чакаме проходилката всеки момент да дойде!Събираме за котето вече Laughing!

еееееееееее,твоите са двама LaughingИ ние сме си с Памперс,другото ще ни е жирафчето.

# 140
  • София
newsm78 Яничка ми се губи втори ден newsm78

Засякох я да чете темата преди час, но не е писала, дано всичко е наред!

Ивчо, ЧРД!!!   bouquet

# 141
  • Пловдив

еееееееееее,твоите са двама LaughingИ ние сме си с Памперс,другото ще ни е жирафчето.
Ми , кой как се уреди  newsm08

# 142
Ехо, здравейте

аз какво да ви кажа - толкова проблеми ме налегнаха,че освен да се оплаквам с часове друго незнам.

страхотен проблем с колата и майстора- стигаме сега до жалби в полицията и съд.

бебка ми е болна ( или беше) с много висока Т. и май я пооправих ,но нали си имаше проблем с кожата и сега и купих екзомега на Адерма и пламна цялата  newsm45 - сега ще търча към кожния диспансер.

На мен днес ми откриха Хашимото - и от сега лекарства, според Рали до живот.

е как да пиша , как да имам насторение изобщо да живе . освен да плача друго не ми идва на ум.
вече ми писна всичко.

# 143
  • София
Гале, горе главата!

Ще се оправят нещата!  Hug

Наистина май ти е трудно, но кураж!

и честит имен ден на теб, на Велизарка и на всички които имат поводи да празнуват днес!   bouquet

# 144
Привет и от мен  Hug

не съм писала няколко дни, но ви наглеждах  Wink липсвах ли ви  newsm78 Mr. Green

Галче, много кофти случки, но не се отчайвай, горе главата ти си пич и ще се справите  Naughty най-важно е, че Дари е добре, другото ще се нареди  Hug ако нямаш добър кожен лекар мога да ти препоръчам Дерменджиева (Токуда) тя е бивш кадър на Кожна поликлиника  Peace спирай мазилата и пробвай с чист зехтин  Peace

Рали, успех утре  Praynig и да се похвалиш после  Naughty
Добре дошла на Биренка   Hug

И ние вчера имахме ДК, вече сме 7400 и 70 см. расте си бебка  Heart Eyes биха ни третия хепатит и сега ни остава последния Пентаксим и почваме синфлорикса  ooooh! много ме навива нашето педи за Ротарикса, ама аз много се чудя, каза, че ако я водим на море било задължително да се сложи  Whistling

а за захранването нямам думи, толкова тегаво ни върви, още малко ще стане на 7 месеца, а още почти нищо не съм въвела ooooh! максимума, който е яла е 40 гр.  Wink като ви чета, че вече и попари почвате има да ви гоним.
и да се оплача, изтекла ми е книжката ще трябва да ходя до кат, някои знае ли още ли има големи опашки??? много ми е тъпо, а до преди седмица не знаех дори, че цял месец си карам с изтекла книжка Mr. Green

целувки и после пак ще пиша ако смогна  Heart Eyes

# 145
еххх забравих да честитя на именниците днес  ooooh! Да сте живи и здрави и много щастливи!   bouquet

Честито и на всички бебоци родени на днешната дата   bouquet

# 146
galq, Честит Имен Ден!!! Бъди здрава, силна и упорита, всичко ще се оправи!
За Хашимотото не се притеснявай, не си сама и не е и толкова страшно! Това да ни е болестта, друго да няма по-сериозно. А другите проблеми ще отминат, щом Дари е добре и ти ще си! Като ти се плаче, поплачи си, пък после вдигай главата и гледай напред, имаш си най-прекрасния стимул за живот!!!
Tommelise, успех!!!
bubbast , Ники също много харесва зайче с морков (на Гербер), повече му се услажда и от зеленчуковите бъркочи.
Сега като писахте за бебчетата на Дамяни се усетих, че ви четях от време на време като бях бременна. Но тогава не пишех много из форумите, а сега ставам оправям Ники и сядам да прегледам как сте, да драсна и аз нещо. Кафето не мога да си изпия без да вляза и да прочета пропуснатото.
Добре дошла, Биренка!!!

# 147
  • на североизток
Честито на всички именници bouquet
Галеее, много кофти ситуации са се струпали при теб  spoko
Само не се предавай, нали трудностите ни правят по-силни! Колкото и да е клише си е вярно! Така, че горе главата и всичко ще се оправи  Hug  Hug  Hug
А аз като незпозната искам да ви питам какво имате предвид под Хашимото  newsm78 Ясно, че е някакво заболяване, ама какво?

И още нещо, което се каня мнооого отдавна да ви питам Embarassed Как се определя във форума кой да е ентусиаст, кой начинаещ? Доколкото успях да схвана зависи от броя на публикациите, но пък не мога да разбера на кое се вика публикация newsm78 Ясно, че не всеки пост е публикация, но тогава кое е? Не, че ми е толкова важно, но се чудех кога ще стана ентусиаст Mr. Green  Laughing

Добре дошла на Биренка welcome и я карай по-леко, че както всички сме недоспали и изморени майки, да не стане някоя излишна кавга  Mr. Green  Peace  Hug

# 148
Tommelise, един мой преподавател пък по органична химия на изпита ме препита за биографията и творческата дейност на Паганини Crazy Всеки луд - с номера си Mr. Green
гала, има и такива дни. Дано само да сте здравички, всичко друго ще отмине.
Мъниче, а колко успява да изяде бебчо от нещото newsm78 Майка ми беше дала цял банан на малкия и доста беше поизръбал (нищо, че още няма зъби), но това си е мекичък банан все пак...

# 149
  • София

и да се оплача, изтекла ми е книжката ще трябва да ходя до кат, някои знае ли още ли има големи опашки??? много ми е тъпо, а до преди седмица не знаех дори, че цял месец си карам с изтекла книжка Mr. Green

Аз ходих през декември...но с бебе Simple Smile Взех си номерче и като видяха бебето, веднага ме повикаха преди всички.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт