ФУТБОЛНИ фенове - (тема 9)

• 21 925
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • España
Blu,една изпитана рецепта при мен връзва отдавна,хем е и приятна-Кока Кола с едно пакетче ванилия,колкото и невероятно да звучи..  Laughing,аз на времето,като бях певица и всяка вечер на сцена-смЕтай,какво бе чудо ,като си загубех гласа Laughing Laughing,обаче така до вечерта ми се пооправяше доста!
Иначе,както е казал "поетът" Laughing-"секс(без град hahaha)+ чай....,ако не помогне-спираш чая!

# 541
Еййй, Ромиии , къде ме светна на тая кола с ванилия, изпих 3  Laughing Много вкусноооо, + тва вече казвам азбуката до буквата "и" , преди да ми спре гласа  Joy Joy

# 542

Мойт звезди залагат на Барса,макар,че предпочитам Реал за Уембли.
So be it  Grinning  Каквото си пожелаеш, това да бъде.. И аз предпочитам да са Реал.
Позрдавления за победите на Челси и Юнайтед днеска - не успях да гледам целите мачове, само видях гола на Митя (тънка засада май беше, но няма нищо).  
Алмерия трябваше да опитат да удържат Барса с тоя гол преднина, но мечтите са безплатни..  Laughing  
Подарявам титлата в Примера и КК на Барса в замяна на финал в ШЛ   Mr. Green

# 543
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou

Мойт звезди залагат на Барса,макар,че предпочитам Реал за Уембли.
So be it  Grinning  Каквото си пожелаеш, това да бъде.. И аз предпочитам да са Реал.
Позрдавления за победите на Челси и Юнайтед днеска - не успях да гледам целите мачове, само видях гола на Митя (тънка засада май беше, но няма нищо).  
Алмерия трябваше да опитат да удържат Барса с тоя гол преднина, но мечтите са безплатни..  Laughing  
Подарявам титлата в Примера и КК на Барса в замяна на финал в ШЛ   Mr. Green

Ааа, и там не. Малко трудно ще стане, да не кажа никак.

# 544
  Ааа, и там не. Малко трудно ще стане, да не кажа никак.
А и там не?! Демек Барса ще бият и 4-те мача ли бе хах  Simple Smile
Приветствам високото самочувствие на Барселона - "мас ке ун клуб", заслужили са си го (до някъде)  Laughing но трудно се постигат 4 поредни победи с/у съперник като Реал Мадрид дори и на теория.  
Да изчакаме и да видим, напрежението е изцяло в/у каталунците. Ние сме млад, новосформиран отбор (както всяка година) - финал за Краля, 1/2 финал в ШЛ до тук -  са успех за нас. Ние нямаме какво да губим  Wink    

# 545
  • España
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2710729

Знаех си аз!!! Блу,на коя буква си днес? Joy Joy Joy

# 546
  • Лондон
Аз не можах също да гледам нашият мач вчера, защото въпреки супер високите такси, Sky не дават мачовете от 3 след обяд  в събота:bad-words: Гледах репортаж преди малко обаче... Laughing

От същия репортаж останах с впечатление, че голът на Челси падна след явно нарушение на Торес срещу вратаря на Уигън, което беше подминато... Дали добре видях Rolling Eyes

Като казах Торес... мисля, че това момче си закопа кариерата с този трансфер, но то си е мое мнение, не го налагам, времето ще покаже Wink

Днес няма да гледам мачове, но ще чакам Арсенал да се издъни и отивам да купувам шампанското Grinning

С огромно нетърпение чакам вторник и имам само хубави предчувствия...

Хубава неделя на всички Heart Eyes

# 547
Роми, днес казвам цялата азбука Simple Smile очавадно , или по-скоро УХОвадно съм по-добре  Joy

tzvetak, той Торес няма никаква кариера от 1 година насам Simple Smile аз вече спрях да се надявам и да чакам да вкара Simple Smile Пълен резил е целия отбор , Торес е най-малкия проблем там.

# 548
  • Варна
аууу Роми, що за оздравителна рецепта  Joy, да я бях знаела и аз, не да са мъча цела седмица с билкови илачи Mr. Green. Браво Рали, че си по-добре  Hug

Днес не гледах СеСеКаТо, че адреналина от формулата ма държеше до късен следобед  Mr. Green и всичко допълнително щеше да ми дойде в повече  Mr. Green Mr. Green . Сега видях резултата, равен, мии добре  Mr. Green

# 549
Добро утро.Не знам защо се наказах да гледам вчера Литекс ЦСКА,уникален пропуск на Маркиньос.Колко кръга има до края на английското първенство?Как са тези с болните гърла,записах си рецептата за колата с ванилията?Хубава ,лека и спокойна седмица.

# 550
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Добро утро! Днес предстои супер-сблъсъкът Ливърпул - Манчестър Сити. Довечера сме на линия.

# 551
Добро утро!  Simple Smile
Има 6 кръга до края на Премиърлийг - Челси, Арсенал, Тотнъм и Бирмингам са с мач по-малко, Ливъра и Ман. Сити играят довечера. Като гледам таблицата Ливърпул и тази година няма да се класират в ШЛ..

# 552
Благодаря   bouquet

# 553
  • España
Емо,фен съм ти на подписа- Wink-"разбиращите,знаят защо"(изпято Laughing)

Гри,мерси за кафето,за кой ли път!!!! Награбвам се със шоколадчета Laughing,колкото и сантима+ в "любовните дръжки да ми прибавят!" hahaha

Рецептата ми е изпитана и "калена в битки"!!! Laughing

# 554
Довечера мача ще е интересен, надявам се. Аз ще викам за Ливърпул, че Сити ни дишат във врата.

Роми, да знаеш някъв цяр и за кашлица?  Crazy Joy

Общи условия

Активация на акаунт