Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 796
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Nelinka-медът не е разрешен ! Замени го с някакъв подсладител:)

Вероник,не съм си и помислила,че ще се откажеш:)

# 361
Вероник,не съм си и помислила,че ще се откажеш:)

хаха, бе аз да си кажа, нали знаеш  Laughing

# 362
  • Стара Загора
Only-много ти благодаря,а имали значение какъв е подсладителя

# 363
  • Пловдив
Nelinka-аз ползвам Суитли,но разбрах ,че е вреден.Нека и другите да си кажат мнението newsm78

# 364
  • на острова на мечтите
Скок подскок, пак съм аз, 4ао на вси4ки и най ве4е на новите. Страхотен избор е диетата ДЮКАН.
Аз от глупост, преди 4год, влязох в крити4еската на само46год. и това ме оШиШка с около 12кг, и колкото по малко ядях, толкова пове4е трупах ooooh!Изпаднах в депресия и тогава за първи път пробвах ДЮКАН с главозамайваЩ резултат. Сега, след като ка4их около 7кг съм на поправка и е малко по трудно.
Аз се меря преди да си легна,т.е по4ти без опаковка Embarassed,а сутрин преди да хукна да ти4кам, т.е. отново без дреШки,или по4ти. Сега Ще правя замервания няколко дни,без да местя кантарев и с едно и съЩо облекло,т.е без hahaha,та да видя,откъде идва тази разлика. Ина4е гледам разни реклами"Да отслабнем, докато спим" Thinking ама явно не се отнася за мен Crossing Arms
Утре е национален празник и вероятно няма да ви видя за 4дни и ве4е ми липсвате, затова ГОЛЯМО ГУШ и не сварШвайте темата без мен #2gunfire

# 365
Only-много ти благодаря,а имали значение какъв е подсладителя

Аз пък карам със Стевия. Така и не се престраших да си купя някакъв изкуствен подсладител, освен Степчето, което бъркам в киселото мляко и Колата Лайт, която пия от време на време.
И в тоя ред на мисли - вече за втори път си правя Дюканското ала`мляко с ориз - е няма такава прелест просто! Hug Влюбих се направо!
А и явно имам нужда от нещо сладичко, та да си подхраня мозъка, `щото тотално изтрещях  Crazy и оня ден забравих да отида да взема детето от училище! ooooh! Такова чудо не ми се беше случвало! Mr. Green

# 366
nelinka_stz,ти калкулатора прави ли си?На 38г си ,168см и искаш да си 49-50кг  newsm78 newsm78 newsm78.Сега ще ми кажеш ,че на толкова най-добре се чувстваш.Добре ама кога си била толкова 50кг?
Момичета,поставяйте си разумни цели.Не може да си висока почти 170см и да искаш да тежим 49кг.Нещо няма резон. #Crazy ooooh! newsm78

# 367
Здравейте Grinning Днес в това хубаво време такава разходка му ударих, че накрая започнаха да ми падат дънките Mr. Green Laughing Не знам дали имам някакви минуси, защото нямам кантар, но силно се надявам със старта на разходките да се появят и минусите Grinning

Лека вечер и много минуси ви желая Party  bouquet
пс: Gardenia, няма четки бе Rolling Eyes а за возенето - то ясно Laughing
Песен за релакс  Nature Sun With Face

От утре дъжд  Wear Umbrella Гадост tantrum

# 368
Изкуствените подсладители са страшен бич, не съм вманиачена на тема здравословен живот, но това е нещото, което никога няма да припари вкъщи под никакъв вариант, нито ще го консумирам навън. Който се интересува може да прочете по темата. Предпочитам захарта, дори и с всичките й калории.

Аз не спазвам диетата на Дюкан, но вероятно ще се включа скоро, но само като ползвам основни съвети. Апетитът ми нарасна неимоверно последните месеци, събуждам се с мисълта за храна, което е нетипично за мен.

# 369
  • Пловдив
Защо тук всички ни смятат за безмозъчни дебелани, които никога нищо не са чели  newsm78

nelinka_stz - 168 см и 55.600кг и 5 дни ударна и ... я да си замълча отново.

# 370
Здравейте, дами !

Значи погледнах сиренето, което го дават light  9% масленост Confused, aма няма да стане с него-жалко.  Sad

Иначе режимът ми върви добре, посвикнах си, но имам едно притеснение. Започнаха да ми се рушат зъбите, ей така от 5 дена  ooooh!. Дали може да е от диетата, много съм притеснена.  Confused Два зъба в средата направо се рушат, падат малки частички от тях  ooooh!.
Другият четвъртък съм на зъболекар и ще кажат от какво е, но до сега много рядко съм имала проблеми със зъбите,а от такова естество пък абсурд.  Tired

Поздрави на всички от дъждовна и студена Германия ! Hug Wear Umbrella

# 371
Добър ден момичета-кокичета!Тази сутрин бях+200гр. Cry-направо съм бясна,уж съм сриктна,но ето че май бъркам!?А ето я моята кратка дюканска история:начало на режима-28февруари:10дни-ударна,начало на втора-10март,после ПЗ-три дена:спрях се на вариант:4/3,ноо ето че днес имам плюсов резултат.Моля дайте съвет как да ги редувам,че имам още много килца за сваляне:започнах от 82,сега съм77 newsm78 и незнам как да продължа по нататък,имам впредвид:как да ги редувам? newsm12

На мен лично протеиновите дни са ми жестока мъка, за това предишния път пробвах какво ли не като вариант - 1/1, 2/3 и т.н, но най-добрия резултат според мен дава редуването 5/5.

# 372
Здравейте, дами !

Значи погледнах сиренето, което го дават light  9% масленост Confused, aма няма да стане с него-жалко.  Sad

Иначе режимът ми върви добре, посвикнах си, но имам едно притеснение. Започнаха да ми се рушат зъбите, ей така от 5 дена  ooooh!. Дали може да е от диетата, много съм притеснена.  Confused Два зъба в средата направо се рушат, падат малки частички от тях  ooooh!.
Другият четвъртък съм на зъболекар и ще кажат от какво е, но до сега много рядко съм имала проблеми със зъбите,а от такова естество пък абсурд.  Tired

Поздрави на всички от дъждовна и студена Германия ! Hug Wear Umbrella
нормално е след бременост

# 373
А добър вечер и от мен Simple Smile
Честито на минусчетата и на месечинките /разсеях се и не запомних кой беше и днес ли беше  ooooh!/, а на плюсчетата - спокойно, диетата е завинаги, все ще ги савлим тези кг  Mr. Green

Болярки, ама много сте ми сладки  Hug И аз искам на среща вече.  Crossing Arms Heart Eyes

аз утре съм на интервю и вместо да чета за него, че ще ме препитват, чета вас  Crazy

Аз продължавам да задържам и за да си успокоя душичката днес изкупих магазините  Party имам си нови обувки, два чифта  Laughing панталонче и страхотна риза и разни други дребни нещица, които правят живота ми щастлив  Joy Ей ме на, такава съм, вещоманка  Blush hahaha

Да си призная нещо. Не че ще ми олекне на мен или на кантарев, но искам да си го кажа. Днес ми светна защо задържам. Ядох онзи ден една лютеница. Домашна беше. Уж с по-малко захар и мазнина, ноооо със захар и с олио. Момичета, не се подлъгвайте като мен по такива храни. Заради две минути удоволствие повече от седмица се чудя от къде ми е това задържане.

За зъбите да споделя. Аз лично със зъби не съм имала проблем от диетата. Кариесчета разни да, нормално е. Само забелязах, че ми потъмняха от колата и ми се оголиха венците малко, вероятно пак заради колата, и ми бяха станали супер чувствителни. Но с подходящи четка и паста се успокоиха. Сега усещам, че пак ме наболяват и аз се замислям за зъболекар.

nelinka_stz, чакай, че ти завидях. Висока си колкото мен, а си по-лека отколкото аз в мечтите ми.  hahaha Нали имаше една формула едно време кг=височина-110, което пък е =57. Аз 68 да стана ще съм доволна  Crazy Нелинка, мисля, че закуската ти е малко. Вероятно моите представи за вярното количество храна са изкривени, но мисля, че ядеш малко. Яж повече месо и риба. Вземи си и извара и включи и нея. Позволена е, вкусна е и е полезна. И с кафето ще свикнеш, това 3в1 е супер сладко и е нормално сега да не ти е вкусно без захар. Подсладителите сигурно ще ти се сторят странни на вкус. Сега като се замисля, ако си на Дюкан май е по-вероятно да качиш отколкото да свалиш  Whistling Тук се яде.

Лека и спокойна нощ.

# 374
Добър ден момичета-кокичета!Тази сутрин бях+200гр. Cry-направо съм бясна,уж съм сриктна,но ето че май бъркам!?А ето я моята кратка дюканска история:начало на режима-28февруари:10дни-ударна,начало на втора-10март,после ПЗ-три дена:спрях се на вариант:4/3,ноо ето че днес имам плюсов резултат.Моля дайте съвет как да ги редувам,че имам още много килца за сваляне:започнах от 82,сега съм77 newsm78 и незнам как да продължа по нататък,имам впредвид:как да ги редувам? newsm12

На мен лично протеиновите дни са ми жестока мъка, за това предишния път пробвах какво ли не като вариант - 1/1, 2/3 и т.н, но най-добрия резултат според мен дава редуването 5/5.
и аз съм 5/5 и съм доволна. на мен ми е зор вечер преди лягане, ставам ужасно гладна  Sad. Дойде ли това време и ми идва да изям целия свят Whistling.

Общи условия

Активация на акаунт