ФУТБОЛНИ фенове - (тема 9)

• 21 886
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Mars Hotel
Вторият параграф ми звучи добре така:

Conclusion : The prevention of pubo - adductor syndrome requires a complete system of methods and involves different professionals, covering many years of training process from children and teenagers to  top-class professional athletes.

О, чак сега видях, че вече ти е готов превода.

# 601
KIA, ти експертно мнение ли даваш или просто казваш какво ти се иска да стане Rolling Eyes

Просто казвам, Ливърпул едва ли горят от желание да подпомогнат Юнайтед в борбата за титлата. Не казвам, че ще паднат нарочно или нещо такова, но не вярвам да си дадът много зор за тоя мач. Извини ако нещо си се засегнала, не бе това моята цел.  Simple Smile
...

Еееее задачата на Челси стана още по-сложна.. Дано Карло да пусне Дрогба след почивката, Торес изглежда малко бавничък..

# 602
  • Ænima/Albuquerque
Опа, к'во стана, докат' ме нямаше!  Mr. Green

# 603
  • España
Едно НАЗДРАВЕ от мен! Hug
Моето златно момче Меси ме успокои с гола си,вече и да се разчекнат Шахтьор не могат ни би! Mr. Green
Сега ,спокойно мога да изгледам английския мач,макар,че, Блу Sad,що така воите хора пак "ме оставят замислена" newsm78

# 604
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Опа, к'во стана, докат' ме нямаше!  Mr. Green
Ааа, разписа се ония дето е на подписа ми  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 605
  • Ænima/Albuquerque
Аха, аха! Сега и мойто момченце да вкара ще остана много доволна.  Heart Eyes

# 606
Споко бе, тоя гол е без значение Simple Smile ние за да минем напред , така или иначе трябваше да вкараме 2 гола. Обаче вече нямаме право на грешка.
Роми, истината е , че половината отбор трябва да си иде лятото, защото не заслужават да носят фланелката на Челси!!! А и съдята картоните ги раздава като великденски картички, баси. А Анелка вече не мога да го гледам, бляк.

# 607
  • España

ШЕ ЩЕ....
Ако не сега,то във вратата на Касияс,няколко пъти в няколко мача smile3534

# 608
А и за пореден път няма късмет и това е. Иначе не играем лошо , в сравнение с предишния мач направо сме китка Simple Smile

# 609
  • Ænima/Albuquerque
ШЕ ЩЕ....

Аха, аха, аха!

# 610
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou

ШЕ ЩЕ....
От твоите уста в божиите уши. newsm17

# 611
  • España
Блу,аз Анелка не мога да го трая откак гледам футбол.... Joy Joy Joy.шегичка,предвид годинките му,но пък и аз съм футболен зрител-ветеран вече Mr. Green

Аз гледам пак по Ал Джазира Laughing,Линекер ,другият ми любимец,както винаги водещ в студиото Heart Eyes,а ако знаете само Шиърър как го направи на салата Торес,..не е истина простоооооо....

А от Челси цяла тумба трябва да с изнасе с треньора най-напред Mr. Green.Ох добре,че се сети да вкара дрогба,все пак,макар и той да не е това ,което бе...,но...натежават годинките.....

# 612
Единствено Дрогба е в състояние да обърне мач от целия ни състав. Аз си израсходих ентусиазма още миналата седмица. Вече нямам търпение да свършва тоя гаден сезон. Все ми е едно вече как ще свърши мача Sad

# 613
  • España
Споко,Блу,пекът е головете,пекът се....

# 614
все ми е едно... вече даже и не искам да гледам мача. Жалка работа.

Общи условия

Активация на акаунт