Август месец , чакаме първите реклами на сериала , трейлъри , снимки , интервюта с актъорите, репортажи , ще има какво да се обсъжда вече , и то съвсем скоро .
Между другото Stefyraf , Джилин не каза ли нещо , дали смята да пуска нов трейлър , и кога да очакваме това например , и официалната страница в интернет на филма му също още не работи , може би е раничко все още , но ние феновете , нали все искаме и още и още , е ще се въоръжим с търпение щом трябва

За Онур Сайлак , дори не е потвърдено че ще участва , раздухаха името му , заради Туба , иначе нямаше и да чуем сигурно за него .
" Нургюл щяла да вземе гаджето на Туба "- голяма новина , няма що

Човекът , участва в кастинга , да , това със сигурност е вярно , но определено не и за главната мъжка роля , ако го вземат ще е в поддържаща някаква и толкова , ще видим това по- нататък .
Пък главната роля , не винаги значи стандартното , феновете на "Цената на живота " , знаят това най-добре . А пък феновете на Мурат Хан в частност , ще си го харесват каквото и да играе , което ми напомня , за една сцена от сериала "Hesaplazma" , където героя му беше "нацвъкан" от едно пиле , реещо се свободно в небесата , сцената която последва след това , няма да ви я описвам , но беше много , ама много секси , и стига съм се отплесквала повече , но ще завърша с това че Мурат Хан трябва задължително да играе в комедия , и аз горещо желая , много скоро това да му се случи .