Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 807
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
  • Лутаща се
      skarlet71, какво стана с херингата? Ти от къде искаш да сваляш килца бе, моме!?

Относно херингата - никога повече няма да купя такава риба - отврат е. Киснах я в оцет и костите се стопиха. Изпекох я във фолио с подправки. Обаче стана такава кашава гадост, че определено ще е трудно да се изяде  Sick
А килца искам да махна от краката и дупето и още малко от талията. До сега свалих 5-6 кг. и то предимно от талия и ханш. Още само 3-4 и съм готова  Grinning

Мрън, ама това Болярките са си болярки, мноу убави бе newsm10.
Ъм да ти кажа ли... нямаше нито една болярка - Плевен, Русе, Дряново и малко Своге-участие, ама бивш дюкански кадър Joy

Ни'й сме както се казва - присадени на ..... клон  Mr. Green
Пък ако знаеш каква жега ми беше.... но добре че вече има слънце. А очите навън ли съм винаги са скрити, че иначе ме болят. Съжалявам, сигурно ви е било кофти заради очилата, ама......  Sad

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 00:29 от skarlet71

# 346
  • София :(
          Добро утро  Hug
      Не е ли време за кафенце, а?

Dido4ka , за това ми се беше сраснала раницата с гърба - мъкнех манджи като за цяла рота  hahaha
     veru6kaa , де тиган де...
     ozverela, а водач предлагаш ли  hahaha Добре де, може и само с карта или GPS координати да се справя  Joy
     elan71 , добре дошла и успех  Peace
     Хм..., MariDi   newsm78
     grax , хайде, хайде, че тъкмо се заформи такава хубава дружинка...
     Gardenia , да не ти е уруки  Heart Eyes
     Пак ли стана време беее, не ми се ходи на работа пък...  Cry Ма кой ли ме пита  Rolling Eyes
            Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug   

# 347
  • на острова на мечтите
Хей, 4ао на вси4ки Grinning Абе, аз много раз4итам на компЮтърната си памет и бях останала с впе4атлението, 4е Мрън беШе писала, 4е е време да се събират и Търновки newsm78? Но пак сте си болярки, заЩото сте знатни ли4ности smile3521,лоШо няма.
Аз пак да питам, сноЩи се мерих 73,600, тази сутрин се мерих 73,600, абе възможно ли е да не съм изгорила нито грам през ноЩа или е време да разстрелям кантара #2gunfire? Ако се тегля по обяд съм с около половин кило по малко, ама ми се Ще да разбера дали само аз съм сбъркана,или е нормално? Преди време една позната тук ми беШе споменала, 4е нейната диетоложка я беШе съветвала да се мери по обяд, ама на мен не ми се видя обосновано. ЗАЩО по обяд, след като Шкембо би трябвало да обработва вси4ко изядено докато спим?
ГОЛЯМО МЛЯС на вси4ки

# 348
Благодаря ви момичета за отговорите.
Страхотни сте.
Пожелавам ви по-бързо постигане на поставените от вас цели.

# 349
  • Варна
Добър ден момичета-кокичета!Тази сутрин бях+200гр. Cry-направо съм бясна,уж съм сриктна,но ето че май бъркам!?А ето я моята кратка дюканска история:начало на режима-28февруари:10дни-ударна,начало на втора-10март,после ПЗ-три дена:спрях се на вариант:4/3,ноо ето че днес имам плюсов резултат.Моля дайте съвет как да ги редувам,че имам още много килца за сваляне:започнах от 82,сега съм77 newsm78 и незнам как да продължа по нататък,имам впредвид:как да ги редувам? newsm12

# 350
danilu , без да съм сигурна в правотата си и без да харесвам диетолозите, мисля най-вярна представа кантара дава през деня, когато си ял и пил Rolling Eyes  вечер се ограничаваме, за да не ни е тежко, сутрин пък отделяме това-онова  Crazy  Странно, аз пък през деня съм поне килограм в повече  Thinking
Аз влизам да изплача, че наруших диетата Cry с един и една от тези зачеркнатите работи ooooh! малката с нейния бебешки пуберитет ме влуди, падна ми пердето и  Tired Но така или иначе съм с килограм и половина по-малко Rolling Eyes От днес с нови сили  Tired Моите мерки са гръдна об.-103, талия -91,ханш-98, много се надявам да имам талия в скоро време  Mr. Green

# 351
Опа,добър ден . Hug Как сте ,сладурки?
Вчера след П ден с танцова само -200гр,което незнам да го смятам ли въобще за минус. newsm78
Тоз кантар ме ядосва вече.Ама карай ади няма да му се връзвам много.Днес съм на фитнес.Засилила съм физическите упражнения ,да видим какъв ще е резултата. Thinking
Сутринта преди кафето реших да изпия тоз ХУСК  вода .Малеее,няма такава отврат. Sick Едвам го преглътнах.С кисело мляко по-добре ми е.Повече ХУСК  с вода няма да пия. Naughty
danilu,ти вчера пак ли леко облечена се тегли?Дрехите също оказват влияние.Пък може и да си в период на задържане. newsm78
veru6kaa,занапред да си знаеш има ли на етикета нещо ,завършващо на -оза хич не е препоръчително. Naughty Naughty
Аз да си похваля мъжо -вече е 115,4 (от 120 тръгна). Heart Eyes Heart Eyes

# 352
  • Варна
Мимс, за това днес и аз се запасих, ама пусто на работя не мога да хапвам постоянно, че в стаята все някои има.
Днес минуса ми беше само 100гр., но не се отчайвам, продължавам си. Днес пак съм на пилешки филета и кисело мляко за следобедна закуска, а довечера ще дояждам рибка и ще правя кюфтета. Но не ми се занимава да ги пека на скара и да се омирисвам. Мога ли да го оформя като кюфтенца и да ги опека във фурната? Без да слагам мазнина, разбира се  Grinning

# 353
Може,разбира се ама ги нареди върху хартия за печене ,да не ти залепнат. Heart Eyes

# 354
  • Варна
Ух, супер, ще си хапна тогава. Благодаря ти, Тони   bouquet
А гъби през ПЗ дните ли можеха само да се ядат? Искам вече да идват дните със зеленчуците, че снощи като рязах домати и краставици за децата, така хубаво ухаеха  Rolling Eyes
Дайте някаква идея за гарнитурка към кюфтетата. Може би някаква извара объркана с кис. мляко newsm78

# 355
  • Пловдив
Dido4ka,извара с кис.мляко е добре,но може да сложиш вътре и малко пресен чесън.Ще стане по-ароматно newsm10
Elan,схемата5/5 си мисля че е най-подходяща за тези от нас,които искат да свалят повече килограми,но нека кажат и другите Grinning

ПЛОВДИВСКА СРЕЩА-20.03.11г.,14,00 часа пред МОЛ Пловдив,всички са поканени на кафенце и сладки приказки smile3503

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 14:44 от Only

# 356
  • Лутаща се
Дайте някаква идея за гарнитурка към кюфтетата. Може би някаква извара объркана с кис. мляко newsm78
Аз си направих страхотна гарнитура. Ако искаш ето:
около 200 гр. извара
50 мл. прясно мляко
1 с.л. диетична горчица
чесън на прах, сол
магданоз и копър /имам замразени във фризера/
Докарах го да е на гъстота да може да се маже. Ти си прецени как ти е добре.

Днес си купих едно огромно ГЛАВИЩЕ от толстолоб. Едва го замъкнах до офиса. Ще стане много - много рибена чорба. Както ми се е прияла............

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 15:00 от skarlet71

# 357
Мацки, аз съм жива Mr. Green
Да не помислите, че съм се отказала, ама в тва време просто няма кога да сядам на компютъра. Сутрин докато станем, оправим се и хапнем и бръмчим навън с дребния. Такива хубави разходки си правим. После пък за баткото. Ех, колко го обичам това слънчице. Даже и тен вече имаме с дребния Mr. Green

# 358
Здравейте момичета! Ей от кога го чаках това топло време. Трети ден съм по разходки и кантарът вече ме обича. Бубка вече върви и сега бяганията по площадките ще са повече, а килата се надявам да станат по малко Laughing
Добре дошли на новите във форума и успех с диетата Hug
Верушка, много бързо си свалила 10 кг, само за 45 дни. Как го правиш момиче? Сподели какво ядеш и от кое се ограничаваш. При мен нещата вървят по бавно. Отдавам го на това, че в студеното време си стоях у дома с малката.
danilu, и на мен ми се е случвало два поредни дни да ми показва едно и също. Аз обаче се меря сутрин. Пия ли кафето и веднага имам покачване. А  до вечерта покачването е още по голямо, естествено. За себе си съм решила, че ако в края на деня покаже кантарът 60 кг, тогава ще съм постигнала желаните резултати. Embarassed
elan71, нормално е да имаш покачвания. Не очаквай кантарът да ти показва само минуси. Важното е, че въпреки покачванията ще имаш и сваляния. А последните са повече. Нали така отслабваме. Wink
tonnny_bg, може да е само -200, но все пак е минус. Лошото би било след толкова потене да покаже +.
Dido4ka, кюфтенцата можеш да си ги направиш и като гнездо. Правиш дупка и слагаш вътре едно варено яйце. Гъбите се ядат в ПЗ дните.

# 359
  • Стара Загора
Поздрави на всички Дюканки и от мен.След цяла седмица четене от днес и аз сам Дюканка.И така аз съм на 38г и съм висока 168см. и тежа 55.600кг. целта ми е да стигна 49-50кг.Мисля 5 дена ударен етап,3/3 ПЗ не знам дали е правилен този начин,моля съвети.И така сутринта изпих една чаша чай с лъжица мед,по късно 200гр. кисело мляко 0,1%+ 2с.л овесени трици, на обяд пилешка пържола на скара-160гр.Сега за сл.закуска 200гр. к.мляко 0,1% и до тук 1,5л вода.Голям проблем ще е да откажа 3в1 само него пия от 3-4год.Но днес си направих 150гр.прясно мляко 0,1% с нес кафе и без захар...направо ужас много горчи и още го пия.За вечеря мисля омлет от 2 яйца с пуешка шунка и сос от к.мляко с копър и чесън.А преди сън зелен чай....Е това е ,приемам всякакви съвети  от вас.И аз ще докладвам всеки ден как вървят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт