ФУТБОЛНИ фенове - (тема 9)

• 21 931
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Хахахаххах Simple Smile верно е смешно това Simple Smile Ами ако първо противниковия играч докосне топката и после другия играч, пак ли ще има дузпа  Grinning

# 526
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Този играч бих го предложил за "Златните малинки". А относно Ицето да стане треньор на Б отбора на Барселона - в това няма нищо лошо. И без това само кисне в заведението си на La Rambla пo цял ден. Само пресаташето на отбора да не се казва П.... Ма Фани Joy

# 527

# 528
Добро утро момичета!

bouquet      bouquet      bouquet

# 529
  • Варна
тенкююю за кафето  Hug

Днес мачове:
17:00    Манчестър Юнайтед - Фулъм - Diema    
17:00    Челси - Уигън - Нова Спорт
19:00    Атлетик (Б) - Реал (М)  - TV+
21:00    Барселона - Алмерия - TV+

п.п.
Жребия за Купата на Бг- http://gong.bg/view_article.php?article_id=195827
ЦСКА-Литекс
Славия-Пирин

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 10:53 от aneli_s

# 530
  • España
Този играч бих го предложил за "Златните малинки". А относно Ицето да стане треньор на Б отбора на Барселона - в това няма нищо лошо. И без това само кисне в заведението си на La Rambla пo цял ден. Само пресаташето на отбора да не се казва П.... Ма Фани Joy

Емо,Мисля,че вече съм го обяснявала,но...около цялата тази истерия с господина от вестника,единственото вярно е,че наистина така се казва,прочети тук какво съм писала,за да не се повтарям                     http://jezilyagam.blog.bg/

# 531
Да ви се оплача Sad
Днес за първи път от близо 2 години няма да мога да гледам мач на Челси. И по ирония на съдбата сигурно точно днес Торес ще вкара дебютния си гол. Но , по-лошото е , че съм на едно важно мероприятия , а нямам глас Sad Бях болна цяла седмица и от вчера положението с гласа ми е доста зле, днес вече е ужас. От едно изречение една дума се чува  ooooh! Като 13 годиншно момче с мутирал глас съм  hahaha Това ми се случва за първи път и не знам какво да правя, освен да мълча, пък няма как Simple Smile

# 532
  • España
Да ви се оплача Sad
Днес за първи път от близо 2 години няма да мога да гледам мач на Челси. И по ирония на съдбата сигурно точно днес Торес ще вкара дебютния си гол. Но , по-лошото е , че съм на едно важно мероприятия , а нямам глас Sad Бях болна цяла седмица и от вчера положението с гласа ми е доста зле, днес вече е ужас. От едно изречение една дума се чува  ooooh! Като 13 годиншно момче с мутирал глас съм  hahaha Това ми се случва за първи път и не знам какво да правя, освен да мълча, пък няма как Simple Smile

Нищо,така ще те изненадат приятно твоите хора! Wink
Аз като съм с такъв глас,децата казват-"Говориш като Баба Меца"! Joy Joy

# 533
  • Варна
Рали, това, което мен ме е успокоявало е много топъл чай, с щипка сода. И промивка(гаргара) на гърлото с вода с няколко капки йод в нея.  И наистина играничено използване на гласа  Sad. Не знам къде ще ти е мероприятето, но и цигарения дим е противопоказен.
Миналата година и аз бях в такова състояние, голяма атракция бях за компанията ми  Mr. Green

# 534
Мерси , Анели, нямам нито чай, нито йод, но ще си взема по-късно и ще пробвам. Но едва ли ще има някакъв ефект до 16.30 ч Simple Smile
Лошото е, че и пуша.

А за колко време се оправи?

# 535
  • Варна
1 седмица и почти си бях възвърнала гласчето, но се пазих много.
Все пак зависи много от какво се е изгубил гласа, че аз бях напрайла една глупост и вместо да ми мине стана по-зле и за това може би ми отне и толкова време  Mr. Green.

# 536
Емо,Мисля,че вече съм го обяснявала,но...около цялата тази истерия с господина от вестника,единственото вярно е,че наистина така се казва,прочети тук какво съм писала,за да не се повтарям                     http://jezilyagam.blog.bg/
@dyvaromi не го знаех това. Явно в България пробваха принципа че една лъжа казана много пъти постепенно се превръща в "истина".

# 537
  • Манчестър
Да ви се оплача Sad

Ние май пак ще се оплакваме заедно.и аз няма да мога да гледам ютд за пръв път от не знам колко време.забита съм на един курс.лошото е,че съм на 500 м от стадиона,хем няма гледам,хем ще се мъча и страфика след мача.

# 538
  • Варна
аууу, Аве, това твойто е див мазохизъм  Joy

# 539
  • Манчестър
аууу, Аве, това твойто е див мазохизъм  Joy

Абсолютно..бих казала и повече от мазохизъм....опитах целия репертоар да се измъкна,но очевидно неуспешно.

Общи условия

Активация на акаунт