Цената на живота / Ömre Bedel - тема 9

• 43 980
  • 633
  •   1
Отговори
# 435
Добре,де.....Мехмет Али от какъв зор е приел това "участие" newsm78Вероятно от финансов Moneyмакар,че като се има предвид,че дори името на героя му не разбрах след неколкосекундната му поява,едва ли е забогатял много от този проект newsm78Поне да ни беше изненадал с някякво брилянтно изпълнение,ама....той си знае.Иначе филмчето не е лошо ,но след "Цената...."не може да си позволи по слаба работа,трябваше да приеме нещо по мащабно и запомнящо се....колегите му го направиха PeaceОсобено накои Heart EyesСамо за Йозге не знаем нищо,но все още е лято и хората си почиват.По тази причина няма и кой знае какво интересно около фейсбук"приятелствата"То ще се види като има раздвижване.Четох,че Мурат в Лос Анджелис всяка сутрин изкачвал планината TiredВероятно и в момента се е заточил на някое тихо,спокойно и високо енергийно място със сценария под мишница и събира сили и вдъхновение за новото си превъплащение с което да спечели възхищението и обичта на нови и нови почитатели Heart EyesАвгуст наближава.....септемвири също... Hug  bouquetВидяхме Мехмет Али,следва Бегюм...и най-хубавото за десерт Heart Eyes

# 436
Не смятам ,че тук трябва да се говори за "финансов" мотив , не мисля , че изобщо парите са имали  някакво значение  , по-скоро Мехмет Али е приел да участва заради изключително  известното в кино средите име на Seyfi Teoman , режисьора на филма , най-известния му и печелил няколко международни награди филм досега , се казва  "Tatil kitabi " (Summer Book ) , едва ли има  турски актьор който да не иска да се снима във следващия филм на  Seyfi Teoman , дори и ролята да е малка и незначителна , това е което е направил  Мехмет Али , и мисля че си заслужава , дори и този филм да не успее да получи международното признание , което е получил предишният на същият режисьор , определено не може да се каже че е загубено на вятъра  време .

И ролята на Бегюм в "Turkan" също е малка , но нека  не забравяме че това не е  само нейният последен филм , а е последният и за Йозге Йоздер , тя също има роля в този филм  , така че това е последният филм и за двете  Peace, автобиографичен е , историята на живота на Тюркан Сейлан , дано скоро го пуснат на DVD , за да можем и ние да го видим на мониторите си .

# 437
Да,разбирам,благодаря за изчерпателният отговор Seleya PeaceВпечатлена съм от познанията ти!Аз като,че ли слабо се интересувам от режисьорите-а трябва.Но поради липса на време бързо попрехвърлих филма и това ми беше първото впечатление което се оказа прибързано.Затова и казвах,че Мехмет си знае...и наистина е така,обмислил е предложението и е сметнал,че ще бъде полезен опит за него макар и кратък.Но това е игрален филм и със сигурност ако не е приел то поне обмисля интересно предложение за телевизионен сериал през есеният сезон.Едва ли е останал незабелязан и неоценен,ще се радвам да има куп оферти и да избере най-добрата PeaceНие си обичаме всички от "Цената на живота"-кой бил крив,кой бил прав,кой на кого е симпатичен или не е....ще се радваме на всяка тяхна поява на екран,тоест на монитора ни Hug

# 438
Хайде , да ви изпреваря преди всички да са разбрали  , да обявя новината Heart Eyes
Видеоклипът към саундтрака на филма "Trophy"  , песента "SEE THE LIGHT"  в изпълнение на рапъра Ghambit  е вече готов , (ще стискаме палци да има кадри от филма с  невидяни все още сцени с Мурат там ), официално всеки ще може да си го свали безплатно на 01.08.2011 от сайта на изпълнителя .
Това е малък тийзър на видеоклипа който се очаква :

[

# 439
Отдавна не съм писала .Просто така се стекоха обстоятелствата надявам се наесен Мурат да е още по зареден и да покаже какво може .Нургюл определно е добра артистка и са интересна комбинация.Да се надяваме на още познати лица от екрана.

# 440
Момичета,на стената на Мурат има "важно" запитване към нас-останалите му фенове"върнал ли се бил в Щатите" ooooh! Crazy...ми дайте да отговорим,да успокоим момичето,нали трябва да се подкрепяме Wink...да подпитаме на аерогарата дали си е купувал билет скоро,та да излезем от това неведение....Явно пак им е избягал от полезрението щом са го затърсили.....Ми където ще да е,бе да му се невиди!На някое хубаво място...човека работи точно за това-да ни се представи подобаващо,както очакваме,да можем няколко месеца да му се радваме и да ни е пред очите.Полага му се да се скрие за мъничко от такива "заинтересовани"фенове.Бооооже Господи...аз му влизам в страницата да науча някоя новина а там се е спуснала още по голяма информационна мъгла....

# 441
Ти го каза най-добре  Stefyraf  Heart Eyes, Мурат си е взел сценария под мишница и хоп там някъде ,  на спокойствие да си поработи върху него , пък кой знае може и други сценарий за други филми да разглежда  Party, какво като няма новини за него всеки ден   Naughty ,
 Peace хайде сега пък ние да вземем да се  разболеем от мъка ли заради това , и къде по-точно  ще ни избяга  newsm78, ще се помотае насам натам и пак ще се появи на хоризонта с нещо ново и интересно , ние да си чакаме сериала и филма и много много да не мрънкаме като ни се загуби от полезрението , после като почне сериала и трябва да спазва графици и срокове ooooh! , ние ще се кефим на готовия продукт , а той ще трябва да дава всекидневно всичко от себе си , за да сме доволни ние , непрестанно мрънкащите и любопитни да знаем всичко за него фенове .

# 442
Е,ние може да си хленчим и утешаваме ,но само тук,в темата на скришно(добре,че не може да я прочете),а не във фейса-то там стана"стената на плача" SadСъмнявам се обаче ,че се разсейва с други сценарии точно в момента,дори и да има такива.Сега е в предстартова треска Crazyпък и той лятото доста поработи...хич не са му малко сценариите даже.Поне вече има опит с "болно дете"и е наясно какви емоции ще се искат от него.Ако изобщо той ще е бащата....А може сега да е на някое баровско и луксозно място,нали ще играе богаташ и трябва да се "потопи в обстановката и съответните нрави и ежедневие" Money SunglassesУтива му,ще се справи PeaceМакар,че...да си призная,гледайки Цената на живота за кой ли път,аз малко го подценявам за новия проект newsm78От един куп думички написани върху бели хвърчащи листи,той направи  "CESUR" МАГИЯ-уникална,неизлечима,незабравима-магия!Без филма и без Мурат,само на книга за мен Джесур може би щеше да е просто един психопат със закостеняло мислене който-както се казва-е излязъл от селото но селото не е излязло от него.Това си помислих в първия епизод,но без очите на Мурат нямаше да вникна в образа,да го разбера и приема.И Мехмет Али да го беше изиграл,и Къванч Татлъту да беше нямаше да направят това с мен което направи Мурат.И се съмнявам...просто се съмнявам да направи отново такова чудо с героя си PraynigВярно,че различните образи предполагат различна техника,действия и емоции,но като качество дали ще е същото....В смисъл със "Салих" определено не си е дал кой знае колко зор,с Kozey от Hesplasma също,е вече Mahmut и Cemal са брилянтни!Дано и новият герой е такъв и да ме накара да съжалявам горчиво за моментното ми съмнение PeaceТова изказване не е никак фенско,ама....моля за прошка Wink

# 443
А мен ме притеснява повече  , "качеството" на сценария , защото  екипът на сценаристите някак изобщо  не ми вдъхва  доверие , досега не са имали кой знае какъв голям успех в бранша  , успокоявам се обаче , че щом , актьори като Мурат и Нургюл са приели да участват , значи не може да е много "зле " , но няма как да се даде каквато и да било оценка за това след като става въпрос за нещо , което все още не е започнало и да се снима .
 Но колкото и талантливи актьори да имаш , ако сценарият ти не струва , то нищо не може да те спаси от провал или в  случая от кошмарът наречен " нисък рейтинг " . Не случайно са платили на Нургюл предварително за първите 13-сет  епизода , ако рейтингът е нисък , то едва ли ще  видим повече от  тези платени вече епизоди  и толкова ще е .
Затова ми е интересно да обявят кой ще е режисьора , ако е известно име , ще е много добре , ако ли не , незнам , ще стискаме палци , да грабне интереса , не само на феновете на Мурат и Нургюл  , а и на повечко от обикновенните  зрители на телевизионния канал по-който ще се излъчва .
  За играта на Мурат , според мен именно в Hesaplazma  си личи най-добре  американската му школовка  , героят му има и излъчването и поведението на типичното наперено  американско ченге , на мен много ми хареса в този образ , различна тип игра  показва , но и там сценарият е един такъв , че нищо чудно ,че са снимали  само 13 епизода и са приключили .
А Салих пък винаги съм го виждала като простоват и добродушен шофьор на маршрутка , човек който често променя принципите си според ситуацията , което обяснява защо Мурат предпочиташе да го играе по леко комедиен начин , образът на Салих е този който на мен най-малко ми хареса от всичките в които съм гледала  Мурат .
И разбира се Джесур ми е фаворита , просто е незабравим , не може да се опише само с  една или две думи , много силен и въздействащ образ , остави следа която едва ли ще може скоро да бъде заличена от нещо ново .

# 444
  Е разгеле , най-после нещо ново за тоя сериал да излезне ,
И така , докъде бяхме стигнали със списъка  newsm78 , аха

1. Murat Han
2. Nurgül Yeşilçay
3. Gökçe Bahadır
4. Güven Hokna
5. Onur Saylak

И според новата информация следват :
6.Ayten Uncuoğlu  (леля Айше от "Мечтатели")
7.Zeyno Üstünışık
8.Yeşim Gül Avşar
9.Faruk Güloğlu
10.Kevork Türker

Казвайте си мнението , кои харесвате , кои не , малко остана и ще започнат да снимат сериала , някой от актьорите сме ги гледали вече  ,  все от сериали пускани в БГ ефира , според мен се очертава доста добър екип , а според Вас  Thinking Heart Eyes

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 18:37 от Seleya

# 445
Хайде да свържем имена с лица :

Ayten Uncuoğlu  

Zeyno Üstünışık

Kevork Türker

За другите двама Yeşim Gül Avşar и Faruk Güloğlu ,признавам  , Google успя да ме затрудни  Confused, може би някой  друг  ще открие нещо и за тях  , за да можем да си допълним  списъка   bouquet Heart Eyes Party

П.С.  Имам съмнения че са сгрешили името на Yeşim Gül Avşar ,  и фамилията и не е  Avşar  а  Akşar , и тогава , изненада  Heart Eyes Laughing #Crazy

Yeşim Gül Akşar (Айтен Сойкан)

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 15:13 от Seleya

# 446
Нещо не съм очарована,че Айтен ще участва newsm78подразних се в първия момент като видях.Яд ме е така като вземат двама,трима от един филм и веднага ги вкарват в друг.И Бегюм и Йозге са заедно в два поредни проекта....Да искам пак да видя Мурат с Бегюм,но по нататък,след години може би пак ще ми е интересно....Ето,Зейно много се радвам,че ще я видя,гледах я в "Клетва" и я харесвам.Иска ми се ролята й да не е така драматична,с една споделена любов удоволствието ми ще е пълно.За останалите актьори нищо не мога да кажа,тепърва ще ги опознавам.Не съм гледала филмите с тях,аз се опитвам да намаля броя на сериалите които да следя.Отделям време само на актьорите които до сега са успели да ме грабнат а те са съвсем малко.

# 447
Да , напълно съм съгласна  с теб , присъствието на тази актриса която в ролята си на Айтен Сойкан , гледахме как все мразеше  , а  даже се опита  и да убие Джесур и въобще все беше против него за всичко , ще създаде у повечето фенове  на Мурат ,гледали го в Цената....  и сега  решили да загледат новия му сериал , лоши асоциации за новата роля .
Достатъчно горчилка насъбрахме от "Цената на живота " та сега  да продължава да ни се напомня  #2gunfire
Аз  се надявам , че са я избрали да играе майка на Онур , и я държат по-далеч от героя на Мурат , нека този път да тормози Нургюл за разнообразие , нали според анонсите  Мурат щял да е бившия съпруг на Нургюл , а Онур настоящият , но ако играе майка на Гьокче , аз съм категорично против  #Cussing out, то нестига че , пак ще го гледаме като баща на болно дете , ами и като и виждам лицето , все да си спомням за Сойканци ли , като че те бяха най-моралното и справедливо семейство на света , ееее много ще ми дойде от сега още , пращам я  в другия стан , там при Онур и неговата компания , че да ми е по-спокойно да си гледам сериала .

Както и да е , ето едно колажче  взето от Facebook  което много харесах ,  Мурат така като се усмихне и направо можеш да се стопиш  Heart Eyes , дано в Sensiz Olmaz го виждаме повечко така , че  намръщения и тъжен Мурат прекалено много вече сме му се нагледали   Hug

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 20:59 от Seleya

# 448
Това колажче ми говори,че щом Нургюл е бившата,значииии.....Гьокче ще е нактоящата половинка на Мурат Hug Heart Eyes PraynigСтрашно съм щастлива!Дано не се разочаровам но би трябвало да е така.И ако Айтен му се падне тъща този път #2gunfire #Cussing outМурат трябва да иска сериозно обезщетение за нанесени морални щети ooooh! TiredА представи си за миг ако играе негова майка CrazyТова ще е невероятен експеримент на сценаристите Shocked CrazyДа го подкрепя,да го успокоява и окуражава в борбата за живота на детето му.....Мого се размечтах...Толкова материал за изненади предоставя само тази линия а сигурно има още много....дано сценаристите и продуцентите да се възползват и рейтинга ще стигне небесата PraynigА усмивката на Мурат отново ще бъде мираж Sadможе и да я видим чак когато детето оздравее иначе други поводи за радост не виждам за огромно съжаление.Като гледам в Trophy пак си е надянал физиономията на Джесур #2gunfireНе мога да му се начудя просто...при положение,че е такова слънце откъде ги вади тия свирепи изражения  които не сваля с години по време на снимки Crazy

# 449
Ама какви ги приказва Джилин.....премиерата наTrophy щяла да е на American film market в Санта Моника през 2-9 ноември #Cussing out #2gunfireКакъв им е проблема....какво му правят на този филм,че още не е за пред хората #2gunfireНе издържам вече.....Това ще рече,че ние от простолюдието ще видим филма догодина?! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт