Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 778
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
Такааа да си кажа и моят опит с Лида , миналия януари 45 дни минус 12 кг.... да ама не имах гаден ацетонов дъх световъртеж, бесъние,нервност изобщо всякакви гадории. След спирането килограмите се покачиха със скороста на светлината. Лястовичке моят съвет е недей имаш страхотни резултати тук. незнам колко тежиш и колко си висока , но действай в същия дух без китайски гадусти

# 406
А колко ям на ден ще ти кажа  - три пъти на ден. Ето ми менюто, което е всеки ден еднакво.

З - 120г кисело мляко с 2 супени лъжици трици
О - пилешко месо/дроб/воденички или риба
В - три яйца с 150 г извара

Като вечерята я ям до 18 часа и към 21-22 часа огладнявам, но не ям. Апетит денем нямам, а вечер.

Ами нямам какво да кажа - то си е очевидно . Закуска кафяна чашка мляко, обяд малко месце, вечеря три яйчица ...

Успех с Лидата, която трябва да ти намали апетита. Огромен е и имаш нужда от намаляне на яденето.

newsm62 newsm62 Вещиии,недей ме кара тука да цвиля като кон от смях. newsm62

# 407
  • Пловдив
Nelinka-сиренева извара само PeaceМлечни-кисело и прясно мляко-0,1%На мен ми е много трудно с прясното мляко,защото много го обичам ,а трябва да консумирам само 250мл

# 408
  • GYM
Пишете ме и мен за пловдивската среща, че имам нужда от ободряване Tired

# 409
В два пред МОЛ Пловдив Simple Smile

# 410
Лястовичке,защо не си отдалечиш вечерята поне в 19ч. или другия вариянт е в по късните часове да си направиш айрян-действа засищащо.

gardenia1979, благодаря ти  Hug. Това е добра идея с айряна. Не съм се сещала да си направя откакто съм на режима. Нищо, че всеки ден гледам заглавието на темата  Blush.

Вещи, месцето ми на обед е около половин пиле, 400 грама воденички или 3-4 рибни филета. Не е никак малко   chef.

Иначе давате хубави съвети и препоръки, но подигравките ви понякога  ми идват в повече.  Rolling Eyes

# 411
Здравейте, момичета, много ми е трудно напсоледък с тия протеини, някой прави ли лек режим на дюкан или ми дасйте линк, благодаря предварително!

# 412
Лястовичке,ние се шегуваме .Не го приемай така присърце. Hug Hug Hug
Месото ти е добре като количество ,ама вечерята с тез 3 яйца  newsm78,нищо чудно че огладняваш.Аз 3 яйца за следобедна закуска ги ползвам,колкото да залъжа до вечерята. Heart Eyes

# 413
Привет! Hug

Нямам търпение за събота!  Simple Smile Днес времето се поразвали и сте по-активни в писането Simple Smile

Аз продължавам с моите наблюдения върху храната и 3-та фаза. Правих експеримент 3 дни, като хапвах повече яйца и фалшивата сметана ( извара,кис.мялко и степче) и съответно всеки ден с по 200гр  плюс. Един ден ядох и пуешко филе. Направих го умишлено, за да проверя теорията си и сега съм сигурна в нея - поправих количеството яйца и кис.мляко, елиминирах шунката и веднага почнаха минусите.

Започнах и здраво мазане и масажиране на целулита.

Лястовичке, по този повод, бих те посъветвала вечер да не ядеш яйца, яж ги сутрин или по-рядко за обяд. Поне при мен - ям ли по 3 яйца вечер ( пък дори и на обед) , почват плюсовете. Ако ядеш вечер, то да е примерно 1 жълтък, а другото белтъци.

Тони,  Хуск, смесен с канела и около 100гр кис.мляко, ям сутрин и вечер и няма покачване при мен от това. Не го приспадам от триците, защото той на практика няма никакви въглехидрати или мазнини

# 414
Каква е тази извара  Shocked Аз знам само за една от пресечено прясно мляко, да не говориш за "цвик"... Или има нова технология за приготвяне на извара  Embarassed

# 415
Искам да попитам кашкавалена или сиренева извара.
Суроватъчна!

# 416
Моята форумна любимка е бялата лястовица Grinning Тя упорито продължава да пише глупости, но не знам с каква цел - за да дразни всички или наистина яде колкото трябва да яде врабче на ден? Thinking newsm78 В пет поредни теми няма-няма и цъфне някое от нейните СКРОМНО меню, след което 20-30 коментара от хора, които са издържали режима вече, обяснявайки й, че не е това начинът на отслабване и въпреки всичко, тя продължава да си твърди, че спазва Дюкан ама със 100гр. ядене на ден, с Лида или каквото е там и т.н.  #Crazy
Все си мислех, че форумът е мястото, където да попитаме ако нещо не ни е ясно или не сме го прочели преди, но очевидно не е така - форумът е мястото, където всеки ден да четем оплакванията от рода на "..оле, ужас, днес съм с 0,025гр нагоре" и твърдите убеждения на хора, които сега са се подложили на режима в момента, че те знаят всичко...  #Crazy
Малко избуших, ама аз това мислех да го напиша още преди 5 теми, защото от тогава промяна няма... Rolling Eyes

Лек и отслабващ ден на всички Grinning

# 417
  • Лутаща се

Все си мислех, че форумът е мястото, където да попитаме ако нещо не ни е ясно или не сме го прочели преди, но очевидно не е така - форумът е мястото, където всеки ден да четем оплакванията от рода на "..оле, ужас, днес съм с 0,025гр нагоре...
Ей, Мрънчо, споко де! Има хора дето обожават да се оплакват и мрънкат /хи-хи - те т'ва го написах умишлено  Laughing/ И колкото повече се оплакват, толкова повече внимание получават и им действа супер. Но не се сещат, че то това е до време.
Остава ни само да приемаме подобни неща с чувство за хумор и просто да ги отминаваме.  bowuu

# 418
  • Пловдив
Тъй като аз съм най-отдавна тук да споделя нещо. Въпреки че и аз се ядосвам все давам акъли на другите да не се хабят. Лично аз за да не се ядосвам много си имам принципи, е, не винаги ги спазвам, но гледам да се доближавам поне малко до тях. Значи ако някой откровено се подиграва с режима не му обръщам внимание - просто няма смисъл да се поддавам на провокации и подигравки. Ако някъде има надежда казвам веднъж-два-три пъти и след това местя в графата игнор. Не виждам никаква необходимост керванът да си върви, пък аз да си вия отзад ...

Приликата с конкретни лица е случайна. Списъкът за тези няколко години е много дълъг, така че никой да не се чувства засегнат лично  Mr. Green

# 419
Моята форумна любимка е бялата лястовица Grinning Тя упорито продължава да пише глупости, но не знам с каква цел - за да дразни всички или наистина яде колкото трябва да яде врабче на ден?

Госпожице, не си ми нито на възрастта нито на каквото и да е друго, че да ми държиш такъв тон. Успокой топките и гледай себе си. Като толкова те дразня просто ме подминавай и готово. Каква си ти, че да ми определяш постингите тук какви са?!

Зла Вещица ме попита какво ям и й написах.

alis_1, ще сменя може би месото да е вечер.  Peace

tonnny_bg, всичко е наред  Wink Hug.

Извинявам се на останалите, че четат не по темата.

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 17:04 от бяла лястовица

Общи условия

Активация на акаунт