Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 831
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Мрънмот-много сте готини бре Grinning В неделя и ние ще си спретнем една срещичка и се надявам да качим снимки !
Честито за бригадата newsm10 Успех Grinning
Аз току-що приключих с вечерята и се надявам Спаска да не ме споходи по-късно Praynig
Лека и спокойна вечер на всички !

# 316
Мрънмот-много сте готини бре Grinning В неделя и ние ще си спретнем една срещичка и се надявам да качим снимки !
Честито за бригадата newsm10 Успех Grinning
Аз току-що приключих с вечерята и се надявам Спаска да не ме споходи по-късно Praynig
Лека и спокойна вечер на всички !

Мерси Grinning А ти каква е тая вечеря в 5ч? Това все пак е диета, която изисква ядене по много и по всяко време  Naughty Не си мъчи организма - с неядене не се отслабва - Дюкан е диетата, в която яденето е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Grinning  bouquet

# 317
  • Лутаща се
Хубава срещичка си спретнахме  Grinning Party

ПС: Одобриха ме за бригада, разгледах офертите и най-вероятно на 25.05 - отлитааааам Party Party Party
Браво, честито и на теб!   bouquet
Исках на едната снимка да съм усмихната, на другата сериозна, че за първи път се показвам. Ма аз съм направо страшна на втората снимка бе  Shocked Не ми забелязвайте, другия път няма да съм сериозна  Mr. Green

# 318
  • Пловдив
Да,права си че е така,но забелязах,че се чувствам много по-добре като вечерям толкова рано,спя по-спокойно,а и кантара показва по-нормални цифри newsm47.Вечерта си позволявам чаша мляко и се паркирам в леглото Grinning
Сега видях,че ще си имаме Дюканско бебче Grinning Честито и от мен  smile3504
Ozverela-бързо оздравяване на детенце,ще го израсте,не се притеснявай ! И за моите викаха-бронхиална астма,наследствено от баща им,ама аз не дадох да ги тестуват и ето на....големи магарици станаха !
Момичета,цял ден чета за този сладкиш на Падаща звезда....дайте рецепта най-накрая Twisted Evil
ПЛОВДИВСКА СРЕЩА-20.03.11г,14,00 часа пред МОЛ Пловдив

# 319
  • на острова на мечтите
Хопала,пак съм в темата, съЩо като моят скокльо Grinning. МаджиА комплименти за бебо  bouquet
Мрън, ама това Болярките са си болярки, мноу убави бе newsm10. Аз днес от липса на време спретнах диети4на пуеШка Шунка с бъркани яйца и едно диети4но пуШено сиренце олекотено откъм мазнини, та да видим утре кво Шъ ре4е тази ГАД Кантарев #2gunfireМай отдавна не съм го Шутирала Rage bambam
Хайде гуШка, 4е неЩо изостанах с работата Heart Eyes

# 320
MagieA, честито момиче. Няма нищо по хубаво от бебче.  baby Пожелавам ти лека бременост и раждане.
Болярки- сладуранки, много сте хубави момичета. Мрънмотче, другите момичета ще са ти още по голям стимул newsm10

# 321
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Здравейте на всички!!!
Не съм писала от сто години ,ама нямам с какво да е похваля и само прехвърлям темата периодично да не отърва нещо съществено. Crazy
Седя си аз вече месец и половина около70 -71 кг.За кратко видях 69 и малко и толкос.Надявам се като се постопли трайно и вземем да ходим на километрични разходки да сборя поне още 2-3 кг да си стигна поне калкулатора ,ако не и кг дето съм си заплюла.Но съм решила на 8.04 да влизам във трета ,че тогава правя година втора и това ми се струва повече от достатъчно.Колкото съм до тогава ,толкос.Сборих повече от колкото и самата аз очаквах,тъй че сега временно ще си пренасоча енергията към това да съхраня постигнатото ,отколкото да продължавам да гоня Михаля. Mr. Green

Пожелавам на MagieA лека и безпроблемна бременост и прекрасно малко бебче накрая. Hug
Гледам Medlar разбунила духовете с моят сладкиш,та да не ви мъча повече ще драсна рецептата. Laughing

„Дюканско тирамису”
за блата:
6 белтъка на сняг
подсладител ( на вкус ,защото всеки подсладител подслажда различно около   1 ч.л. Суйтли ако е Хускол 2 ч.л.)
2 жълтъка
3 с.л. трици
Бие се  белтъка на сняг ,после се  разбива подсладителя с жълтъка и триците ,една ванилия и се слагат  в белтъците на сняг, като се бърка леко с дървена шпатула да не спадне белтъка.
На хартия за печене  се разстила и  се пече в предварително загрята до 200 градуса  фурна ,като се сложи блата се намаля на 180 градуса,да се зачерви и се вади . След изстине се  отлепя от хартията и се реже на блатове с размери  колкото дъното на съда в които ще редим сладкиша.( аз редя в една пластмасова кутия  размери около 20/10)

Крема е яйчен най -  обикновен.
800мл.прясно мляко  .Към него като заври  се добавят 4 жълтъка разбит с подсладител 2-3 с.л.Бърка се  докато леко сгъсти(то не че мн. се сгъстява ,ама долу горе леко по плътно става  при бъркане).Желателно е да се бърка с дървена шпатула ,че мн се пресича .
 Сваляш от котлона да изстива,като се охлади се слага желатин( аз слагам 1 на д-р Йоткер ,той е за 500 мл течност, но така крема не става мн желиран като тухла а остава пухкав ).Слагам и ванилия като поизстине, да не се изветря аромата.
  Като крема е със желатина ,вече се подрежда ред блат отгоре крем ,блат, крем и тъй най -отгоре крем.Всяко парче от блата се накисва в мляко с нескафе преди да се сложи.Ако не искате кафян вкус, може само в мляко пак става мн вкусно.
  след 6-7 часа е готова
Вместо ванилия можете да ползвате и други есенции(кокос,шоколад,праскова и т.н)
ДА ВИ Е  СЛАДКО!!!

Пожелавам ви хубава вечер! Hug

# 322
Мацки, искам да ви питам за това прословуто котидж сирене ! Позовелно ли е във втора фаза? Знам, че сиренето като цяло не е позволено, но все пак да попитам.

А да ! При нас се продават сирена с ниска малсеност - диетични. Може ли все пак да си хапвам доматите  с малко от това сирене или по-добре не?!  newsm78

# 323
Да напомня само и бягам на танцова :

Варненска среща на дюканки -19 март от 14.00 ч пред входа на МОЛ-Варна!

Вземете си усмивките и доброто настроение и идвайте.Всички са поканени -Варна,област Варна и околия ,чак до Бургас . newsm44 newsm68 newsm44

# 324
  • София
Здравейтеее  wavey

Търновки, страхотни сте. Малко ви е камерен състава  Wink На следващата среща-повече дюканки-фиданки и повече снимки!

Аз продължавам да тъпча на 58 кила и това си е  Confused. Май е крайно наложително да събудя метаболизма си с малко двигателна активност и по този повод да споделя, че си търся компания за народни танци в студио до хотел "Плиска", групата за начинаещи стартира на 5 април, ще се танцува във вторник и четвъртък от 18.00 до 19.00ч. Точният адрес е денс-студио "Tropical line" на ул. Лидице 1, в сградата на хотел "Европа". В центъра има също фитнес, сауна, солариум, масажи... Ще се радвам, ако някой се присъедини  Hug

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 19:35 от desitka*

# 325
Добър вечер, момичета! Нови дюканки в групата приемате ли?  Embarassed

# 326
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug Hug Hug
      zverka , чакаме снимка на готовото творение  Peace Че аз имам три започнати и ... вече повече от две години не съм ги вадила, един бод не съм направила по тях  Blush
      tonnny_bg , баба ми, лека и пръст, като свършеха празниците и изпроводеше гостите все питаше от гости и празници файда има ли  hahaha
      Нани2 , едва ли причината е в пшеничените трици, не се коси  Peace Вярно, че имат различни свойства, но по-важното е, че си си хапвала трици, независимо какви.
      MariDi стига ми пали фитилите, че и седмицата дълга, и почивката къса, ако я прекарам в кандилкане по пътищата, в понеделник ще съм като препикано мушкато  Sad
      Dido4ka , просто лично мнение. Аз в първа не помня как и колко ядях, обаче си спомням малко преди да вляза в трета какви количества омитах и това ми беше за едни хранене, пък ядях по 6 - 7 пъти на ден  Rolling Eyes Но ти си знаеш, познаваш организма си и можеш да презениш най-добре  Peace
      skarlet71, какво стана с херингата? Ти от къде искаш да сваляш килца бе, моме!?
      grax , ти още ли не си си дошла  Shocked Пък мая в триците няма смисъл на слагаш - проверено е  Peace
      tatianap , грамажа за нишестените се отнася за готов продукт и приготвен по дюкански, иначе си е чиста гала  Peace
      MagieA , честито   bouquet Лека и безпроблемна бременост и да попълниш списъка на дюки бебоците с още едно здраво, палаво и красиво съкровище  Peace
      marielameme , зависи за кой хляб питаш... Хляб от тризи можеш да си правиш и в първа и втора фаза; в трета включваш 2 филийки пълнозърнест на ден и ако питаш мен на такъв си оставаш.
       ozverela , не знам как ще се разделим с любимия Дивак, но предложенията за срещи на открито стават все повече, така че... давайте предложения, да си изберем нещо подходящо  Peace
       мрЪнмот , малко, но качествени - сладурки  Heart Eyes Ама... Gardenia съвсем се е свършила бе  Shocked
       danilu , по вашите земи може и да има режимно сиренце, ама прочети му хубаво етикате, да не се окаже, че си изкарваш на Кантарев собственото недоглеждане  Peace
      Падаща звезда , много вкусно звучи, но аз ще си открадна само идеята за блата, крема ще си го направя почти като истински, но с извара вместо Маскрапоне, защото не се притеснявам да хапвам сурови яйца  Peace Само да ми дойде музата и ще се развъртя в кухнята...
      бяла лястовица, чети внимателно етикетие, ако искаш, сподели състава на тези сирена, иначе не можем да дадем адекванет съвет  Peace
       desitka* , много ми е далече, бре, иначе колко му е да тропкам хорца, с моите спънати крака  hahaha Ама докато дойда, докато се прибера..., то ще трябва да се преселя при свеки  hahaha
      Orea , сподели повечко за себе си  Hug
      Раничко е май, ама аз ще раздавам козинките и ще ходя да се напаря в банята, че нещо съм се схванала..., не е за разплавяна. От липса на "техници" ще да е, ама нейсе.

Лека, мека, палава, розова и режимна  Hug Hug Hug

# 327
  • Варна
Мименсита, днес храната наистина ми беше малко Confused Имах една кофичка мляко и две филета. А сутринта вкъщи си хапнах триците с мляко. Вечерта бях много гладна и ми беше много измаляло. Но кофти, че нямаше къде около работа да си взема нещо режимно. Вечерта си хапнах скариди и рибка-лаврак и половин кофичка мляко със степче. И като че ли ми е още гладно Crazy
Смятам за утре супер да се запася с храна на работа и дано имам сгоден случай да мога по често да си хапвам.
Варненки, няма да успея за срещата, защото ще съм на работа, надявам се следващия път да мога да дойда.  bouquet

# 328
Мога да споделя, че от вчера отново започнах режима, за мен това е "поправка", защото преди 3 кг успях да сваля 10 кг с него...резултатът беше супер, но в третата фаза се провалих!
Вторият път е доста по-трудно от първия, сигурно защото знаеш повече за това, което те чака!  Wink
И така, прочетох темата ви, много ви харесва това, че се подкрепяте, мисля, че това да има с кого да споделях как върви режима и този някой да знае през какво минаваш, е много важно да успееш...което този път много искам да направя, защото кг-те този път не са 10, а вече са 15!
За това съм тук!  Rolling Eyes

# 329
  • лом
здравейте,искам да ви питам,мога ли да изпия една безалкохолна бира? четох съставките и ми се струва че няма нищо нережимно..  beer3 със дробчета на фурна добре ще ми дойде Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт