Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 771
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
За телешкото, извинявам се ако има подобна рецепта, ама все пак да дам идея... Аз купувах малко месо, сварявам го до готовност с лук,малко сол и черен пипер. Разбивам едно яйце със сока на един лимон и прибавям към бульона ( отделям всичко бяло по месото преди варене а после и мазнината плуваща в бульона), малко магданоз... Става като супичка, аз обичам и кисело, та  Rolling Eyes 
А относно количествата храна Thinking се опитвам да изяждам поне по един грам чист протеин на всеки килограм мое тегло, за да не губя мускулна маса а само мазнини  :rol  Направо ви се възхищавам с тези протеинови серии  Hug

# 436
За телешкото, извинявам се ако има подобна рецепта, ама все пак да дам идея... Аз купувах малко месо, сварявам го до готовност с лук,малко сол и черен пипер. Разбивам едно яйце със сока на един лимон и прибавям към бульона ( отделям всичко бяло по месото преди варене а после и мазнината плуваща в бульона), малко магданоз... Става като супичка, аз обичам и кисело, та  Rolling Eyes 
А относно количествата храна Thinking се опитвам да изяждам поне по един грам чист протеин на всеки килограм мое тегло, за да не губя мускулна маса а само мазнини  :rol  Направо ви се възхищавам с тези протеинови серии  Hug
Благодаря,ще опитам! Предполагам,че и пилешката супа се прави така???

# 437
А относно количествата храна Thinking се опитвам да изяждам поне по един грам чист протеин на всеки килограм мое тегло, за да не губя мускулна маса а само мазнини  :rol  Направо ви се възхищавам с тези протеинови серии  Hug
Такава глупост каза,че просто няма  думи.... ooooh!...Няма да го коментирам.... Whistling

Хората ви казват,че НЯМА ОГРАНИЧЕНИЯ във количеството,когато сте във ВТОРА ФАЗА....Вие пак вашето си знаете....

# 438
  • Лутаща се
За телешкото, извинявам се ако има подобна рецепта, ама все пак да дам идея... Аз купувах малко месо, сварявам го до готовност с лук,малко сол и черен пипер.
Относно телешкото - опитай като го вариш да сложиш и зърна бахар и дафинов лист. Невероятно овкусяват.  Simple Smile

# 439
  • Тракийка в Софийското равно поле....
момичета, наистина минавате добрия тон понякога! ако някой или нещо не ви кефи, просто го подминавайте без излишни или грубовати коментари!
Ако такива коментари се подминават, ще дойдат нови момичета, ще прочетат и ще следват глупавия пример! Затова, ако правиш нещо не както трябва, тогава си трай, за да не подведеш останалите.

Никой тук не е казал, че трябва да се тъпчете, а че не трябва да се гладува. Лястовицата споделя, че изпитва ужасен глад. Защо е нужно това. Един айран изпии, ролца от раци - нещо, което да те засити и да не ти стърже корема!  Rolling Eyes

Мастъърчееееееееее  Heart Eyes   Hug

# 440

Мастъърчееееееееее  Heart Eyes   Hug
Татитко Hug Hug Hug Hug Hug...Радвам се да те видя,че толкоз глупости изчетох,та се хванах за главата.....Добре,че има някой от старите да се обади,че полудЕх.....Това не е Дюкан,ами Ела ме рИтни..... Mr. Green Mr. Green

# 441
  • София
Абе, момичета, взех та влязох да погледна любимата тема и се сетих защо не влизам вече толкова често ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

От последните няколко страници, които прочетох, разбрах, че има разни хора, дето хем пишат тук, търсейки подкрепа, съвет и единомишленици , хем философстват без да са се запознали с основните преинципи на ТОЗИ режим Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil :twist, а това ще рече да са прочели книгата......

Та...... ще си позволя все пак, като човек, успял с ТОЗИ режим, да напиша нещо много важно:

Идеята на ТОЗИ режим е увеличеният прием на ПРОТЕИНИ намаляването на приема на въглехидрати. За незапознатите, а явно има такива, това се прави с цел да се горят мазнини, защото когато в организма е навлизат повече протеини, той изразходва енергия за преработването им по-голяма, отколкото те му доставят. Следите ли ми мисълта?

Та...... с оглед на горенаписаното, никак не ми е ясно откъде черпите идеята, че трябва да се ограничавате в и без това ограниченото меню? ooooh! ooooh!

В този режим отслабването се постига с....... ЯДЕНЕ - вЕрвайте ми. Все пак отслабнах и вече две години си поддържам постигнатото Mr. Green

Въпрос на себеуважение е да се запознаете с принципите на това, което правите с тялото си, защото свободните съчинения от хора, които ужким прилагат нещо, а всъщност си правят интерпретации не води до НИЩО ДОБРО. После идват писания и изказвания как Дюкан бил адски вреден и как хора се разболявали от него.... Просто нямам думи...... Shocked Shocked

# 442
TheNMaster, ами не знам глупост или не, но ми е трудно в трети етап да се храня пълноценно и да поемам 73 гр. чисти белтъчини на ден... Написах го само като пример, че аз също се храня с малко количество... Овен това вече веднъж съм отслабвала успешно с тази диета, но ръководейки се стриктно от книгата, и слава Богу,че като гледам какви съвети се дават тук Rolling Eyes
 Ей ти два цитата от "Дюкан"  да те нахранА
"Диета, в която няма достатъчно белтъчини, принуждава тялото да ползва тези на собствените си мускули и кожа, при което губи еластичността си...омекването на костите...състаряване на тъканите..."
" Човешкият организъм не може да синтезира белтъчини. А самият факт на живеенето, поддържането на мускулната система,подновяването на червените кръвни телца,зарастването на раните,растежът на косата и дори функционирането на паметта, всички тези жизненоважни операции изискват всекидневен минимум от 1 грам белтъчини на килограм телесно тегло..."
Понеже ти явно разбираш от диетата повече от Дюкан, ти е ясно какво друго има предвид той...
Оставам с усещането,че тук други освен "обичайните заподозряни" не се приемат, освен ако не си траят... то е ясно вече, че е щото са глупави...

# 443
Любезна, а как ще изчислиш 1 грам ЧИСТИ протеини  newsm78

# 444
Любезна очаквах да си напишеш писанието...
Като си отслабнала УСПЕШНО....какво правиш пак в момента?
Преди да ми размахваш пръст ми отговори на този въпрос.....

Иначе аз си знам ,че съм наясно с всичко свързано с режима и целия процес и не се зъбя на хора дето искат да помогнат,само че тези дето  се засягат не взимат нищо от препатилите вече и минали по тоя път.....

Ей ти два цитата от "Дюкан"  да те нахранА
Айде няма нужда....Ти си хапни,та да не ме дъФчеш мене....Няма много за ядене вече .... Mr. Green

# 445
Е как , протеин в бурканче и с кантарче  Mr. Green
Цитат
Публикувана от: Tatitt
Вмъкни ЦитатЛюбезна, а как ще изчислиш 1 грам ЧИСТИ протеини

# 446
Аз пък не съм ви се хвалила, че след търновската среща, съм с цяло кило назад или 54кг  Flutter
Искам пример за 54гр протеин, за да знам какво да ям занапред.
Все пак се водя успешно свалила и задържаща, няма да се излагам сега  Laughing
Татит, какво става с теб  Hug

# 447
  • София :(
   Да му се не веди - писах, брисах и накрая всичко отиде на кино...
Ама така поне няма да се изкуша да влизам в спорове, а само ще ви раздам козинките, нещо като край на рунда и ще ви пращам да отслабвате на сън  Wink

Хайде, лека, мека, палава, розова и режимна от мен  Hug Hug Hug

# 448
  • София
Аз пък не съм ви се хвалила, че след търновската среща, съм с цяло кило назад или 54кг  Flutter
Искам пример за 54гр протеин, за да знам какво да ям занапред. Все пак се водя успешно свалила и задържаща, няма да се излагам сега  Laughing
Татит, какво става с теб  Hug

Браво Heart Eyes

и аз чакам да ми обяснят как се мери "чист протеин" и колко е чист той и какво става, ако вземеш да приемеш няколко грама в повече..... Joy Joy Joy

Сраааааааммммм, как отслабвах аз с ядене на по две пържоли на хранене Blush Blush Blush newsm78 newsm78

# 449
Татит, какво става с теб  Hug
Моткам се в общи линии  Rolling Eyes Ама шъ съ оправя! Трябва да взема пак да чета темата, че да се стегна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт