Цената на живота / Ömre Bedel - тема 9

• 43 991
  • 633
  •   1
Отговори
# 405
Браво,Селея Peaceчудесен коментар!Присъединявам се към мнението ти PeaceНие-почитателите на Мурат,може да се каже,че малко сме ощетени откъм новини за него,но по-добре да са редки отколкото евтини и пошли.Как пък някой само с това са известни,не разбирам newsm78Тук никой не го интересува с коя спи Мурат пък и да има любопитство, то няма да бъде задоволено защото той  знае какво да прави с личния си живот,учил е турски език и литература и е наясно какво означава думата "личен"!На този факт се крепи 50% от уважението ми към него,при вас също е така!Ако Мурат беше българин поради липса на манекенки около него биха го обявили за гей.Възможно е и в Турция да е така ,но слава Богу това не достига до нас.Ние гледаме в друга посока ,но и от там не се задава нищо SadТа къде да си прави изявленията Мурат след като в интернет му ги трият,в пресата се занимават с клюки и пикантерии а до телевизионни предавания нямаме кой знае какъв достъп Crossing ArmsАз избягвам да чета новини за филма в които не присъства името му,да не се окаже накрая,че няма участва.Като гледам от сега се заформят твърде много панаири покрай този проект а той не си пада по тези работи и ги избягва.Още не са си събрали екипа а допускат всякакви спекули и демонстрации.....

# 406
  • Пазарджик
Здравейте момичета искам и аз да се присъединят към вас.Това е един от любимите ми филми е много гадно че вече не го дават.Четох коментарите ви но явно вие гледате филма на турски.А дали има някъде с субтитри или нещо подобно защото аз не мога да разбера нищо на турски.А също така исках и да ви попитам дали има информация че ще го продължават по БТВ или не.

# 407
Здравейте момичета искам и аз да се присъединят към вас.Това е един от любимите ми филми е много гадно че вече не го дават.Четох коментарите ви но явно вие гледате филма на турски.А дали има някъде с субтитри или нещо подобно защото аз не мога да разбера нищо на турски.А също така исках и да ви попитам дали има информация че ще го продължават по БТВ или не.

Здравей , pipilota_85  Hug

Субтитри за сериала  няма , но ако се върнеш назад в темите и потърсиш постовете на dani_ka , ще намериш превод на диалозите на почти всички епизоди от втори сезон , ние гледахме сериала така , с нейна помощ разбирахме какво става с любимите ни герои  , за което  и благодаря   bouquet
Няма информация дали БТВ ще излъчва втори сезон или дали смятат да повтарят отново първия , доколкото аз знам , втори сезон не е закупуван от тях , може би някоя друга телевизия в бъдеще ще прояви интерес да го излъчи , но засега няма такива изгледи , това да се случи скоро.

# 408
  • Пазарджик
А извинявам се но искам пак да попитам нещо. До коя серия е излъчвано в б ефира че нещо не мога да се ориентирам а и не мога да намеря сериите на турски от 40 нагоре.Ако може да ми кажете къде мога да гледам . А дали има с английски субтитри или само на турски може да се гледа.

# 409
А извинявам се но искам пак да попитам нещо. До коя серия е излъчвано в б ефира че нещо не мога да се ориентирам а и не мога да намеря сериите на турски от 40 нагоре.Ако може да ми кажете къде мога да гледам . А дали има с английски субтитри или само на турски може да се гледа.

Аз , поне не съм намирала никъде епизодите с английски субтитри , мисля че няма такива .
Тук ги има всички епизоди и тези от БТВ и оригиналните според турската им номерация .
http://cenatanajivota.blogspot.com/
Приятно гледане  Simple Smile

# 410
  • Пазарджик
Seleya благодаря ти за сайта но и там започват чак от  51 епизод  някъде около 10 епизода се губят  newsm78

# 411
Seleya благодаря ти за сайта но и там започват чак от  51 епизод  някъде около 10 епизода се губят  newsm78

Някой от епизодите са свалени от Youtube , надявам се  че тук вече ще ги има всичките .
http://www.ddizi.com/etiket/omre+bedel

# 412
  • Пазарджик
Seleya благодаря.Значи тук ги има от 47 серия  Simple Smile

# 413
Хи хи хи изпросих си комплименти за Мурат и от Daniel gillin и от Stephen Cloud FlutterНахвалих го,нахвалих го и Stephen нямаше друг избор освен да добави,че Мурат е-"cool guy" Heart EyesАми ние имаме вкус,сега,няма да се обиждаме Heart EyesПиса че участва в повечето сцени на Мурат което ми говори,че сцените му са многоооооо Grinning GrinningПо обясними причини не ми преразказа сценария WinkНоTrophy бил готов вече и ще го видим през септември PraynigА междувременно Даниел му прави луда реклама където намери PeaceСтрахотно Peace

# 414
Хи хи хи изпросих си комплименти за Мурат и от Daniel gillin и от Stephen Cloud FlutterНахвалих го,нахвалих го и Stephen нямаше друг избор освен да добави,че Мурат е-"cool guy" Heart EyesАми ние имаме вкус,сега,няма да се обиждаме Heart EyesПиса че участва в повечето сцени на Мурат което ми говори,че сцените му са многоооооо Grinning GrinningПо обясними причини не ми преразказа сценария WinkНоTrophy бил готов вече и ще го видим през септември PraynigА междувременно Даниел му прави луда реклама където намери PeaceСтрахотно Peace

newsm10 smile3501Браво !!! smile3501 newsm10

# 415
# 416
Murat Han, Türkiye'ye döndü

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ile paylaşacağı "Sensiz Olmaz" dizisi için hazırlıklara başlayan Han, "Çekimlerimiz ağustosta başlıyor. Zengin bir adamı canlandıracağım" diye konuştu. Ağustos öncesi enerji toplamaya çalışan Murat Han, şu günlerde bol bol dinlenip spor yapıyor. Her projesinden ayrı bir karakteri başarıyla oynayan ve bunun önemini vurgulayan sanatçı bundan sonra ise komedi projesinde yer almak istiyor.

Murat Han has returned to Turkey

He will be the lead actor in the upcoming serial "Sensiz Olmaz" the lead actress is Nurgul Yesilcay. Preparations have begun for taping to start in August. His character is that of a wealthy man. In preparation for this new role, he is taking time to relax while still getting in his exercise. In all of his performances to date he is known to be successful and this is very important to him. In his next project he would like a to appear in a comedy.

# 417
Значи ,  снимките ще започнат  през август и Мурат ще играе "богаташ" , което поставя въпроса  newsm78 ,
Богат и добър  Thinking или богат и лош    Crossing Arms
А и още не знаем дали той ще е бащата на детето или не !??

И още нещо на което попаднах , но не е потвърдено Praynig .
Една от снимачните площадки където ще снимат новия сериал ще  е в същата къща ,  в която в  "Ömre Bedel " , Джесур заведе Юмюр с бебето  и тя се опита да го убие докато той спеше (всъщност правеше се че спи ). Не е потвърдено , но пък е интересно , да си представи човек мястото където ще снимат .

# 418
И на мен ми се струва,че всички филми се снимат само в няколко на брой къщи,само гледките които ни показват са различни иначе вътре е едно и също.Предполагам,че компаниите си имат два три терена които да ползват и само им сменят декора.Аз се рових и по форумине с фенове на Нургюл ,но съвсем се обърках от там....някой пишат,че Мурат и Нургюл ще си партнират,други,че Онур ще е бащата.....а и този богаташ дето ще го играе нашия съвсем не ми звучи като баща на болното дете newsm78то нали трябва да са бедни,да нямат възможност за лечение,да има драми и хиляди спънки Cryосвен ако идеята им не е да ни покажат,че дори да имаш всичките пари на света не можеш да си купиш здраве и си безсилен пред рака......абе все неща твъъърде далеч от мечтаната от Мурат комедия  SadТази роля се отлага все за следващия проект,все за следващия проект.....ще се сбъдне и този проект както се сбъдна и холивудската му мечта,но май ще минат наколко годинки до тогава.Разчитаме на темповете с които работи за да се случи по-скоро,макар,че аз наистина не разбрах да си почина това лято този човек...обикаля света,чете сценарии,снима... ooooh!видях няколко снимки от един басейн и май това му е ваканцията...искаме да го гледаме ама не и да се съсипва за тази цел TiredНещо подобно му бях писала преди време и на двете съобщения ми отговори в 24ч посред нощ,чак тогава успява да подвие крак....стана ми неудобно и повече не съм го тормозила Rolling EyesМежду другото Даниел и Стивън ми се включиха сами в чата след като ме добавиха към приятелите.Опитайте и вие.Итересуваха се каква съм,откъде знам за тях,Стивън ме пита гледала ли съм трейлъра?!?!луд човек Winkнаправо съм го изяла тоя трейлър от гледане ама не ми е достатъчен....Прекрасно е ,че общуват активно със зрителите и не губят контакт с тях,така се прави раклама Peace

# 419
И още нещо на което попаднах, но не е потвърдено Praynig
Една от снимачните площадки където ще снимат новия сериал ще е в същата къща, в която в "Ömre Bedel", Джесур заведе Юмюр с бебето и тя се опита да го убие докато той спеше (всъщност правеше се че спи). Не е потвърдено, но пък е интересно да си представи човек мястото където ще снимат.

Спомням си я тази сцена. Джесур веднага отвори очи (той изобщо не беше заспивал де) и й каза нещо от сорта, че тя дори мишка не би убила, какво остава за човек... Whistling
Точно когато се роди Джан, Джесур започна да води двойнствен живот, прекарвайки времето си ту с Айлин, ту с Йомюр, с каквато цел нае и онази къща.
Не знам какво повече да кажа, освен че сериала ми липсва много...

Общи условия

Активация на акаунт