Цената на живота / Ömre Bedel - тема 9

• 43 987
  • 633
  •   1
Отговори
# 420
 То какво ли не се пише , засега само вярвам на това което казва Мурат , а то е само че ще играе "богат човек ", той нищо повече не е казвал , тиражира се че той ще играе бащата на детето , и аз така си мислих първоначално , но явно има някой подробности около това , за които ще разбираме постепенно  .
Август месец , чакаме първите реклами на сериала , трейлъри , снимки , интервюта с актъорите, репортажи , ще има какво да се обсъжда вече , и то съвсем скоро .
Между другото Stefyraf  , Джилин не каза ли нещо , дали смята  да пуска  нов трейлър , и кога да очакваме това например , и официалната страница в интернет на филма му също още не работи , може би е раничко все още , но ние феновете , нали все искаме и още и още , е ще се въоръжим с търпение щом трябва  Heart Eyes

За Онур Сайлак  , дори не е потвърдено че ще участва , раздухаха името му , заради Туба , иначе нямаше и да чуем сигурно за него .
" Нургюл щяла да вземе гаджето на Туба "- голяма новина , няма що  Joy , ами да го взима , тъкмо няма да може да се докопа до нашия човек , а от това  по-хубаво аз не виждам  .
Човекът , участва в кастинга , да , това със сигурност е  вярно , но определено не и за главната мъжка роля , ако го вземат ще е в поддържаща някаква и толкова , ще видим това по- нататък .
Пък главната роля , не винаги значи стандартното , феновете на "Цената на живота " , знаят това най-добре . А пък феновете на Мурат Хан в частност , ще си го харесват каквото и да играе , което ми напомня , за една сцена от сериала "Hesaplazma" , където героя му беше "нацвъкан" от едно пиле , реещо се свободно в небесата , сцената която последва след това , няма да ви я описвам , но беше много , ама много секси , и стига съм се отплесквала повече , но ще завърша с това че Мурат Хан трябва задължително да играе в комедия , и аз горещо желая , много скоро това да му се случи .

# 421
Всъщност с Джилин не съм водила кой знае колко професионален разговор newsm78Понеже беше в чата и нямах време за размисъл се паникьосах и си глътнах граматиката JoyКазах,че очакваме филма с огромно нетърпение,отправих няколко комплимента,но си подтиснах истеричното желание да науча всичко за всички,споменах че познаваме и сме впечатлени от Мурат от други филми като се стараех да не звуча като влюбена ученичка Heart Eyesте такива са ги срещали хиляди и се отнасят с огромно отегчение към тях а аз смея да се похваля проведох културен и адекватен разговор.А как ме изгаряше отвътре да ги питам защо аджеба гръмнаха агент Иван и няма ли да престанат с"издевателствата"над героите на Мурат #2gunfireно това е безумен въпрос който естествено щеше да остане без отговор така,че....Информацията пусната за филма е премислена и щом са я сметнали за достатъчна за да поддържа интереса ни мога само да уважа решението на продуцентите.А актьорите просто нямат право да разкриват по-вече особено пред случайни фенки в чата.Какво ще правят с филма до септември след като е готов също не ми е ясно но ще си запазя правото на още едно въпросче към тях по нататък Wink
Колкото до Нургюл-абсолютно е възможно да отмъкне Онур от Туба съдейки по мненията за нея от уж феновете й които я наричат хищница и др подобни Heart EyesНакои коментари клонят даже към вулгарното.А тя май е разведена,свободна и ...опасна дори и за нашия COOL GUY-както е известен в щатите Wink Heart EyesУби ме тоя Стивън обаче,аз му говоря за играта и професионализма на Мурат а той ми разправя,че бил cool guy bowuu JoyА най cool е в сцената от Hesaplasma която спомена Селея Joyдори и нацвъкан от пилета е секси Heart EyesВсъщност в този филм има много секси сцени-с една мацка в хотела която му прави масаж а той милия се поти щото го снимат,като го отвлякоха и виси надолу с главата,нещо го изтезаваха там ама хич не ми идваше да скоча и да го спася,с колежката си имат доста закачки и обстановката е по разчупена отколкото в другите филми.Отвреме на време си ги гледам тези сценки.Ама и аз много се отплеснах Rolling Eyesмога да си пиша цяла нощ.....

# 422
Е той продуцента на филма , пак е същият този , Даниел Джилин ,  горе долу всичко за което се сетиш в този филм е дошло от него или с неговото разрешение  , включително и сценария , първи филм му е на човека , разбираемо е че е толкова развълнуван .Сигурно много се е учудил че някой му говори точно за Мурат Хан , а не за някой от другите звезди от филма му , ако Мурат Хан беше българин , сега минимум 30-тина фена щяха да разпитват Джилин за всички подробности , човекът щеше да се шашардиса , но турските фенове , не правят такива неща , ще се хвана на бас , че ние знаем за този филм в пъти повече неща отколкото те въобще могат да си представят .
Само колко клипа от него вече изгледахме , достатъчно за да им разкажем поне половината от историята , останалото ще ги оставим сами да си го навържат , в Турция  знаят , "МУрат Хан е в Америка  " , и " МУрат Хан  се върна от Америка " , другото  май не е толкова важно или ги мързи май да разберат важно ли е или не е . Мурат отдавна се върна от Америка , а никой не се сети да го пита за Trophy , това някаква тяхна политика ли е , незнам , но на мен ми се вижда като просто голяма незаинтересованост и толкова .

# 423
Много интересна информация предоставяте , благодаря ви. Ама вие мн сте напред с намирането на интересни данни и материали за филмите на Мурат, а и за самия него. От къде ги намирате тези работи и аз мн искам да понаучвам доста повече работи за него, ама не мога да намеря мн неща...... А как комуникирате директно с него, някой ако му има кординатите да ми услужи моля ви....... Извинявам се, ако се повтарям с въпросите и предварително благодаря Wink newsm78  bouquet

# 424
Цитат
"МУрат Хан е в Америка  " , и " МУрат Хан  се върна от Америка "
Боооже,Селея,те турците дори и това не знаят!Той отдавна се е върнал а те му хленчат във фейсбук"Липсваш мииии,хайде връщай се вече от Америка!"И какво да направи Мурат-да седне да им отговори"Ама аз съм си тука,бе девойчета,седнете се поинтересувайте малко от мене като ми се пишете за големи почитателки?!?!"Аз на негово място леко ще се обидя от тази незаинтересованост:xarms:ми те новините не ти падат от небето,сядаш,четеш,като не намираш,намираш го,питаш го.....За пореден път се убеждавам,че комшиите не дават пет пари за него,а за колегите му да не говорим.Чела съм по принцип че се пръскат от завист и за тях той е "оня от америка"или"ооооо американчето си е дошло,що си тука,бе провали ли се в Америка"А аз си мислех че в щатите е господин Никой и на Джилин като му писах първо го нарекох Мурат та после се усетих и добавих Хан да не се чуди пет минети "кой пък е този Мурат за когото ми пише тази"Нали екипа му е над 100 души и Мурат е някъде в последните редици и го водят почти статист ,но се оказа,че там е на по-голяма почит отколкото си мислим Peaceза разлика от Турция.....
 Monieka виж профила на Daniel Gillin във фейсбук,за по лесно,нещо не ми се получава да изпратя връзката....сред неговите приятели е и Stephen Cloud и друга част от екипа на филма.Профила на нашия Мурат е този който е Без снимка!,другия ми е твърде съмнителен и не знам от къде го е добавил Джилин.Както знаете с името и снимката на Мурат има стотина профила,с огромна упоритост и проверки открих реалния PeaceЗа това става въпрос-турците не влагат тази упоритост и любознателност и затова не знаят дори на кой континент е Мурат а камо ли с какво се занимава....

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 11:58 от Stefyraf

# 425
# 426
бЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО, НАМЕРИХ ГО. А МУРАТ СРЕД НЕГОВИТЕ ПРИЯТЕЛИ ЛИ Е, ЗАЩОТО МУ ТЪРСИХ ПРОФИЛ БЕЗ СНИМКА ВЪВ ФЕЙСА, АМА ТЕ СА МН И НИЩО НЯМА В САМИЯТ ПРОФИЛ. иСКАМ ДА НАМЕРЯ ЛИЧНО НЕГОВИЯТ И ДА МОГА ДА МУ ПИШЯ. ОЩЕ ВЕДНАЖ БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ПОМОЩА.

# 427
http://www.facebook.com/profile.php?id=632643957Да,сред приятелите му е ,но ето това му е профила.Сред неговите приятели пък са предимно роднините му,братовчеди,лели Winkи сестра му Хюля...с нея доста съм си писала и е много мила,само,че английският й куца..също като моя Laughingмъчихме се и двете и беше забавно.Много е мила и възпитана,братчето й също Heart EyesМного поздрави от мен им прати,че скоро не съм им досаждала Wink Hug

# 428
Непременно ще пратя, много се вълнувам , че ще мога още по- близо да се докосна до Мурат Хан. А относно моя английски-аз съм дори още по-зле вече, защото нямам практика, така че ще се мъчим да се разберем. Отново искрени благодарности. smile3525  love001 thumbsup

# 429
Моля,пак заповядай Hugприятна кореспонденция!Аз специално съм седнала тези дни да си опреснявам английския,че да не се излагам пред чужденците,както се казва WinkРедовно моля Хюля да прегърне и целуне Мурат от мен и тя обещава Hugпонеже ми е неудобно да му се лигавя лично на него,гледам по делово да пиша.Но всички споменати ще ти отговорят,бъди сигурна,дори и малко да се забавят Peace Не дремят по цял ден във фейса,но се интересуват живо от нашето мнение.Мурат нали каза,че дори спирал хората по улиците да ги пита какво мислят за Джесур Heart Eyes

# 430
Аз пък знам , че Мурат има със сигурност поне три или четири лични профила във Facebook , най-скорошният му е този
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001877252248#!/profile … d=100002578417671
но мисля че там все още не пуска фенове , пробвайте все пак , не се знае , аз  ще се въздържа засега .

Бегюм Биргьорен , щяла да се снима в нов сериал през есента , "Ruh Kardesler" със Сарп Апак и други звезди , проектът чака старт от  около две години , може би сега най-после ще му дадат зелена светлина , но официално не е обявен никъде все още , даже се чудя за сериал ли става дума или по-скоро за ситком , но дано стане  , ще е интересно да ги видим заедно на екрана , в каквото и да е .

# 431
Да,пробвах се и на този профил,още не ме е пуснал newsm78но на мен ми стига,че ме е приел в един от профилите си където съм единствената българка,ей така за цвят Winkкоето ме учудва,няма ли други почитатели в България или другите просто нямат такъв зор като нас.Всъщност абсолютно ли си сигурна че са негови истински профили,по какво се ориентира....в смисъл аз за този който посочих се ориентирах по роднините му и жена която по друга линия разбрах,че го познава и са разговаряли.Бегюм мисля,че няма профил,съмнявам се в един,но.....Всъщност какво стана с Turkan...явно са приключили снимките по него и минава на следващия проект.И тя е работлива като Мурат Peace

# 432
Да,пробвах се и на този профил,още не ме е пуснал newsm78но на мен ми стига,че ме е приел в един от профилите си където съм единствената българка,ей така за цвят Winkкоето ме учудва,няма ли други почитатели в България или другите просто нямат такъв зор като нас.Всъщност абсолютно ли си сигурна че са негови истински профили,по какво се ориентира....в смисъл аз за този който посочих се ориентирах по роднините му и жена която по друга линия разбрах,че го познава и са разговаряли.Бегюм мисля,че няма профил,съмнявам се в един,но.....Всъщност какво стана с Turkan...явно са приключили снимките по него и минава на следващия проект.И тя е работлива като Мурат Peace

Ами и аз като теб , по линията на връзките , просто попаднах случайно на един негов пост към Бегюм , в който и пишеше , да пуснела  канал по телевизията по който в момента  давали Нургюл   Heart Eyes , и така  по-коментарите на Бегюм и на други от нейните фенове , разбрах че и нейният и неговият профил , трябва да са истински ,
но турците така пишат във facebook  ooooh! , така ги съкращават  думите ,че направо  е невъзможно за човек който е начинаещ в езика да схване нещо #Crazy , трудна работа ама с постоянство се върви към напредък  Hug

# 433
Знам ги тези профили,на пръв поглед изглеждат реални,но адски ме озадачава това,че ПО ЦЯЛ ДЕН са активни и публикуват нещо?!И при други профили на известни личности го виждам това.Не може да бъде просто,те са заети хора,работят,хич не ги виждам да се пулят по цял ден пред компютъра още по малко да общуват във фейса....те са близки приятели,срещат се често,имат си телефоните и скайповете,тоест,много начини да си приказват без целия свят да им наднича в кореспонденцията newsm78Освен това някой от постовете са безмислени и дори глуповати а Бегюм и Мурат като се видят определено не водят подобни диалози на такова ниво.Не мислиш ли newsm78Мого се обърквам,но и аз пък не спирам да се ровя и да се ошашквам още по-вече.....

# 434
Ей , какво стана с Facebook приятелствата , изведнъж всички се умълчаха  Whistling,  
Никой нищо ли няма вече какво да сподели  в тази тема newsm78

Stefyraf питаше за последния филм на Бегюм  , "Turkan" , отдавна  му мина премиерата , сега чакаме да го пуснат и на DVD и вече ще може да се намери безплатно , да се гледа и
по сайтовете .
 За съжаление , филмът на Бегюм още го няма , но последният филм на Мехмет Али Нуроглю (Bizim Büyük Çaresizliği ) вече е тук  Party и който иска може да го изгледа веднага ,
 Има информация за този филм , поместена  по-напред във темата , филмът се е състезавал на
61-вите Филмови награди в Берлин .
Приятно гледане на всички  Hug Heart Eyes  bouquet

http://www.hdfilmsitesi.com/bizim-buyuk-caresizligimiz-filmi-izl … k-parca-full.html

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 00:22 от Seleya

Общи условия

Активация на акаунт